SNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA

EevpyfrWkAA4SdI.jpg

Има висео где се јасно виде птице.
Ако хоћеш послаћу ти.
...нисам баш за теорију бомбе...више прихватам јавашлук и радника, а и власника складишта, који је тернутно на Кипру.
Брате мој, сам видиш на снимку онај пројектил који лети пре велике детонације... имаш и клипове где се чује цепање ваздуха као од авиона или брзог пројектила...

''то'' што теби иде иза мете, као да пролази је само оптичка варка, јер не видимо дубину даљине ваздуха... то су обичне камере, а не телескопи

моја је теза да је оно ''пролетање иза мете'' уствари само маневар ка мети до циља, јер још није био у близини циља, него је тек маневром од пар секунди до пуцања испратио мету програмираном путањом...

Izrael je vise puta bombardovao teritoriju Libana. Skoro su bili neki sukobi i tenzije na granicnom podrucju.
Брате, јасно је да су они рокнули пројектил (види се маневар са запада на исток пре детонације пројектилом тј. да је дошло са западне стране)... али вама муслиманима није јасна цела игра коју једна мала глобалистичка секта од 5000 сатаниста игра преко вођа Израела исто колико и преко вођа Кине, Русије и Америке...

Ово ти је буквално рат са ђаволима, који вековима трују мржњом јевреје против муслимана и хришћана... Прича је тотално невероватна ако не испратиш ово, бар у глобалу, ако не суштински

https://srbin.info/svet/masonsko-predskazanje-treci-svetski-rat-je-blizi-nego-sto-smo-mislili/

Таки су нови хајперсоник мисајли... кинетичком енергијом доносе само '''бласт''

Наравно још се свиме спекулише, а и спекулисаће се и овде, док неко не окачи на неку алтернативну мрежу гајгеров бројач из Бејрута...

онда ћемо знати 101% да ли је у пројектилу била и нуклерна глава, или је била без...

Нешто ми смрди оно лансирање шатла на марс пре пар дана, мора да је неко попео ракете на сателите, па је можда чак и одате рокнуо Бејрут, неком супер прецизном акцијом два пројектила...

Све смрди на Илуминате... кога ће да окриве за своју работу, мени је не битно, већ знам ко је ово учинио...
Znaš da je temperatura atomske bombe (100,000,000°C) još veća od temperature jezgra Sunca (15,000,000°C)

Eksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.

Dovoljno je videti kako je eksplodiralo i zakljuciti da se radi o bombi. A o kojoj bombi je rec, to nisam strucan da govorim. Video sam dovoljno eskplozija bombi da znam da se radi i o bombi a ne samo o eksploziji neceg u dzakovima.
Pa nije razoren ceo grad
Bejrut ima nesto malo iznad 1 miliona stanovnika
Nema nekoliko miliona

A to nesto u dzakovima, AN je sastojak za bombu.
Zato ti izgleda kao bomba jer jeste bomba. U dzaku, al opet, bomba.

Pazi Tramp je rekao da je Iran oborio svoj avion pun civila u Teheranu, i bio je u pravu.
Свашта је он рекао, нпр. да људи треба да пијy/испирају уста избељивачем или тако нечим да убију корону.
Или како разматрају да баце атомку на ураган, итд.
Све зависи да ли говор долази пре или после брифинга.

Свашта је он рекао, нпр. да људи треба да пијy/испирају уста избељивачем или тако нечим да убију корону.
Или како разматрају да баце атомку на ураган, итд.
Све зависи да ли говор долази пре или после брифинга.
Pa treba, da

Back