Ja sam pre bio sumnjicav na te pojave, ali sada vise nisam.
Neka moja razmisljanja i zakljuci su me nagnala da poverujem u autenticnost snimka, takodje verujem da su oni odavno medju nama.
Naravno, ovakvu tvrdnju cu da potkrepim svojim misljenjem...
Promenio sam misljenje kada sam sanjao nesto...(to nije bitno, sta) i taj san mi se bas lepo urezao u pamcenje.
Onda sam citao neke tekstove o vanzemaljskom prisustvu na zemlji...
Kockice su se polako slagale ,,,
Svi znamo koliko se putuje do najblize zvezde...i koliko energije i vremena treba za to.
Nasi astronomi bi zasigurno zabelezili anomaliju u ustrojstvu svemira, kao energetski trag letelice ili nju samu kako se priblizava nasem sistemu.
Ali nikad nista od toga.
To me navelo na pomisao da te letelice dolaze iz paralelnih univerzuma, za koje je cak i nauka tvrdi da postoje.
Kako tamo ne vaze isti zakoni fizike kao ovde, nismo u mogucnosti da presretnemo nijednu njihovu komunikaciju. Bilo bi glupo da tako razvijene vrste ne komuniciraju.
Znaci, komuniciraju telepatijom ili ekvivalentom.
Sve sto mi sanjamo, je u stvari "presretanje" njihove komunikacije...Slucajno, naravno.
Medicina samo spekulise o nastanku snova...znaci, snovi su nepoznanica, ne daju se objasniti.
Kao primer (ne dokaz, ipak spekulisem, ali na jasnim argumentima) su sretni dobitnici loto kombinacija.
Ogromna vecina njih kaze da su sanjali dobitne brojeve.
Iz toga proizilazi da su "presreli" komunikaciju izmedju vanzemaljaca koji su (iz drugih dimenzija) javili medjusobno koji su brojevi izasli.
Vreme je u drugim dimenzijama pomereno, tako da su oni javili ono sto je njima bilo, a nama treba da se desi.
Otuda i razni proroci, vidovnjaci i tako....
Svoje zakljucke sam mailom poslao NASA-i, kao i jos par instituta za psihologiju sirom sveta.