Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hektor:Fenomeni klinicke smrti nisu jedini i nisu pouzdani.Medjutim,govorim da su bivali ljudi odvedeni Duhom u raj i pakao i vraceni na zemlju potpuno svesni i budni!I oni su nam ostavili svoje izvestaje o svojim vidjenjima.
Mislim da te nisam dobro razumeo.Molim te,obrazlozi malo svoj stav!KGB from the DARK:Setnja u medju zoni
E SAD SI BAS LUPIO!spark:a da... SMRT to je daleko... daleko od svega sto bilo ko ovde može ovde da LUPI. 8)
de si bre ti hektore, ceo život moj, da mi oči otvoriš... :shock:Hektor:E SAD SI BAS LUPIO!spark:a da... SMRT to je daleko... daleko od svega sto bilo ko ovde može ovde da LUPI. 8)
...nova lekcija...niko ne umire zauvek...divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Kako pojmite smrt ,kakva je njena vaznost za vas...bla,bla..
Tebi mora da je mnogo dosadno u zivotu kad postavljas tako duboko pitanje koje zavrsavas sa bla,bla......lepo postavljeno,glupo zavrsenodivlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
ops:Suprotstavljas se cinjenicama,izvestajima ljudi koji su ZAISTA doziveli klinicku smrt,i u cije iskaze niko ne sumnja,samo sto naucnici cute i ne komentarisu,dakle to su CINJENICE,ali tvoja vera je drugacija:ti verujes da je smrt,pa samim tim i klinicka,jedno SPAVANJE(?!?), i da cemo se jednog dana PROBUDITI...ostalo je poznato ! Evo primera gde se vera opire naucnim cinjenicama,samo to je vera jehovinih svedoka.I dosta vise o nesrecnom Djordanu Brunu,njega su spalili KATOLICI,cega NIKAD nije bilo u PRAVOSLAVLJU!Mi nismo imali ni inkviziciju,ni smrtne kazne(osim za careubistvo).Nase ruke su ciste,nasa savest je mirna.Jehovini svedoci su nastali u Americi,dosli ovde i propovedaju NEOPIRANJE ZLU,dakle amerikanci da nas bombarduju a mi da gledamo!Pa zasto niste ubedili celu ameriku,niste uspeli,ali eto,CIA vas salje po celom svetu da nam ispirate mozak.Specijalni rat protiv drzave:sekte,SVE SU DOSLE IZ PENTAGONA ! Cak i dalekoistocne sekte nisu dosle iz Indije,vec sve do jedne iz AMERIKE ! Pricu o masonima,iluminatima i novom svetskom poretku,nadam se,znate...arttim:Hektor:Fenomeni klinicke smrti nisu jedini i nisu pouzdani.Medjutim,govorim da su bivali ljudi odvedeni Duhom u raj i pakao i vraceni na zemlju potpuno svesni i budni!I oni su nam ostavili svoje izvestaje o svojim vidjenjima.
prilikom klinicke smrti nastaju vizije koje nemaju veze sa stvarnoscu...........
i to nije nikakav dokaz......za raj pakao..... 8)
MUDRICA:Citala sam puno o klinickoj smrti i "dozivljajima" ljudi koji su je doziveli... Vernici uglavnom imaju "vizije" Boga i susreta sa njim, recimo astronauti imaju "dozivljaje" da su u svemiru i bla, bla... Zato sam i napisala onu recenicu. Sta je u stvari istina, sta se desava i da li se uopste ista desava to za sada definitivno ne mozemo da znamo. Mozemo samo da nagadjamo, a to je nesto sasvim drugo...
Da li si citala:A.Ralph Epperson:THE UNSEEN HAND? U prevodu:Ralf Eperson:Nevidljiva ruka,uvod u istoriju zavere.Ili,jednostavno procitaj STA PISE NA NOVCANICI OD 1$.lotosov cvet:ljudi mnogo se kitite tudjim perjem a za Hektora evo jedna poslastica njegovog stava o zaverenistvu:evo mene na UCLA, gde me Ameri programiraju za novi iluminatski zadatak![]()
divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
ooo:Srce moje, mogao bih o ovim stvarima knjige da ispisem ali sada nemam vremena da vise pricam o tome....
Cesto mislim na tebe i nadam se da napredujes na Duhovnom putu i da se smirujes u zivotu....
Oprosti mi i pomeni me.....
![]()
![]()
![]()
divlja-u-srcu:I tu je kraj. Nema vise niceg. Samo grob medju nevidljivim fratarskim grobovima, izgubljen poput pahuljice u visokom snegu sto se siri kao okean i sve pretvara u hladnu pustinju bez imena i znaka. Nema vise price ni pricanja. Kao da nema ni sveta zbog kojeg vredi gledati , hodati i disati. (...) Niceg nema. Samo sneg i prosta cinjenica da se umire i odlazi pod zemlju.
NaraYan:divlja-u-srcu:I tu je kraj. Nema vise niceg. Samo grob medju nevidljivim fratarskim grobovima, izgubljen poput pahuljice u visokom snegu sto se siri kao okean i sve pretvara u hladnu pustinju bez imena i znaka. Nema vise price ni pricanja. Kao da nema ni sveta zbog kojeg vredi gledati , hodati i disati. (...) Niceg nema. Samo sneg i prosta cinjenica da se umire i odlazi pod zemlju.
Ne, ne...
To je tek pochetak.
divlja-u-srcu:NaraYan:divlja-u-srcu:I tu je kraj. Nema vise niceg. Samo grob medju nevidljivim fratarskim grobovima, izgubljen poput pahuljice u visokom snegu sto se siri kao okean i sve pretvara u hladnu pustinju bez imena i znaka. Nema vise price ni pricanja. Kao da nema ni sveta zbog kojeg vredi gledati , hodati i disati. (...) Niceg nema. Samo sneg i prosta cinjenica da se umire i odlazi pod zemlju.
Ne, ne...
To je tek pochetak.
PROKLETA AVLIJA, BRE! :wink:
divlja-u-srcu:I tu je kraj. Nema vise niceg. Samo grob medju nevidljivim fratarskim grobovima, izgubljen poput pahuljice u visokom snegu sto se siri kao okean i sve pretvara u hladnu pustinju bez imena i znaka. Nema vise price ni pricanja. Kao da nema ni sveta zbog kojeg vredi gledati , hodati i disati. (...) Niceg nema. Samo sneg i prosta cinjenica da se umire i odlazi pod zemlju.
PROKLETA AVLIJA, BRE!
Hektor:Kad vec pisemo o SMRTI,zasto ti dragi moj "ooo" ne napisa nista o VASKRSENJU ?