gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Jesi li ga video ?
Svaki dan Ga vidim i čujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ga video ?
Kada umreš ne postojiš?? U koji zavet ti veruješ stari ili novi ???
Ne postojiš u smislu da si svjestan sebe. Čekaš usnut vaskrsenje i Sud.
Pa čega si onda svestan , ili nisi ?
I šta kaže ?
Kaže:"Ja sam put,istina i život. Umrijeh da bi tvoje grijehe platio".
Aha znači on je platio vaše grehe da bi mogli da radite šta hoćete ! Onda Strašni sud nema svrhu jer je Isus iskupio vaše grehe .
Ne možemo da radimo šta hoćemo jer prihvatanjem Hristove žrtve sahranjujemo starog grešnog sebe, i uskrsavamo novog sebe stvorenog za dobra djela.
Od Duha Svetog.![]()
Od Duha Svetog ???
Ima li u tom 'Duhu Svetom' spermatozoida koji su oplodili devicu Mariju ?

@neutral
Da li ti ziviš asketskim životom da bi mogao da stvoriš uslove za prelazak iz 'ovog života' u ' onaj život '??
Zavredjivanje 'na onom svetu ' po religijskoj dogmi kaže da 'u ovom životu' treba biti isposnik , suzdržavati se svakog ovozemaljskog zadovoljstva , trpeti i kao takvo praktikovati i prenositi na svoje potomke , baš sve to odricanje i sav taj asketizam koji treba biti neminovan kao 'karta' za ulazak na ' velika vrata' onoga što ti nazivaš večni život' ???
DakleM, živiš besmisao?A smisao zivota,nisu otkrili ni veliki filozofi,tako da pojma nemam.Ti mi reci.
Pa u oba. Zar nisi rekla da si ih čitala? U njima se jasno kaže šta se događa sa čovekom kada umre.Kada umreš ne postojiš?? U koji zavet ti veruješ stari ili novi ???
Znači taj bog 'sterilan'![]()
Da je sterilan ne bi imao Sina Isusa.Nisam dovodio u pitanje ko se drogira, već sam govorio o narkoticima, tj njihovoj štetnosti.Zašto toliko pominješ te narkotike , zar se sve ove milijarde jedinki na zemlji drogiraju pa da generalizuješ narkotike !?
I da te pitam još nešto jel' ti onaj Miroljub Petrović neki rod ??![]()
Bespolan,bolje reći.Da je sterilan ne bi imao Sina Isusa.

Nisam dovodio u pitanje ko se drogira, već sam govorio o narkoticima, tj njihovoj štetnosti.
Da, dođe mi brat po (Nebeskom) Ocu.

Aha znači Jehova ima spermatozoide pa je začeo svog sina Isusa .E to sad objašnjava ovu dilemu![]()
Njaham...Daa , burazer po nebeskom ocu u koga više ni sam ne zna šta priča i koga demantuje i potvrdjuje
Hoćeš li malo da pretitramo Mojisijeve zapise ili kako vi to nazivate 'izveštaje' , od početka 'stvaranja' pa na dalje ??
Bespolan,bolje reći.Da je sterilan ne bi imao Sina Isusa.
Pa čekaj malo ili je sterilan ili ima spermatozoide taj Jehova ?
Šta je u pitanju ??