Смисао Живота

А ти би да ти се смисао живота каже у једној реченици.

dobro, pročitaću, pročitaću :roll:

a nisam videla jel' uključen u taj smisao i humor? jel' može i toga malo? :D

...pročitala! Nema nigde ništa što bi me nasmejalo...ozbiljno...moram da se odenem u neko svadbeno ruho...čekam sudnji dan...i vidim da li ću biti sa izabranima....

...pa fidićemo, fidićemo....:lol:

...pokušaću kao najobičniji smrtnik...da živim najbolje što znam...da li će to biti dovoljno....ne bih znala reći!

Poslednja izmena:
sa cu ti ja kaem nesto....smisao zivota je u svakom nasem dahu..i dahu ljudi koje volimo.....prosto ko pasulj.....samo su ljudi vecinski debili....skloni komplikovanju......treba to da se samara tri puta dnevno......

...simple as that! :lol:

...smisao se svaki dan traži...ne mož' to da fiksiraš negde....svaki dan ceniš ono što imaš, ostalo što se nadoda...dobro došlo....:lol:

Јок. Него ћу на сваку дуплирану тему коју овде отворите писати поново оно што сам већ писао на истоименим темама.

Ti si to otkrio jednom, negdje pročitao, zaključio, i sada samo copy/paste?
Ništa ti se u međuvremenu nije dešavalo, ništa novo nisi ukomponovao, barataš samo sa istinama uklesanim u kamenu?
Formulisati sve jednom i za svagda, to je smisao :mrgreen: Formulisati, definisati, nesumnjivo znati !

dobro, pročitaću, pročitaću :roll:

a nisam videla jel' uključen u taj smisao i humor? jel' može i toga malo? :D

...pročitala! Nema nigde ništa što bi me nasmejalo...ozbiljno...moram da se odenem u neko svadbeno ruho...čekam sudnji dan...i vidim da li ću biti sa izabranima....

...pa fidićemo, fidićemo....:lol:

...pokušaću kao najobičniji smrtnik...da živim najbolje što znam...da li će to biti dovoljno....ne bih znala reći!

nego sta..da budes lepa mlada......nemo da me brukas na vencanju.......:ljutko:

posto je ovo filozofija onda je zivot metafizika :lol:

znaci stalno trazis uzroke necega sto postoji pa postavljas neke svoje ideje pa dodajes tome nesto trece pa brojis kolko cega ima a ne mozes jer se sve umnozava sa faktorom koji ti je nejasan... pa onda krenes ispocetka i tako sve sve dok ne umres

al najjace je kad ono kao kroz patnju sazresh, pa si kao nesto dokucio, pa si jakooo pametan, ono ides svetom podignute glave..
a onda se nesto desi, opizdi te kometa po glavi, ili sl, i jbt nemas pojma de si ono vrtis se ko kuce sa znakom upitnika iznad glave..:lol:

jednacina sa suvise nepoznatih, takoreci:)))

mozda za nekoga ko se bazira na idejama kao prauzrocima svega.... to ti je ko kad naletis na lika koji se samo izrazava u metaforama i mislis kak je ovaj mladac pametna bokca ti ...a ono ustvari iz njega zjapi praznina koja guta :lol:

taki su glumci...vecina, nisu svi, jer onaj koji odskace je filozof kakav se retko srece.... napr. pera bozovic

to pricas kad si se zaljubila?:hahaha:
pa ne bash, nije to jedino sto moz da nas strefi majku mu..:lol:

mozda za nekoga ko se bazira na idejama kao prauzrocima svega.... to ti je ko kad naletis na lika koji se samo izrazava u metaforama i mislis kak je ovaj mladac pametna bokca ti ...a ono ustvari iz njega zjapi praznina koja guta :lol:

taki su glumci...vecina, nisu svi, jer onaj koji odskace je filozof kakav se retko srece.... napr. pera bozovic

a super je to izrazavanje u stislim figurama majke mi..niko ne sme da te pita sta si dodjavola mislio da ne ispadne glup:rotf:
ko u carevom novom odelu..:)

Back