Uros12
Ističe se
- Poruka
- 2.348
mozda mi se desavalo sad ne mogu da se setim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada sam na moru skoro svake noci sanjam nesto. Uglavnom nocne more
Za oči ništa... Samo vidim sebe kako stojim i dva crvena oka koja me gledaju, i gledaju, i gledaju, i gledaju... Gde god da se okrenem uvek mi se pojave ispred mene, i to samo jedan par... Nadam se
A za ovo drugo: Ništa, san uvek počinje tako što ja bežim od "nečega", i taman pre nego što me stigne, u poslednjem mogućem trenutku, naletim na osvetljeno postolje sa pištoljem. Ali se ono pojavi, znam da je u snovima ispred mene jedno veliko ništa- i kad se okrenem iza da vidim gde je "to" što me vija i kad se opet okrenem, vidim postolje. I uvek ga ubijem u poslednjem trenutku. Mislim da krene da me prekrije, jer izgleda kao senka, plašt, ne znam kako da objasnim... I kad ga ubijem samo nestane... I tu se budim...
Moja drugarica je pre nekog vremena imala cudan san. Sanjala je da jednog jutra ide sama u skolu. Na putu je srela prosjaka. Dala mu je neku sicu i on joj je nesto pricao, ne seca se sta, ali sve u svemu pokazao je prstom na skolu. Kada se priblizila primetila je da umesto skole stoji velika mermerna crkva.Ispred nje nalazilo se mnogo cveca i slika ucenika i profesora i sveca ispod njih.Kada je usla u crkvu primetila je da je unutrasnjost oblozena ogledalima.Gledala je svoj odraz u ogledalima, kad su se odjednom iza nje pojavile dve kaludjerice (ili monahinje, ne znm sta tacno) plakale su crne suze (kao kada se sminka razmaze). Pitala ih ije zasto placu. Ne znam sta su odgovorile na sve to ali znam da je jedna od njih rekla: "Ali, dusice, ti si mrtva". Ona je odgovorila: "Ne, nisam.Da jesam, kako bih onda razgovarala sa vama?" I u tom trenutku su nestale. Onda se ona zaputila ka glavnom ulazu ali nije mogla da otvori vrata jer su bila zakljucana. Zatim je otisla na straznji izlaz ali beli konj joj nije dao da izadje. Kad god bi pokusala da izadje on bi joj rpreprecio put. Na kraju ga je samo lepo pitala i on ju je pustio i tada se probudila (lol)
Ludilo...
ne znam da li sam napisala da ima snova koji mi se ostvaruju,ili bar po snu znam sta ce se od prilike desiti...ali imam 2 sna koja sanjam od malna,i nikako ne mogu da shvatim sta znace...![]()
Napisi ta dva sna mozda neko zna sta znace
ja sam prije nedelju dana sanjala kao da sam u školi i penjem se uz stepenice i zove me nastavnik fizičkog i pita me oću li da se upišem na košarku, i ja se okrenem i kažem da oću i tu me probudi alarm.. I ja tog jutra sve normalno otišla u školu, došla na stepenice, penjem se i zove me nastavnik fizičkog i ja se okrećem i govorim: oću, upisaću se na košarku, kad su treninzi..
znači, čovjek me je ovako gledao :shock:.. i jedva progovori: kako si znala šta ću da te pitam..
Nikad mi se to nije desilo,ali to je bas preterana stvar!