10x10
Zainteresovan član
- Poruka
- 301
Ko to puca sa optikom na 60m , pa to mozes i sa malo boljim pistoljem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i ja mislim. ne znam ko mi je tako pricao kao sa 25m da nemozes pogoditi pistoljem. mislim moze ali ono kao, mora da te usere. zju ja gledam ono sa 25m da ga gadjam pistoljem tako sto bih ga bacio na njega, bih pogodio.
Ne treba puno nepaznje da bi pistoljem promasio na 25m.
17.02.2008.
Ево наш'о сам линк лажова за преко 2 км.
У Америци скупљају потписе за забрану продаје кал. .50 и називају је пушком за терор а у Ираку је користе за ликвидацију ''ирачких убица снајпериста''8).Embedded media from this media site is no longer available
Meni je najsmeshnije kad onaj celavi labud kaze da je .308 municija koju koristi AK47. Shta dalje reci?
Kalibar .50BMG jeste idealan za gadjanje na velikim daljinama ali da se gadja na skoro 2,5km, e to je vec bljuvotina.
pa zvanicno postoji jedan pogodak,mislim da je 2455 metara,ali samo jedan.verovatno ga je ukakilo.radi se o tipu iz kanade i avganistanu.sto ti rece,na toj daljini moze samo da te posreci zesce,i nista vise.uostalom,taj kalibar ne sluzi da gadjas ljudske ciljeve,vec lakse oklopljena vozila,radare,i slicno,ako cu gadjati coveka,lepo cu uzeti 7.9mm i resiti poso
jel zanima nekoga m76, vojna ne lovacka, nova cev, remontovana u kragujevcu, original optika?

mene svakako ali posto nisam trenutno ispunio finansijsko/birokratske uslove za kupovinu,
ne mogu
inace kolko je cenis?
pa nem predstavu ja o kretanju cena

Mislim da greshish, .50BMG se koristi za gadjanje zive sile kao i za sve ostalo shto si naveo. To da cesh sa 7,92x57mm da pogodish cilj na 1km i preko...heheh mojne da te lazu. Moooozda te i ukennja da pogodish ali za takve daljine ja bih pre koristio .338 Lapua Magnum.

dacu ti 10
nesto mi poznato deluje tvoj nick sa jutuba.

само немој рогове.