SMSna strana molebana

Najbolje mi se svidja:

• Predlog broj 1

• Predlog broj 2

• Predlog broj 3

• Predlog broj 4

• Predlog broj 5

• Predlog broj 6 - VUK: Ravna Gora pobediti mora!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Видим да Ирон..скупља своје лдп пулене..лепо да сте се скупили у таком броју. Можда сада избаците ваше бљувотине..па престанете спамовати остатак форума..

Upravo to.

Ja sam dobila upozorenje sto sam postavila tekst P. Handkea.
A vidim da se bljuvotine shire.

ako neko za 20 godina samo laprda to će raditi i sledećih 20 godina.
sve u svemu - prodje život...

Па ко од политичара то није радио?
Сви..Срби немају нити једног политичара да можеш рећи да је способан и дорастао задатку, а сада неки су мање зло....

ali neki vole samo da ćoškare... bez odgovornosti... ako može...
Па и ја сам модератор на другим форумима..знам ккве опције имаш..није потребнио затварати теме, већ само преправиш поруке које нису у складу....са правилником, али све!....а не...шиптари се*у , и латини, а када им неко одговори..затвара се...то није онда расправа..или пљуште црвени. везе..гушите форум..

http://forum.krstarica.com/threads/201174

Па ко од политичара то није радио?
Сви..Срби немају нити једног политичара да можеш рећи да је способан и дорастао задатку, а сада неки су мање зло....

Ja i dalje pod punom krivičnom odgovornošću tvrdim da je Lepi Boris mogao da Nasmejanom Tomi omogući doživotnih 1500 evra, jer kad se vrati Šeki, Toma ide na drugo mesto a Aca možda nekom nešto kaže. Uostalom lokalci su bitniji. A i bedž je bacio pod noge...

Majina sestra će učiniti sve da se Maja vrati, pa Aca tek neće imati šta kome da kaže...
Није баш тако то...по странкама, хоћу каким, нећу каким...пре је ....или јеси или ниси...маја је залупила вратима и ујела руку која ју је хранила и завршила причу...она је од заслужнијих што су радикали изгубили Ел Президенте....изборе у Н.Саду. Тако да је она завршила своју каријеру.

Није баш тако то...по странкама, хоћу каким, нећу каким...пре је ....или јеси или ниси...маја је залупила вратима и ујела руку која ју је хранила и завршила причу...она је од заслужнијих што су радикали изгубили Ел Президенте....изборе у Н.Саду. Тако да је она завршила своју каријеру.

A ne,ne - će vidiš kad se Šeki vrati ženi...

pa jel stvarno glasala za Tadića?:mrgreen:
Довољно је што је окренула леђа СРС и са собом повукла неколико % гласова..не пуно, али довољно..за кога је гласала немам појма.
Знам да је још један од летача...само се чека полусезона..

A ne,ne - će vidiš kad se Šeki vrati ženi...
Па и Дана и Шешељева жена су добре јаранице и куме...па Вук и Шешељ опет ратују...ја их видех како седе пију кафу, колаче и разбациле трач...а Шешељ и Вук побише се...нема то неке битне улоге....

Па и Дана и Шешељева жена су добре јаранице и куме...па Вук и Шешељ опет ратују...ја их видех како седе пију кафу, колаче и разбациле трач...а ова двојца побише се...нема то неке битне улоге....

Kako objasniti decama da oni piju kafu i mezete slaninu dok ja vama ovde zatvaram glupe teme?

Back