Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Ovo i ja govorim od starta ... vrlo brzo bi se doslo do ubijanja starih i nemocnih, pod plastom humanosti. Nema sanse da to ostane kontrolisano i ne bude iskorisceno zarad velike ustede novca.Uspavala sam tri psa
Jednu na sred zivota, posle sest meseci lecenja u trenutku otkazivanja pluca i bubrega da je spasem muka
Drugu u dubokoj starosti, nepokretnu poslednje dve godine, gluvu, slepu, dementnu
Trecu u cvetu zivota sa teskom upalom mozga zbog kojeg je poslednja tri medeca drasticno svakodnevno propadala, paralizovao joj se deo po deo tela, izgubila je orijentaciju, hranjena kasikom i pojena spricem..u bolovima..samo bih po nekad uhvatila pogled onog psa koji je nekad bila..
Za sve tri sam se borila do poslednje sekunde i zbog njihove patnje donela odluku
I danas imam grizu savesti iako su spasene muka, ko sam ja da prekinem neciji zivot
Nikad ne bih mogla isto da uradim kad su ljudi u pitanju
Svako rodjenjem dobije svoj krst i dok je na ovoj zemlji treba da ga nosi
Iscasio se pojam ZIVOT
Taj ugao da je manje vredan i nedostojn kad se pojavi bolest ili starost vrlo brzo bi svet doveo do tacke na kojoj je pre jednog veka bio hitler
A trebalo je od tada da napredujemo kao civilizacija.
Ionako sistematski rade na tome, samo na drugaciji nacin
on na levo - baba na levo, on na desno - baba na desno i na kraju dodje bolnici za seksualno uznemiravanje sa zahtevom da se vise vojnici ne dodiruju fizicki, da ih babe ne cupkaju na krilu
мисли недовршене.
.