Смрт

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
Има ли неко на овом форуму ко се озбиљно припрема на смрт радом на себи, и који смрт сматра изистинским почетком живота, добро, не могу да кажем почетак када говорим о нечемо безвременом, али ко у смрти види буђење из сна?
Како замишљате то нешто након смрти?

Smrt vidim kao povratak u prirodno stanje i dimenziju mnogo bolju nego, što je ova aktuelna. Da li bi se to moglo nazvati životom, ne znam. Ali milo mi je što postoji ta izvesnost smrti, kao bar nečeg, što nikad ne može biti doći u pitanje i što niko ne može osporiti

Не може смрт бити боља него мора бити најбоља. Ако је боља, онда и од боље има боље. Све у смрти мора бити најбоље.

Има ли неко на овом форуму ко се озбиљно припрема на смрт радом на себи, и који смрт сматра изистинским почетком живота, добро, не могу да кажем почетак када говорим о нечемо безвременом, али ко у смрти види буђење из сна?
Како замишљате то нешто након смрти?

Mozda neko ima

Na nebu, pijem asik mlaku vodu, meraklijsku

Čovek zna samo za te dve dimenzije, tako da mislim da nema potrebz za cepidlačenjem, ali ako ti to nešto znači samo napred, Smrt pravednika je spasenje i jedan blagoslov, a smrt prosečnog malograđanima je isto gnusna kao i život. Pod pravednicima mislim na jednu posebnu vrstu ljudi, bili oni deklarisani vernici ili ne

Jasno, al indviduaciju moze prekinuti tudja volja, sta onda?:neutral:

Немогуће је прекинути процес индивидуације, немој мислити да свемогућа воља која води твој живот има било какав проблем да спречи твоје убиство

То сам схватила када су ме напала три гигантска кучета величине медведа у 3 у ноћ у сред пустог Земуна.
Бог ми је чувао леђа, а у исто време се и смејао и уживао у представи, зато што је поремећен.

Jедан је стварно имао неки поремећај па је дошао величине медведа. Појурили су на мене као ХУНДЈЕГЕРИ!!!!!!!!!1

Back