Devojko,
nije mi jasno zašto ne dopuštaš onima koji tuguju da odtuguju svoje? Je l' tebe to ugrožava?
Zamisli da iznenada pogine tvoj omiljeni pevač, i ti bi bila par dana u out-u, sigurna sam....
Prošlo je tek par dana otkad je poginuo, ne možeš očekivati od onih koji su ga zaista cenili i voleli da budu ravnodušni na njegovu smrt i da je prihvate kao činjenicu, kao što je lako (tj. lakše) sada, posle sto godina pomiriti se sa smrću i Fredija, Kurta, Milana, Dženis...Ovo je šok za njegove fanove i naravno da tuguju kao da je umro neko njihov...Ipak je Toše imao još puno vremena pred sobom, da stvori još brdo novih pesama, a to je sada sve nestalo....
Ovo tvoje reagovanje deluje toliko nezrelo da me je prosto bilo sramota da čitam. A ovo sve ti pričam s pozicije nekog ko zna možda jednu ili dve Tošetove pesme, dakle, uopšte nisam subjektivna....samo ne mogu da shvatim netoleranciju prema tuđoj tuzi. Tebe niko ne tera da plačeš, ni da se osećaš uopšte tužno, ali neki su njegove pesme i samim tim i njega emotivno doživljavali, verovatno su kroz njegove pesme osećali neku bliskost sa njim.
Naravno, i to je i normalno....Ali to ne znači da će biti zaboravljen. I meni kad je umro deda prvih nedelju dana ni o čemu drugom nisam razmišljala, ni o čemu drugom pričala, ali život ide dalje i to se mora prihvatiti. Normalno je da se sad sve manje priča o Tošetu, ali to ne znači da je zaboravljen/ ili da će biti zaboravljen. Oni koji su ga stvarno voleli i cenili će ga pamtiti zauvek.