Снимак високе резолуције НЛО-а на Хаитију

Imate li predstavu koliki su to resursi potrebni da se se to postigne?

Nemaju. Sve sto su u stanju da urade je da kazu da su to montaze, tako im je lakse da procesiraju sudar sa novim, buducim realnostima ili realnoscu, kako kome draze.
A kada bude sve zvanicno, ta zvanicna verzija ce dolaziti od istih onih koji su sve vreme ovo krili, tako da je to jako diskutabilno. No, nimalo ne sumnjam da ce svaba i slicni iz skepticke jame oberucke prihvatiti bilo koje objasnjenje koje ima predznak ''zvanicno''.
Sve sto se do sada nagadjalo i pretpostavljalo da je istina vezano za aliene, to ce i postati istina. Opsteprihvacena. To ce biti jos jedan pogresan smer za covecanstvo, opet ce ih tripovati stvarima koje manjim delom imaju veze sa istinom, a vecim delom su lazi i obmane.

O kakvim resorsima bre pricate...pa vi isto tako tracite vreme\novac\resorse na ovom forumu. I sta sad?
Neko ne caska na forumu, nego pravi fake snimke;) Ima znanje, mogucnost, voli...i eto.
Po toj istoj logici ni virusi za racunare, ne postoje, jer zasto bi neko "tracio resurse" na pravljenje neceg tako komplikovanog od cega nema vajde....

@Sal
Jel su ti se javili? Iz NASA-e i tih instituta?

Naravno da verujem da je to montaža, ali ipak, ko zna...

Sta imas ti da verujes bilo sta. Nije snimak crkva pa da se veruje ili neveruje. Jako pogresan pristup. Moj prijatelj je strucnjak za animacije i tacno moze videti da li je neki snimak NLOa montaza ili je pravi. Mnoge snimke je okarakterisao kao prave. Moracu da vidim sta kaze za ovaj, mada ga ni ja jos nisam pogledao, jer ne vidim sta cu na njemu novo moci da vidim.

Znači, ti ovdje cijelo vrijeme pričaš i komentarišeš, a nisi se potrudio ni da pogledaš to o čemu pričaš. Žalosno...
A ja, koji u te stvari ne vjerujem, potrudim se da pogledam sve što vi ovdje navedete, svaki snimak, dokument, podatak. Da potražim što više izvora i da sve to pročitam ili pogledam.
Zaista žalosno s vaše strane. Ali shvatljivo. Svi vjernici su takvi. Kad im njihov prorok nešto kaže, prihvataju to a da se sami i ne osvjedoče.

Znači, ti ovdje cijelo vrijeme pričaš i komentarišeš, a nisi se potrudio ni da pogledaš to o čemu pričaš. Žalosno...
A ja, koji u te stvari ne vjerujem, potrudim se da pogledam sve što vi ovdje navedete, svaki snimak, dokument, podatak. Da potražim što više izvora i da sve to pročitam ili pogledam.
Zaista žalosno s vaše strane. Ali shvatljivo. Svi vjernici su takvi. Kad im njihov prorok nešto kaže, prihvataju to a da se sami i ne osvjedoče.

Pa ja sam pogledao druge NLO snimke. Sta me briga da vidim ovaj jedan, i da je pravi i da je montaza to nista nece promeniti. Postoje pravi, postoje montaze, a ovaj, jedan ko ni jedan. Whatever, to je mozda bitno za one koji tek ulaze u ovu tematiku, npr- tebe:mrgreen:

Naravno da nece promeniti jer se to kosi sa onim sto procitas u Trecem oku, Misterijama i Svetu onostranog.
Vidim igras kako zena kaze, pa ponavljas njene reci.

A i nisi mi poslao linkove na engleskom od onih Francuza (ako nema, mozes da mi prevedes sa francuskog)....
stavio sam i engleski link
A i nisi mi odgovorio kako to da fotoaparati vide NLO, a oko ga ne vidi....
oko ne moze da registruje nesto sto se pojavi na stotinku.

Pa ja sam pogledao druge NLO snimke. Sta me briga da vidim ovaj jedan, i da je pravi i da je montaza to nista nece promeniti. Postoje pravi, postoje montaze, a ovaj, jedan ko ni jedan. Whatever, to je mozda bitno za one koji tek ulaze u ovu tematiku, npr- tebe:mrgreen:
Nemoj da se vadiš. Ako ozbiljno proučavaš nešto, potrudićeš se da pogledaš sve što je dostupno. Možda se baš tu krije ključni dokaz. Ne znaš, nisi pogledao.:frown:

stavio sam i engleski link

vec sam rekao da me na tom linku kliktanje na izvestaje vraca na francusku stranicu.

da li si ti pogledao te izvestaje?

oko ne moze da registruje nesto sto se pojavi na stotinku.

aha.
vidis, ni u fotografiju se ne razumes najbolje....
dakle, objekat kojji leti tom brzinom (da proleti u stotinci), a slikano statinim fotoaparatom bi bilo zamrljano do neprepoznatljivosti, verovatno bi se videlo kao najobicnija fleka.

naravno, moze se koristiti i jako brza ekspozicija, ali tada bi dobili jako tamnu sliku....

i naravno da bi ljudsko oko primetilo tako nesto, mislim ono, mozes da vidis auto koji pored tebe prolazi 300kmh, a isto tako mozes da vidis i avion koji pored tebe prolece brzinom zvuka.
Treba li da racunamo koliko bi recimo vremena trebalo tom avionu da predje vidno polje fotoaparata, pa da shvatis da si opet rekao glupost?

dokaz:

ovo je objekat koji sam slikao sa ekspozicijom 1/850, dakle mnogo brze od te tvoje stotinke, i veruj mi i te kako sam ga video.

f1mix7.jpg

Po toj istoj logici ni virusi za racunare, ne postoje, jer zasto bi neko "tracio resurse" na pravljenje neceg tako komplikovanog od cega nema vajde....

Profit...rukovodi svime i svima na ovoj planeti. Kompjuterske viruse u najvecoj meri prave isti ljudi koji prave antivirus programe...

Nego jeste li gledali onaj dokumentarac.. kako se zove.. Dosije X?

Gled'o ja...scene sa snimanja prve epizode drugog serijala...kad, pojavishe se tamo ljudi u crnom, i rekoshe kris karteru samo da nastavi tim tempom, jer se se iz dana u dan rapidno povecava broj skeptika za koje je ova serija inace i snimljena, sa ciljem da uopste ne koriste svoje neurone i da imaju veciti izgovor ''ma to si gledao na filmu/seriji'' ili ''mnogo gledas sf filmove/serije''...

Back