W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Sve je stvar vežbe i viška slobodnog vremena ... a i čovek verovatno dobija kintu za to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
17.02.2008.
Ево наш'о сам линк лажова за преко 2 км.
У Америци скупљају потписе за забрану продаје кал. .50 и називају је пушком за терор а у Ираку је користе за ликвидацију ''ирачких убица снајпериста''8).Embedded media from this media site is no longer available
Samo "pucanje" je isto ko kod klasicne snajperke. U tom smislu ne treba poseban trening. Treba ti snage da vuces puscetinu ceo dan i moras pomno da pazis kod izbora mesta sa kog pucas jer posle prvog metka svi znaju odakle si opalio.
Ja bio snajperista , naglasak na "bio". Koristio pretezno M76. Uspesno delovao preko 1km. Mada ima jedna sitna caka, "moja" M76 je birana iz celog magacina. Imao sam u rukama puske sa kojima nebi pogodio ni slona na 300m . Zastava ima jako losu kontrolu kvaliteta. Kasnije sam pucao iz vecine savremenih pusaka tog tipa, Da imam para kupio bi Sako TRG. Savrseno "lezi" savrseno okida. Osta mi srce za njom.
Postoje razne skole snajperskog delovanja, pa otuda i neke nesuglasice. Ruska, Francuska, Americka itako dalje.
Naprimer policiska upotreba snajpera je na malim daljinama ali ekstremo precizno. Takozvane frontovske kao sto je m76 su puske pretezno poluautomatske i dozvoljavaju vam da imate relativno solidnu vatrenu moc u slucaju bliskog susreta sa neprijateljem ( juris pesadije). Repetirke su preciznije i koriste se za vece daljine i akcije pucaj i bezi.
O nisanima i ostaloj opremi mozemo da pricamo nekom drugom prilikom. Puca
Od 70 do 120 m.
Da, M76 je klasicna frontovska snajperksa puska... pogodis jednog borca... pridju da pomognu jos barem 2...
Snajperista hmm sta da vam kazem o njima mnogo gluposti sam sada procitao a i naravno pametnih stvari.
E ovako kao pod jedan snajperisti sluze da pokrivaju specijalni tim u toku misije onda sluze za uklanjanje meta sa velikih daljina ili nedostupacnih terena specijalnim jedinicama
Njihovi treninzi su rigorozni za obicne ljude
E a sada za pomocnika zavisi iz kojeg se snajpera puca i sa koje daljine i ko puca
Npr. ako se puca iz crne strele koja je oko 13 kilograma teska plus oprema ostala a ona ima domet oko 2 km manje vise nebitno uz snajperistu mora ici i pomocnik da bi govorio snajperisti snaga vetra smer sve sto je potrebno da metak dodje do mete i unisti je
A i zbog same opreme i premestanja posto snajperista posle odobrenja za paljbu posle prvog ispaljenog metka mora da se udalji odatle sto je pre moguce a sa svom tom opremom to bi bilo nemoguce bez pomocnika
Snajperista hmm sta da vam kazem o njima mnogo gluposti sam sada procitao a i naravno pametnih stvari.
E ovako kao pod jedan snajperisti sluze da pokrivaju specijalni tim u toku misije onda sluze za uklanjanje meta sa velikih daljina ili nedostupacnih terena specijalnim jedinicama
Njihovi treninzi su rigorozni za obicne ljude
E a sada za pomocnika zavisi iz kojeg se snajpera puca i sa koje daljine i ko puca
Npr. ako se puca iz crne strele koja je oko 13 kilograma teska plus oprema ostala a ona ima domet oko 2 km manje vise nebitno uz snajperistu mora ici i pomocnik da bi govorio snajperisti snaga vetra smer sve sto je potrebno da metak dodje do mete i unisti je
A i zbog same opreme i premestanja posto snajperista posle odobrenja za paljbu posle prvog ispaljenog metka mora da se udalji odatle sto je pre moguce a sa svom tom opremom to bi bilo nemoguce bez pomocnika
ovo meni izgleda kao montaza.
ne kazem da jeste montaza, ali tesko mi je da poverujem.
"Od 70 do 120 m. "
Jeli ovo greska u kucanju