Snovi su vam se stvarno dogodili

Za oči ništa... Samo vidim sebe kako stojim i dva crvena oka koja me gledaju, i gledaju, i gledaju, i gledaju... Gde god da se okrenem uvek mi se pojave ispred mene, i to samo jedan par... Nadam se :lol:
A za ovo drugo: Ništa, san uvek počinje tako što ja bežim od "nečega", i taman pre nego što me stigne, u poslednjem mogućem trenutku, naletim na osvetljeno postolje sa pištoljem. Ali se ono pojavi, znam da je u snovima ispred mene jedno veliko ništa- i kad se okrenem iza da vidim gde je "to" što me vija i kad se opet okrenem, vidim postolje. I uvek ga ubijem u poslednjem trenutku. Mislim da krene da me prekrije, jer izgleda kao senka, plašt, ne znam kako da objasnim... I kad ga ubijem samo nestane... I tu se budim...

Za oči ništa... Samo vidim sebe kako stojim i dva crvena oka koja me gledaju, i gledaju, i gledaju, i gledaju... Gde god da se okrenem uvek mi se pojave ispred mene, i to samo jedan par... Nadam se :lol:
A za ovo drugo: Ništa, san uvek počinje tako što ja bežim od "nečega", i taman pre nego što me stigne, u poslednjem mogućem trenutku, naletim na osvetljeno postolje sa pištoljem. Ali se ono pojavi, znam da je u snovima ispred mene jedno veliko ništa- i kad se okrenem iza da vidim gde je "to" što me vija i kad se opet okrenem, vidim postolje. I uvek ga ubijem u poslednjem trenutku. Mislim da krene da me prekrije, jer izgleda kao senka, plašt, ne znam kako da objasnim... I kad ga ubijem samo nestane... I tu se budim...

evo neki linkovi pa potrazi znacenje sna. Ja nesto ne mogu da se snadjem http://www.dreammoods.com/ http://www.sleeps.com/dictionary/dictionary.html http://dream.dictionary-dream.info/

Moja drugarica je pre nekog vremena imala cudan san. Sanjala je da jednog jutra ide sama u skolu. Na putu je srela prosjaka. Dala mu je neku sicu i on joj je nesto pricao, ne seca se sta, ali sve u svemu pokazao je prstom na skolu. Kada se priblizila primetila je da umesto skole stoji velika mermerna crkva.Ispred nje nalazilo se mnogo cveca i slika ucenika i profesora i sveca ispod njih.Kada je usla u crkvu primetila je da je unutrasnjost oblozena ogledalima.Gledala je svoj odraz u ogledalima, kad su se odjednom iza nje pojavile dve kaludjerice (ili monahinje, ne znm sta tacno) plakale su crne suze (kao kada se sminka razmaze). Pitala ih ije zasto placu. Ne znam sta su odgovorile na sve to ali znam da je jedna od njih rekla: "Ali, dusice, ti si mrtva". Ona je odgovorila: "Ne, nisam.Da jesam, kako bih onda razgovarala sa vama?" I u tom trenutku su nestale. Onda se ona zaputila ka glavnom ulazu ali nije mogla da otvori vrata jer su bila zakljucana. Zatim je otisla na straznji izlaz ali beli konj joj nije dao da izadje. Kad god bi pokusala da izadje on bi joj rpreprecio put. Na kraju ga je samo lepo pitala i on ju je pustio i tada se probudila (lol)
Ludilo...

Nadam se da ovaj san nece da joj se ostvari

Moras me podsetiti na jos neki Ive.
U svakom slucaju imala sam tada oko 8 godina.
Igrala sam se u parkicu ispred zgrade. Neka baba-sektasica je pocela da me juri sa spricem u ruci masuci njime ka meni. Srecom tu se nadje i neki debeli deda. Ja dotrcim do njega i vicem mu da me zastiti, a on samo nemocno stoji i gleda. Pocne luda baba da me juri oko njega, a on se vrti sve u krug. I tako me jurila sve dok u jednom trenutku nije zabola spric u moju ruku.
Budim se i vidim da sam samo u svojoj sobi. Ustajem i gledam kroz prozor ka parkicu i u tom trenutku se budim i pocinjem da se derem drzeci se za ruku. I sve mislim da sam u stanu, a ja bila u selu. Brat me pita, Sta se deres budalo? a ja zastanem i nista mi nije jasno gde sam pa pitam brata. On kaze u selu, pogledam ruku, prokleti komarac me ujeo.
Zbog ovog sna verovatno mrzim inekcije kao i drogiranje

Evo jos jednog sna, drug me tera:
Drugi ili treci svetski rat... Zeleni vojni kamion i ja u njemu sa brojnim drugim ljudima... Stajemo na rubu naselja u kome sam nekad zivela i svi izlaze. Cuju se granate i topovi, sve puca oko mene, ko da je smak sveta... Ja ostajem poslednja, svi pozurili napred, a ja nikako da izadjem iz kamiona. Konacno izlazim i na nekoliko metara od mene svi ginu. Stezem pusku i krecem i ja napred. Dolazim pred dvoriste skole ispred koje je veliki rov, a u rovu bolje da ne pricam. Nemci se priblizavaju glavnom ulicom, osvajaju grad, a Britanci se povlace. Ja pucam i pomazem im. Jedan Britanac dolazi do mene i kaze mi da bezim jer ce svi oni da poginu. Ja zelim da ostanem da se borim ali on vice ko lud i ja ga poslusam. I tako krenem da trcim duz ograde tj. u rovu. Stignem do kraja grada, popenjem se vise i okrenem...Onaj vojnik pada mrtav. Samo se dim vidi, sve sruseno. Na kraju i Nemci nestali, samo ja na brdu stojim...
Ovaj san sigurno ima trista znacenja...

I jos jedan koji se nije ostvario:
Bila sam napolju, valjda se igrala, sve lepo i normalno, kad deca oko mene imaju neke bulave oci i pretvorise se u zombije. Pogledam svuda zombiji.. Idem gradom ne obracaju paznju na mene a njih sve vise i vise. Kad samo jedan pruzi ruke ke meni i svi na mene. Ja trcim, pa se sakrijem u neko zbunje, pa opet trci, al zombiji se razmileli po celom gradu. Stignem do zgrade i utrcim brzo u ulaz, a ovi za mnom. 60.000 ljudi protiv mene. Ja sad racunam da su citavi bar oni sto su ostali u stanovima. Ulazim u kucu i zakljucavm vrata. Trazim majku i pricam joj kako se ceo grad pretvorio u zombije, a ona ispruzi ruke ka meni. U do vraga, pomislim ja, i ona postala zombi... Ja u sobu kad i mo brat ima neke buljave oci. Protrcim kroz dnevnu sobu, cale me zakaci rukom po jakni, ja se ne osvrcem, stizem do terase i skacem sa prvog sprata na komsinicene ruze. Izbodem se, potece mi krv, trcala sam nesto dugo, okrenula se a zombiji nestali. I kad me san smorio, tj. da gledem prirodu, posto niceg vise nije bilo, probudila sam se.

ja sam prije nedelju dana sanjala kao da sam u školi i penjem se uz stepenice i zove me nastavnik fizičkog i pita me oću li da se upišem na košarku, i ja se okrenem i kažem da oću i tu me probudi alarm.. I ja tog jutra sve normalno otišla u školu, došla na stepenice, penjem se i zove me nastavnik fizičkog i ja se okrećem i govorim: oću, upisaću se na košarku, kad su treninzi..:confused:
znači, čovjek me je ovako gledao :shock:.. i jedva progovori: kako si znala šta ću da te pitam..

ja sam prije nedelju dana sanjala kao da sam u školi i penjem se uz stepenice i zove me nastavnik fizičkog i pita me oću li da se upišem na košarku, i ja se okrenem i kažem da oću i tu me probudi alarm.. I ja tog jutra sve normalno otišla u školu, došla na stepenice, penjem se i zove me nastavnik fizičkog i ja se okrećem i govorim: oću, upisaću se na košarku, kad su treninzi..:confused:
znači, čovjek me je ovako gledao :shock:.. i jedva progovori: kako si znala šta ću da te pitam..

Sta si mu odgovorila ? I dali si drugima pricala za to ako jesi sta su oni rekli?

Barem 4 puta sam sanjao sta ce mi se desiti jedan san je bas bio dug a ostala tri su bili neke bezvezne stvari (sanjao sam da sam u skolskom i da me neko vice i zapamtio sam raspored ljudi pokraj sebe,kako su obuceni kojeg su uzrasta i posle dva dana mi se ovaj san obistinio)!!A vise puta mi se desavalo da sanjam jedan te isti san i da se na istom mestu probudim svaki put!!!

Meni desava da sanjam nesto u toku noci a ne ujutru,znaci dok je noc i obichno je u pitanju neki koshmar i to protumachim i kasnije se dogodi to nesto.
na primer jednom sam se cimnula u toku noci,sanjala sam nekog starca,beskucnika koji me je jurio,uplasila sam se strasno.....posle sam procitala da starac znachi kleveta....
i naravno posle nekog vremena,jedna osoba je izmishljala svasta o meni i pokusala da razdvoji mene i mog decka....skot....
a pre nekih 10 dana sam se isto probudila u toku noci zbog sna....sanjala sam da mi je zec zajedno sa psom i machkom pao sa neke litice...psa i machku sam nashla izlomljene a zeca nisam ni nashla...(ne znam odkud machka u snu kada machku nemam)
sutradan mi je uginuo zec,odjednom.....a u snu nisu bili moj pas i zec nego neki drugi,ali eto,moj zec je uginuo...
i ta dva sna nisu jedina.....ponekad se zaista plasim da sanjam zato sto obichno kada sanjam nesto lose,to se dogodi,a lepe stvari nikada....
nije mi jasno

Desava mi se cesto.I verujem snovima i svojoj intuiciji.
Pre jedno 3 godine sanjala sam jako cudan san.Da je noc,napolju je sneg i mraz a ja lutam po nekom nepoznatom groblju.I zaustavljam se kraj neke grobnice potpuno zavejane.Prilazi mi neki covek(u snu sam znala da je to cuvar ili grobar)i kaze mi kako moje rodjake nikada necu pronaci.Tu se sve prekida i budim se.
Posle tri dana mama mi kaze kako su moj ujak i njegova dva sina dozivela saobracajnu nesrecu kada su se nocu vracali sa svadbe na kojoj su bili.
Skrenuli su sa puta,skotrljali se i upali u vestavko jezero.
Jedan brat je preziveo sa teskim povredama jer je kada se auto kotrljao ispao iz kola,ujak je poginuo,a telo najmladjeg brata nisu uspeli da pronadju.....
Toliko o mojim snovima.....

ja sam pre neko vecesanjao da sa terase gledam gomilu vanzemaljskih brodova kako se zezaju nad beogradom...jedan je cak lebdeo pored moje terase i u formirao se u oblik zivog bica.....rukovali smo se u upoznali.....

eh kad bi se to stvarno desilo.....

ja sam imao najmanje jedan takav san... evo ispicacu vam jedan...

bio sam na vikendu kod babe u selu, tamo imamo jednu vazdusnu pusku i redovno tamanimo vrapce i golubove sa njom, sta se desilo desilo se da je jedan golub isao prema kapiji iza koje sam se ja nalazio kapija je bila od zica tako da sam ja kroz nju mogao da pucam, stavio sam diabolu u cev i opalio pravac u golubove grudi...

naravno goluba sam na mestu ubio...

posle tog dogadjaja , posle par dana setio sam se da sam kao dete imao nocnu moru koja mi se ponavljala u kojoj je isti takav golub, u isto suncanom danu u istom pravcu i na skoro isti nacin isao prema meni preklinjuci me da ga neubijem...

toliko od mene , malo je jeziva prica jos pogotovo sto je istinita!!!

eto mog strasnog iskustva!

Back