Снимак високе резолуције НЛО-а на Хаитију

Verujem da su vanzemaljci stalno prisutni, ali da ne uticu na nas zivot, kao sto ni mi svojim postojanjem ne uticemo na kolonije mrava.
Snimci su namestaljke. Pa, bica na tom nivou ne bi bila toliko nepromisljena da nam dozvole da ih snimimo, a da zaista hoce da se pokazu, ucinili bi to vrlo evidentno i ne samo nekim snimanjem njihove letilice. To je malo stupid, zar ne? mislim, ne postoji nikakva poruka...
S druge strane, mozda nam od postanka ljudske vrste upucuju na sebe, ali smo mi na tom nivou da ih ni ne primecujemo, upravo jer su toliko evidentni.
A svi zabelezeni dokumenti o njima, cista su manipulacija.
Strasno!

nemaju vanzemaljci pametnija posla nego da lete na zemlju:roll:
imaju i oni kuce,porodice,zene,decu.........ne mogu oni biti sami nonstop:lol:
a i zivotni vek bi morao da im bude duuuuuuuuuuuuuuuuug da bi prevalili toliki put za koji treba mnogo godina leta
a snimak je cista namestaljka
P.S.vanzemaljci postoje,ali nije njima jedina zanimacija da lete po drugim planetama....imaju i oni svoje naucnike koji salju letelice u svemir,ne moze sad svaki vanzemaljac da leti na zemlju,pa nije to auto....to je SVEMIRSKI BROD......:)

i pitanje je da li bi oni iako bi dosli ovde(na neki nacin:roll:) mogli toliko da izdrze bez uslova zivota koji vladaju na njihovoj planeti,u nekom svemirskom brodu oblecuci oko zemlje......treba vremena da se ode i da se vrati,a i oni su ziva bica koja imaju svoje potrebe.....zive i oni od necega.....
imam jedno pitanje----zbog cega ljudi predstavljaju vanzemaljce kao neke monstrume(obicno)-veeeelikih buljavih stravicnih ociju,zelenkaste koze,tankih i dugih prstiju???a sta ako su oni lepi,mozda lepsi od ljudi.......jel to zato sto je neki bolesni um rekao da ih je video i da tako izgledaju pa sad ceo svet ima utuvljenu sliku vanzemaljaca kao nekih aveti?????:roll:

UFO ne mora nuzno da potice iz svemira. Moze da bude napravljen i na Zemlji , ljudi ce ga i dalje zvati UFO.
A ove 3D i CGI umetnike bih pozvao da nam svojim umecem demonstriraju kako se pravi fake snimak, posto se svi redom hvale kako je sve to boza, kako su njihovi radovi bolji i kvalitetniji. Neka nabave neki domestic video i neka primene 3D ili CGI i da vidimo da li ce ispasti bolje od na youtube-u ponudjenog.
Do tada ce ove montaze ostati neprevazidjene, i negativno komentarisane od strane 3D wannabe's.

Da vi što tvrdite da je to sve lažno imate mrvu kritičkog rasuđivanja postavili biste sebi pitanje: da li je uopšte moguće sve to lažirati, da li je moguće da neko uloži toliki trud, energiju, tehnologiju i veštinu da lažira sve te snimke, fotografije, knjige, intervjue, svedočenja ljudi širom sveta, sihnronizovano tokom decenija? Pa još da stigne i onakve žitne krugove da napravi preko noći pomoću štapa i kanapa?
Jel to neka sofisticirana sekta?
Šta hoće time da postignu?
Imate li predstavu koliki su to resursi potrebni da se se to postigne?

Ja sam pre bio sumnjicav na te pojave, ali sada vise nisam.
Neka moja razmisljanja i zakljuci su me nagnala da poverujem u autenticnost snimka, takodje verujem da su oni odavno medju nama.

Naravno, ovakvu tvrdnju cu da potkrepim svojim misljenjem...

Promenio sam misljenje kada sam sanjao nesto...(to nije bitno, sta) i taj san mi se bas lepo urezao u pamcenje.
Onda sam citao neke tekstove o vanzemaljskom prisustvu na zemlji...

Kockice su se polako slagale ,,,
Svi znamo koliko se putuje do najblize zvezde...i koliko energije i vremena treba za to.

Nasi astronomi bi zasigurno zabelezili anomaliju u ustrojstvu svemira, kao energetski trag letelice ili nju samu kako se priblizava nasem sistemu.

Ali nikad nista od toga.

To me navelo na pomisao da te letelice dolaze iz paralelnih univerzuma, za koje je cak i nauka tvrdi da postoje.

Kako tamo ne vaze isti zakoni fizike kao ovde, nismo u mogucnosti da presretnemo nijednu njihovu komunikaciju. Bilo bi glupo da tako razvijene vrste ne komuniciraju.

Znaci, komuniciraju telepatijom ili ekvivalentom.
Sve sto mi sanjamo, je u stvari "presretanje" njihove komunikacije...Slucajno, naravno.

Medicina samo spekulise o nastanku snova...znaci, snovi su nepoznanica, ne daju se objasniti.

Kao primer (ne dokaz, ipak spekulisem, ali na jasnim argumentima) su sretni dobitnici loto kombinacija.
Ogromna vecina njih kaze da su sanjali dobitne brojeve.

Iz toga proizilazi da su "presreli" komunikaciju izmedju vanzemaljaca koji su (iz drugih dimenzija) javili medjusobno koji su brojevi izasli.

Vreme je u drugim dimenzijama pomereno, tako da su oni javili ono sto je njima bilo, a nama treba da se desi.

Otuda i razni proroci, vidovnjaci i tako....

Svoje zakljucke sam mailom poslao NASA-i, kao i jos par instituta za psihologiju sirom sveta.

Back