Snovi...

ja od kako znam za sebe najmanje jednom mesecno sanjam letelice, najcesce su neutralne, ponekas neprijateljske a retko kad pruzaju pomoc, obicno su svaremene kao lovacki avioni, svemirski bod, ali jos savremenije od danasnjih, nekoliko puta sam sanjao daupravljam sa njima ali na karatko, recimo da sanjam cesto i jednom u dve nedelje, ali 1 mesecno sigurno, zadnja je bila kao f117a al neutralna, bila je mala i letela nisko i ipak sam je rokno drvetom aha, pre nje neki transportni avion, brujao je strasno, ma da su skoro uvek bezcujene kada ih sanjam, odjednom su sa zemlje otvorili vatru da se nebo nije videlo, pre toga duze vreme bile potpuno neutralne, ovo sad valjda sto sam gledao neke snimke i podsetio se "milosrdnog andjela"
evo ja nocas opet sanjao letelice, od lovacki aviona, preko bombardera, interplanetarni raketa sve do projektila, sta znaci to kad celog zivota sanjam letelice?

Hmmm.....nisam te bas najbolje razumeo ovde. :confused:
kontam ja da snovi imaju svrhu i sve to,ali.....gde tu upada dublji smisao zivota?

nazalost,nemam vremena da citam te stvari...sad ce kraj skolske godine pa mora popravljam ocene. :neutral: pa bih te zamolio da mi malo objasnis. :)

pozdrav.

OK Wolf,
za sada je najvažnije da zadovoljiš potrebe škole a o ovome možemo i kasnije. Prvo spremi sebe za život da sutra možeš opstajati sam bez da zavisiš od roditelja i da odgovorno nisš svoj život jer je to jedan osnovni korak u samoj svrsi života.
Usput, snovi često baš to i govore, da budemo odgovorniji djaci, roditelji, članovi društvene zajednice...
Želim da uspešno okončaš ovu školsku godinu.

A cini mi se da ponekada u snovima mi mozemo da odlucujemo sta ce dalje da se desi. Tada obicno
pocinju erotski snovi :D
Takodje cesto nemamo nikakvu kontrolu. Misim da zavisi od vremena kada sanjamo.
Da li je jutro ili je jos uvek noc.
Volim da sanjam. :)

Naravno da mozes odlucivati sta ce se dogoditi,to su ti lucidni snovi i imas vjezbe i tehnike za to,takodjer pomocu tih snova mozes se rijesiti nekih strahova,fobija itd

To je verovatno neko secanje... Alienu...
moguce moguce, verovatno sto sam o tome pisao na ovoj temi
sad sam sanjao da gledam na tv to, kao dokumentarac, a i jesam gledao skoro tako nesto slicno
prvo sto sam hteo da budem kad sam bio dete pored pekara je da budem pilot, i dalje mi se to svidja i volim letelice, pa valjda i zato ...
a sanjam najmanje jednom mesecno ceo zivot
hm letelice, mozda se seca kako sam dosao na zemlju npr. sa kriptona:idea:, al kako nemam te moci:think: .... :D

Poslednja izmena:
Jes da je tema bila milion puta,ali....ybg. :neutral:

- - -

U zadnje vreme imam veoma cudne snove.......ostvaruju se. :eek:

ne bas bukvalno,ko u snu tako i na javi,vec malo drugacije.....
u snovima su stvari vezani za realnost.
svi lepi snovi su mi se ostvarili,kao i ruzni....nocne more. :\

kao sto rekoh,nije se sve izdesavalo kao u snu,ali na istoj osnovi....
mogao sam veoma jasno da vidim i veoma lako da protumacim sta ce mi se desiti.... i sve mi se to desilo. :eek:

e sad.....hteo bih da mi neko objasni ovu "pojavu",posto....nije da mi nije bas jasna i ne desava mi se prvi put,ali.... :neutral: :\

da li je to nesto misteriozno ili je to ipak samo u mojoj psihi......ili mozda nesto sasvim trece.... ???

Da ne koristis neke travke?:flert:

Ja ne bih volela da se moji snovi ostvare... uglavnom su neki bolesni :eek:

npr. ne secam se tacno sna, ali uglavnom setam ja gradom sa drustvom i odjednom pocne da se trese zemlja i pogledam levo, kad ono na 100ak metara od mene nalazi se vuklan (velicine osmospratnice (ali mi nije jasno gde sam u Sremskoj Mitrovici nasla vuklan, ali nema veze)) i pocela erupcija. Mi krenuli da bezimo prema Savi (kao voda je, pa cemo se nekako zastititi od lave) i dolazimo do keja i pocne put da se topi (a ja razmisljam kako mi zao patika, jadne istopice se). Konacno kad smo dotrcali do Save, mi resili da udjemo u camce, odemo na sredinu i navnodno nam nece nista biti, medjutim malo smo se zaje**li i iz Save pocela da izlazi lava... Odjednom mi se stvorili na 5. spratu neke zgrade (bezimo od lave). Posle par minuta pocne kisa da pada i odjednom voda toliko naraste da je dosla do nekog 3.-4. sprata, samo sto nije poplavila celu zgradu a ja idem i trazim po zgradi neke sendvice da kupim... malo kasnije znam da je i mama dosla po mene camcem i da sam sela u njega i tu sam se probudila... O.o

a obicno kad sanjam da me neko juri, trcim na cetvoronoske ili na rukama.... mada cesto kad sanjam nesto sto mi se ne svidja nekako dok sanjam, skontam da je to samo san i onda taj deo sto mi se ne svidja izbrisem i promenim ga onako kako meni odgovara :)
jedino imam problem kad sanjam nesto zanimljivo i zanima me kraj, kad bude najzanimljivije zvoni mi sat i onda da bih videla 'kraj', nastavim jos '5 min' da spavam i onda se posle 2h trgnem, naravno ni tad ne bude kraj... :S

Ja ne bih volela da se moji snovi ostvare... uglavnom su neki bolesni :eek:

npr. ne secam se tacno sna, ali uglavnom setam ja gradom sa drustvom i odjednom pocne da se trese zemlja i pogledam levo, kad ono na 100ak metara od mene nalazi se vuklan (velicine osmospratnice (ali mi nije jasno gde sam u Sremskoj Mitrovici nasla vuklan, ali nema veze)) i pocela erupcija. Mi krenuli da bezimo prema Savi (kao voda je, pa cemo se nekako zastititi od lave) i dolazimo do keja i pocne put da se topi (a ja razmisljam kako mi zao patika, jadne istopice se). Konacno kad smo dotrcali do Save, mi resili da udjemo u camce, odemo na sredinu i navnodno nam nece nista biti, medjutim malo smo se zaje**li i iz Save pocela da izlazi lava... Odjednom mi se stvorili na 5. spratu neke zgrade (bezimo od lave). Posle par minuta pocne kisa da pada i odjednom voda toliko naraste da je dosla do nekog 3.-4. sprata, samo sto nije poplavila celu zgradu a ja idem i trazim po zgradi neke sendvice da kupim... malo kasnije znam da je i mama dosla po mene camcem i da sam sela u njega i tu sam se probudila... O.o

a obicno kad sanjam da me neko juri, trcim na cetvoronoske ili na rukama.... mada cesto kad sanjam nesto sto mi se ne svidja nekako dok sanjam, skontam da je to samo san i onda taj deo sto mi se ne svidja izbrisem i promenim ga onako kako meni odgovara :)
jedino imam problem kad sanjam nesto zanimljivo i zanima me kraj, kad bude najzanimljivije zvoni mi sat i onda da bih videla 'kraj', nastavim jos '5 min' da spavam i onda se posle 2h trgnem, naravno ni tad ne bude kraj... :S

:confused::confused:..jel to u ‚‚Lazi‚‚ ponovo radi Internet?:think:

Back