SNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA

Тел Авив

Eer-B8y1-Wk-AIAg-WT.jpg

Људи не знају да је била јача експлозија у Смедереву у јуну '42. кад је погинуло 2000 + људи. Можда јача и од Хирошиме. Каже да су чак и у Гроцкој неке куће оштећене. Да није било зидова тврђаве настрадала би и Гроцка. Исто ми је деда причао када је дошло до експлозије фабрике муниције у Ужицу '41. да је човек који је седео на столици одскочио од пода са њом једно пола метра у вис. Ту је исто експлодирало у брду пар стотина тона експлозива.

Људи не знају да је била јача експлозија у Смедереву у јуну '42. кад је погинуло 2000 + људи. Можда јача и од Хирошиме. Каже да су чак и у Гроцкој неке куће оштећене. Да није било зидова тврђаве настрадала би и Гроцка. Исто ми је деда причао када је дошло до експлозије фабрике муниције у Ужицу '41. да је човек који је седео на столици одскочио од пода са њом једно пола метра у вис. Ту је исто експлодирало у брду пар стотина тона експлозива.

5. јуни 1941...број жртава никада није утврђен, а тврђава (складиште) је летела.

Eksplozija_u_Smederevu_1941_05.jpg

Poslednja izmena:
5. јуни 1941...број жртава никада није утврђен, а тврђава (складиште) је летела.

Eksplozija_u_Smederevu_1941_05.jpg
Мало га претера, тврђава је и даље ту...

У Либанији, на месту експлозије и 100 метара(или можда и више па грешим без да обесмишљавам тезу) около је рупа од ко зна колико дубине...

Не снимку се види да доброг парчета лучке обале нема...

И није цео град на ивици истребљења био у Србији, а у Бејруту је изгледа већ почело масовно да се мре... колапс у тоталу

Poslednja izmena:
Nukovi donose značajnu paljevinu, a tamo baš i nije bilo požara posle implozije
Таки су нови хајперсоник мисајли... кинетичком енергијом доносе само '''бласт''

Наравно још се свиме спекулише, а и спекулисаће се и овде, док неко не окачи на неку алтернативну мрежу гајгеров бројач из Бејрута...

онда ћемо знати 101% да ли је у пројектилу била и нуклерна глава, или је била без...

Нешто ми смрди оно лансирање шатла на марс пре пар дана, мора да је неко попео ракете на сателите, па је можда чак и одате рокнуо Бејрут, неком супер прецизном акцијом два пројектила...

Све смрди на Илуминате... кога ће да окриве за своју работу, мени је не битно, већ знам ко је ово учинио...

Значи, и даље ми се привиђа нуковање... јел да да опет видим птице на екрану?

Има висео где се јасно виде птице.
Ако хоћеш послаћу ти.
...нисам баш за теорију бомбе...више прихватам јавашлук и радника, а и власника складишта, који је тернутно на Кипру.

Back