- Poruka
- 3.892
sanjala sam kako plivam u moru, a nasred mora neka močvara.
mislim, baš bljak močvara, podseća na ostrvce neko
i u snu mislim da sam imala upalu mišića pošto se nisam vadila iz vode![]()
Po teoriji , plivanje u snu simbolizuje seksualne odnose , naročito kod žena . Deo sa močvarom bi verovatno predstavljao neku vrstu odbojnosti ili gađenja prema tom činu , moguće kao posledicu nekog lošeg iskustva .
Sanjam noćas sljedeće: Moja supruga i ja hodamo po nekim brdima, teško prohodni putevi, kamenjar, šiblje. Ispod nas neki dubok kanjon kome nevidimo dno a sa druge strane visoke planine i samo šuma. Nigdje kuća i ljudi. Mi se jedva penjemo tim bespućem i odjednom nailazimo na groblje. To je neko staro groblje na kome se odavno niko nesahranjuje, sve je zaraslo, spomenici pocrnjeli ali odjednom primjećujem dva spomenika sva obijepljena ljudskim izmetom. Užasno gadan prizor a ispod toga izmeta na spomenicima vidim zvijezde petokrake i mudro zaključujem da su tu sahranjeni komunisti čije su grobove oskrnavili nacionalisti. Sumrak je na groblju i duva hladan vjetar. Neprijatno je i govorim ženi da treba da idemo odavde a onda vidimo neko malo dijete kako trči prema nama i govori nam uzbuđeno "Bježite, bježite što brže, svi četnici su izginuli i vojvoda Pavle Đurišić je poginuo, bježite, ONI će sada doći!" I tu je kraj sna.
Ovo je vrlo interesantan san , ali teško može da se analizira bez nekih ličnih podataka , pre svega na čijoj je strani bila tvoja porodica u prošlim ratovima , da li si imao neka izbeglička iskustva i.t.d.

))