Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
razumem da ljudi vole da idu u prirodu radi trcanja, gledanja ,slikanja, slusanja i kojecega ali da bi jeli precurke to ne mogu da shvatim
Zašto?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumem da ljudi vole da idu u prirodu radi trcanja, gledanja ,slikanja, slusanja i kojecega ali da bi jeli precurke to ne mogu da shvatim
besmisleno je
eeeeee dooooo..............
Ja prvi put vidim da se Hogar namrstio
Verujem da je u pitanju banalni nesporazum !
Desava se, breee
Ja znam bar pedeset ozbiljnih outdoor tipova koji se "u sezoni" ozbiljno angazuju samo zbog "branja chepuraka !!!.....na Zlataru znam i nekoliko tipova koji na taj nacin upotpunjavaju kucni budzet..... znacajno!!!!
However, dobro je da si "u prirodi" po bilo kom osnovu, zar ne
Sto se tice kalorija,...... zar nije savrsen koncept ako klopas kvalitetno, i obilno... a gubis kalorije
Aj se vratimo na temu
el bio neko zagubljen u magli na planini?????
na koju se "prirodu" misli, kad se prica o "snalazenju" ?????
Da to sam mislio. Lako je snaći se kad je bujna vegetacija.
zboras da li mlecika ima jos neko ime posto ja pod imenom mlecika znam za biljku a ne i za pecurku
Darkofly pstoje vise vrsta pecurki sa nadimkom Mlecika,u sustini su pecurke koje ispustaju napreseku sok slican mleku na izgledu ,kod nekih vrsta moze biti raznih nijansi svetlocrvene boje.
Coffeinn ja sam bio zagubljen u magli na Sokolovom kamenu( oko 1500 mnv). Nije se videlo ništa na razdaljini od 30 cm kad ispružiš rukuona kao da nestaje ne vidiš je od lakta ka šaci. Srećom smo nas trojica koji smo bili gore malo iskusni planinari pa smo bezbedno sišli.
Što se tiče branja pečurki ja ih ne poznajem pa ne berem, ali imam nameru da ih upoznam makar da ih u nuždi prepoznajem. Mislim da je sve ono što je jestivo i ubrano u netaknutoj i čistoj prirodi mnogo ukusnije nego ono po prodavnicama. A što se tiče pečurki pođe mi voda na usta pri samoj pomisli na njih.
Sokolov kamen je drugi vrh po visini na Suvoj planini koja mi je u komšiluku i koju mnogo volim
Cujem neko nasao tartufe na Suvoj Planini !
'el si cuo nesto o tome?