Sinoc sam sanjao.....grozan san.....

ovo mi je sada najveca nocna mora....
elem....san u celokupnosti nije bio nesto los....klasicna svastara sa svime i svacime...ali jedan deo.... bojim se vise da spavam od njega.

Elem....desilo mi se ovo nekoliko puta u snu...al trajalo je mozda sekundu-dve,nikad vise...sad je trajalo jedno 10-15.
Paraliza u snu.
San je iso kako je isao....u jednom trenutku sam krenuo da se budim,u snu...ali sam mislio da je stvarnost...posto,bio sam u svojoj sobi,svom krevetu,delimicno prekriven carsavom,spavao sam...krenuo da se budem...al nisam mogao da ustanem! nisam mogao da se pomeram,ni oci da otvorim nit nista.... hteo sam da pomerim ruku,nisam mogao...jedva dva tri prsta...hteo sam da otvorim usta da kazem nesto,jok,ne moze...jezik mi se jedva pomerao vrhom. Nekako sam uspeo da otvorim vilicu,ali ona se skroz opustila i mandarala levo desno.... pocela je da me hvata panika,nisam znao sta da radim,nasumicne misli su mi padale na pamet... odjednom,san se nastavio,daleko od mog kreveta i moje sobe...
Kad sam se probudio,bio sam smrtno preplasen,srce mi je lupalo ko da sam sprintao celu noc,a onda se naglo vratilo u normalu,duboki uzdisaji,blagi znoj.....i bio sam u istoj poziciji kao u snu,delimicno prekriven carsavom...
Sad se plasim da zaspim,jer se bojim da cu opet to sanjati.