B
bane kralj rostilja
Gost
smrt pink kulturi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bane kralj rostilja:smrt pink kulturi
bane kralj rostilja:smrt pink kulturi
timmy:E,sada mi je jasno-znas nisam ja odavde
Keeper:a kad mi puste reklame nasred filma najbolje mi je da ustanem, uradim ceo domaci, zavrsim sve radove, spremim uzinu za sutra ..... i onda se vratim i nastavim da gledam film
majke mi taj pink treba![]()
Betty:Ma, to su gluposti! Ako ti se ne svidja, ne gledas, jel takoc? Ja ignorisem Pink, sto bi rekle neke Novosadjanke "U mom mikrosvetu nema vise mesta", hehehe....A, imam dobru karmu pa ni ne poznajem te nepismene ljude loseg ukusa.....Nikog ne poznajem ko se lozi na tu televiziju! I, pitam se gde je taj narod onda, kada ga ja ne poznajem....
blondi:e dragi moji od onoliko kulture koju nam može pružiti naša "krv" mi u inostranstvu vas gledamo samo u roze boji... žalosno ali istiiti :?
ih da taj roza duh nije jedino što imamo pa hajde ali ovako... tuga, golema tuga bračod1:cisto da i vas ne zaobidje mracni roze duh koji se seta bespucima zemlje pod sljivama...