- Poruka
- 34.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи не знају да је била јача експлозија у Смедереву у јуну '42. кад је погинуло 2000 + људи. Можда јача и од Хирошиме. Каже да су чак и у Гроцкој неке куће оштећене. Да није било зидова тврђаве настрадала би и Гроцка. Исто ми је деда причао када је дошло до експлозије фабрике муниције у Ужицу '41. да је човек који је седео на столици одскочио од пода са њом једно пола метра у вис. Ту је исто експлодирало у брду пар стотина тона експлозива.
Rakija?Ово је Израелски терористички напад
Ne, već babuni koji to nisu skladištili kako treba.Rusi donose nesrecu da.
Ako su osigurani, imaju. Ali ko zna kako će to da zvrši, jer ovo jeste nesreća velikih razmera.Pretpostavljam da gradjani imaju pravo na odstetu?
Мало га претера, тврђава је и даље ту...5. јуни 1941...број жртава никада није утврђен, а тврђава (складиште) је летела.
![]()
Значи, и даље ми се привиђа нуковање... јел да да опет видим птице на екрану?
Nukovi donose značajnu paljevinu, a tamo baš i nije bilo požara posle implozijeЗначи, и даље ми се привиђа нуковање... јел да да опет видим птице на екрану?
Таки су нови хајперсоник мисајли... кинетичком енергијом доносе само '''бласт''Nukovi donose značajnu paljevinu, a tamo baš i nije bilo požara posle implozije
Значи, и даље ми се привиђа нуковање... јел да да опет видим птице на екрану?