Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Брате мој, сам видиш на снимку онај пројектил који лети пре велике детонације... имаш и клипове где се чује цепање ваздуха као од авиона или брзог пројектила...Има висео где се јасно виде птице.
Ако хоћеш послаћу ти.
...нисам баш за теорију бомбе...више прихватам јавашлук и радника, а и власника складишта, који је тернутно на Кипру.
Izrael je vise puta bombardovao teritoriju Libana. Skoro su bili neki sukobi i tenzije na granicnom podrucju.Која будала...
Брате, јасно је да су они рокнули пројектил (види се маневар са запада на исток пре детонације пројектилом тј. да је дошло са западне стране)... али вама муслиманима није јасна цела игра коју једна мала глобалистичка секта од 5000 сатаниста игра преко вођа Израела исто колико и преко вођа Кине, Русије и Америке...Izrael je vise puta bombardovao teritoriju Libana. Skoro su bili neki sukobi i tenzije na granicnom podrucju.
Znaš da je temperatura atomske bombe (100,000,000°C) još veća od temperature jezgra Sunca (15,000,000°C)Таки су нови хајперсоник мисајли... кинетичком енергијом доносе само '''бласт''
Наравно још се свиме спекулише, а и спекулисаће се и овде, док неко не окачи на неку алтернативну мрежу гајгеров бројач из Бејрута...
онда ћемо знати 101% да ли је у пројектилу била и нуклерна глава, или је била без...
Нешто ми смрди оно лансирање шатла на марс пре пар дана, мора да је неко попео ракете на сателите, па је можда чак и одате рокнуо Бејрут, неком супер прецизном акцијом два пројектила...
Све смрди на Илуминате... кога ће да окриве за своју работу, мени је не битно, већ знам ко је ово учинио...
Pa nije razoren ceo gradEksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.
Dovoljno je videti kako je eksplodiralo i zakljuciti da se radi o bombi. A o kojoj bombi je rec, to nisam strucan da govorim. Video sam dovoljno eskplozija bombi da znam da se radi i o bombi a ne samo o eksploziji neceg u dzakovima.
Pazi Tramp je rekao da je Iran oborio svoj avion pun civila u Teheranu, i bio je u pravu.Pa on siri te teorije...
Samo se njegove tvrdnje kose sa ovom pxotkomPazi Tramp je rekao da je Iran oborio svoj avion pun civila u Teheranu, i bio je u pravu.
Тел Авив
![]()
Свашта је он рекао, нпр. да људи треба да пијy/испирају уста избељивачем или тако нечим да убију корону.Pazi Tramp je rekao da je Iran oborio svoj avion pun civila u Teheranu, i bio je u pravu.
Gori zgrada Svetskog trgovačkog centra u Briselu
Gori zgrada Svetskog trgovačkog centra u Briselu
Pa treba, daСвашта је он рекао, нпр. да људи треба да пијy/испирају уста избељивачем или тако нечим да убију корону.
Или како разматрају да баце атомку на ураган, итд.
Све зависи да ли говор долази пре или после брифинга.
aha , odbice nekome od bubrega.Oni su preziveli desetogodisnji gradjanski rat gde se nije znalo ko koga,ovo je za njih pussy smokePretpostavljam da gradjani imaju pravo na odstetu?
Globa drma ne da mira suverenizmu.