+SNIPER+

pa i ja mislim. ne znam ko mi je tako pricao kao sa 25m da nemozes pogoditi pistoljem. mislim moze ali ono kao, mora da te usere. zju ja gledam ono sa 25m da ga gadjam pistoljem tako sto bih ga bacio na njega, bih pogodio.

17.02.2008.

Ево наш'о сам линк лажова за преко 2 км.
Embedded media from this media site is no longer available
У Америци скупљају потписе за забрану продаје кал. .50 и називају је пушком за терор а у Ираку је користе за ликвидацију ''ирачких убица снајпериста''8).

Meni je najsmeshnije kad onaj celavi labud kaze da je .308 municija koju koristi AK47. Shta dalje reci?
Kalibar .50BMG jeste idealan za gadjanje na velikim daljinama ali da se gadja na skoro 2,5km, e to je vec bljuvotina.

Meni je najsmeshnije kad onaj celavi labud kaze da je .308 municija koju koristi AK47. Shta dalje reci?
Kalibar .50BMG jeste idealan za gadjanje na velikim daljinama ali da se gadja na skoro 2,5km, e to je vec bljuvotina.

pa zvanicno postoji jedan pogodak,mislim da je 2455 metara,ali samo jedan.verovatno ga je ukakilo.radi se o tipu iz kanade i avganistanu.sto ti rece,na toj daljini moze samo da te posreci zesce,i nista vise.uostalom,taj kalibar ne sluzi da gadjas ljudske ciljeve,vec lakse oklopljena vozila,radare,i slicno,ako cu gadjati coveka,lepo cu uzeti 7.9mm i resiti poso

Nebi da se ponavljam, posto smo vec raspravljali na tu temu . Ali nemogu da odolim. To sto je neko rekao da je pogodio ne znaci da je to i istina. Ako iko laze to je vojska za vreme ratnih dejstva. Kako su potvrdili pogodak. Prosetali 5-6 km ( 2.5 vazusnom linijom) po planincinama usred borbi, popili caj sa talibanima usput i nasli telo.
Evo, zvanicno izjavljujem da sam pogodio svraku iz TT na 567m ( u glavu normalno, da se zna ko je strelac) samo jos da dovedem tv da snimi mene i svraku i da sve bude "zvanicno" .

pa zvanicno postoji jedan pogodak,mislim da je 2455 metara,ali samo jedan.verovatno ga je ukakilo.radi se o tipu iz kanade i avganistanu.sto ti rece,na toj daljini moze samo da te posreci zesce,i nista vise.uostalom,taj kalibar ne sluzi da gadjas ljudske ciljeve,vec lakse oklopljena vozila,radare,i slicno,ako cu gadjati coveka,lepo cu uzeti 7.9mm i resiti poso

Mislim da greshish, .50BMG se koristi za gadjanje zive sile kao i za sve ostalo shto si naveo. To da cesh sa 7,92x57mm da pogodish cilj na 1km i preko...heheh mojne da te lazu. Moooozda te i ukennja da pogodish ali za takve daljine ja bih pre koristio .338 Lapua Magnum.

Mislim da greshish, .50BMG se koristi za gadjanje zive sile kao i za sve ostalo shto si naveo. To da cesh sa 7,92x57mm da pogodish cilj na 1km i preko...heheh mojne da te lazu. Moooozda te i ukennja da pogodish ali za takve daljine ja bih pre koristio .338 Lapua Magnum.

e,kamo lepe srece da imam jednu puslicu sa obrtnocepnim mehanizmom u .338.sto se tice 7.9,u najvecem broju situacija nema potrebe da se gadja na vise od 300 do 400 metara,tako da je i on dobar.mada,da se napravi dobra puska za taj kalibar,a da se sve to spoji sa dobrim snajperistom,onda bi bila mnogo druga prica.i na kraju,kada se vodi borba,koristices i atomske bombe i kamenje da se odbranis,primer za 12.7,kad su vijetnamci napadali francuze u vijetnamu,u jednoj od opsednutih baza su uspeli da se odbrane zahvaljujuci cetvorocevnom protivavioncu 12.7mm.dobro,to sto su kasnije u drugim napadima svi izginuli,to je vec druga prica.odo ja da se :sanke:

Prilozi

• M76(2).jpg
    M76(2).jpg
    22,9 KB · Pregleda: 14
  • M76(right).jpg
    M76(right).jpg
    28 KB · Pregleda: 13
Не дај Боже да ти затреба. Онда ће ти сама доћи у руке; не брини.
А на зид окачи нешто друго :brus: само немој рогове.
Знам многе који су имали такав став а после их мрзи да, макар једном годишње, очисте ''свијетло оружје'':roll:.

Back