guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има ли неко на овом форуму ко се озбиљно припрема на смрт радом на себи, и који смрт сматра изистинским почетком живота, добро, не могу да кажем почетак када говорим о нечемо безвременом, али ко у смрти види буђење из сна?
Како замишљате то нешто након смрти?
Nadžak zašto ti jednostavno onda ne skočiš sa nekog mosta
Боже свашта. Зато што нисам још увек постала оно што треба да постанем, мој процес индивидуације није завршен. Не може се тек тако у смрт.
Боже свашта. Зато што нисам још увек постала оно што треба да постанем, мој процес индивидуације није завршен. Не може се тек тако у смрт.
Jasno, al indviduaciju moze prekinuti tudja volja, sta onda?![]()
Немогуће је прекинути процес индивидуације, немој мислити да свемогућа воља која води твој живот има било какав проблем да спречи твоје убиство
Ona se sve ovo vreme zapravo samo dobro zahebava![]()
Стави, и ја сматрам да треба да уђе у историју.
Н
Бог ми је чувао леђа, а у исто време се и смејао и уживао у представи, зато што је поремећен.
ne da mi Krsta al ostaće zapamćeno.
E,i ja po forumu ,od početka,tvrdim da ako ima boga,da je opićen i da se zajebava s nama...
![]()