Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Da, e. Ja sam poli(stereo) a ne mono. HahaKakve to veze ima?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, e. Ja sam poli(stereo) a ne mono. HahaKakve to veze ima?![]()
Ah, znači ipak postoji šminka koju ni brisanje ne može da skine, digitalna. Ne brini, ne tražim tuđu intimu, pogotovo kad pripada nekoj drugoj ženi.Ne bih ovde javno da se kompromitujem ali možeš da mi kažeš tvoj instagram, pa da vidiš na mom neke moje rilsiće sa devojkom od pre ili čak fejs ali starije slike, a mogu privatno i neku noviju sliku da ti pošaljem. Ko god hoće. Hehe da bude uzajamno.
Ukusi su razliciti,meni Bred Pit daleko je od lepotana a pola sveta se lozi na njega.
Hvala ti što si podelila svoj pogled i ponos na svoj izbor. Slažem se da svako ima pravo da se ulepšava kako želi — ali moja tema nije o pravima, već o istini.Hejj,...mi se žene ulepšavamo na taj način.
Od kada je to zločin? I ko nam to pravo može zabraniti?
Zna se gde žena ide k'o od majke rođena. U krevet, pod tuš i "na onaj svet".
Ti ako ne voliš dame, izvoli u šumu pa tamo pronađi sebi ženu svog života.
Karleuša je baš zgodna, ali sa kesom preko glave. HahaRecimo Karleuša nije odavde, to njeno prezime govori. Zaista, ona ima veoma muškobanjast fenotip, ali u toj sredini odakle je ona je to možda kul. Zato osobe koje su odrasle tamo odakle je ili iz nekh drugih krajeva gde se cene takve žene - njima može biti privlačna. Dok oni koji vole izuzetno ženstvene žene jer su iz takve sredine oni će da vole ne znam Nedu Arnerić, opet oni koji su odrasli uz rnr će da vole Sonju Savić koja je retko bila nešto našminkana itd.. To su sve samo neki pokazatelji šta nam se generalno sviđa i iz koje smo subkulture potekli
"Ko je Hari?" Nisam siguran, nisam ljubitelj maslina. Svaka moja reč je isto što i moje prisustvo i delo — nema potrebe da se dokazujem tišinom ili pogađanjem publike. Ako me poznaješ, znaš da stojim iza svakog svog poteza i reči.Hari je baš ono… pravo lepo muško. Ali vidiš, on zna da je lepota jača kad ćuti. Ne mora da se poredi s Klunijem, Kluni bere masline i ne zna ni da ovaj postoji.
Uvek mi je bio privlačan taj tip muškarca koji zna da se lepota ne dokazuje rečenicama, nego prisustvom.
Nije stvar u mišićima, nego u miru. U onom pogledu koji ne traži aplauz, a publika ćuti jer oseća da ne treba da se meša.
Kazes joj skini halter, skinucu i ja, zeno prokletaaa aaaa.Sve više ljudi danas govori o autentičnosti, ljubavi prema sebi, prirodnosti — a istovremeno, šminka, filteri, estetske korekcije i plastične operacije postaju norma.
Gde je tu istina?
Za mene je šminka — laž.
Maska. Obmana. Prevara. Zločin protiv autentičnosti.
Zaljubim se u nečije plave oči, lice kao iz snova... a onda — jedno skidanje šminke i ceo "avion" sleti u realnost. Bezlično. Ponekad čak i neprijatno. Kao kad srokaš krompir sa začinima, pa zaboraviš kakav je stvarno krompir.
Društvo je to koje je normalizovalo svakodnevno nošenje maske?
Ako bih ja svakog dana lepio veštačke trbušnjake, crtao bradu i koristio filtere da izgledam kao glumac — rekli bi da sam smešan, jadan, patetičan.
Ali kada žena stavi pola tone šminke — to je "nega", "lepota", "samopouzdanje".
Gde su granice?
Je l' pošteno zaljubiti se u masku?
Je l' trebalo da šminka, filteri i estetske korekcije budu bar deklasifikovane kao "opasna iluzija"?
Može li se neko stvarno voleti ako se ne zna kako stvarno izgleda?
A i zanimljivije je valjda da se zaljubi u vas i vase osobine a ne skup parfem ili dobar korektor.
Skini halter i sa lica malter. HahahaKazes joj skini halter, skinucu i ja, zeno prokletaaa aaaa.
Lako je njima bilo kad su se trsili međusobnoЛикург је тако мислио.
Зато је скроз укинуо шминку, како би млади Спартанци могли неометано да се усредсреде на карактере удавача.
Moja žena je moja srodna duša, jedno biće u dva tela, ali niko nikome ne pripada. Veran sam, ali smo seksualno razvezani i to je naš izbor koji ona potencira i prihvata. Kao što arapin ima više žena, zašto ne bih i ja delio sebe sa više ljudi? Koje je to pravilo i koja religija to zabranjuje?Znaš, Hari bi na ovo samo tiho spustio pogled i izašao iz teme.
A ti si, eto, odlučio da staneš go na vetrometinu i vičeš:
„Pogledajte me, ne poštujem ni ženu ni sebe, ali sam to zapakovao u vic!” Zabrinjavajuće je što misliš da ti ovo ide u korist.
Ali hajde, neka ostane zabeleženo… da žene koje čitaju znaju da prepoznaju tip koji ima stereo ego, ali mono kapacitet za vernost.
Zanimljivo je kako ljudi lako prihvataju sopstvene filtere, a onda ih projektuju na druge. Digitalna šminka možda ne može da se obriše klikom, ali iskrenost i samosvest nemaju filtere — one se grade iznutra.Ah, znači ipak postoji šminka koju ni brisanje ne može da skine, digitalna. Ne brini, ne tražim tuđu intimu, pogotovo kad pripada nekoj drugoj ženi.
Ostani ti u svetu svojih starih slika, a ja ću u svom stvarnom. Ako nekad odlučiš da budeš iskren prema sebi, možda nam se putevi opet ukrste, na javnom profilu, bez filtera.
Pozdravi suprugu, izgleda da je odabrala pravog… promotera.
Boja očiju se ne menja kad se skine šminka, ali možeš videti pravu boju kad se skinu maske koje ljudi nose — i to je mnogo važnije.Promeni joj se boja očiju kad skine sminku?
Maska nije isto što i šminka,...i ne mora se vama svideti ništa od toga, važno je kako se mi osećamo u svojoj koži.Ako ti si zadovoljna maskom, to je tvoje pravo. Ali nemoj očekivati da svi volimo ono što je lažno.
u pravu si, secam se na moru pre par godina, mi se druzili sanekim devojkama koje su isto iz Novog Sada, tamo se upoznali jedno vece, i jedna bila bas bas lepa, sutra mi sa njima na plazu, ono kad nema sminke lice kao druga osoba.Boja očiju se ne menja kad se skine šminka, ali možeš videti pravu boju kad se skinu maske koje ljudi nose — i to je mnogo važnije.
Znaš… sve si nas dirnuo tom svojom skromnošću. Ego kao altruizam, pa ti si, Skafandere, zapravo Majka Tereza sa erekcijom!Moja žena je moja srodna duša, jedno biće u dva tela, ali niko nikome ne pripada. Veran sam, ali smo seksualno razvezani i to je naš izbor koji ona potencira i prihvata. Kao što arapin ima više žena, zašto ne bih i ja delio sebe sa više ljudi? Koje je to pravilo i koja religija to zabranjuje?
Da, imam ego, ali to je rafinirani tip ega – altruizam. Srećan sam kad učinim nekog srećnim. Itekako poštujem sebe, ženu i sve oko sebe. Možda si ti egoistična i ljubomorna ako želiš muškarca samo za sebe.
Lako je njima bilo kad su se trsili međusobno
Zanimljivo… čovek koji na pitanje o šminki odgovara esejem o samosvesti, filtrima i transparentnosti, kao da je upravo završio TED govor, ali ne pred sobom, već pred zamišljenom publikom.Šteta što se iskrenost ne meri brojem puta kad je izgovorena, nego brojem puta kad je odabrana.Zanimljivo je kako ljudi lako prihvataju sopstvene filtere, a onda ih projektuju na druge. Digitalna šminka možda ne može da se obriše klikom, ali iskrenost i samosvest nemaju filtere — one se grade iznutra.
Ne tražim nikakvu intimu, niti se krijem iza slika, starih ili novih. Moj život i moji izbori su javni, transparentni i bez maski — i to poštujem kod sebe i kod drugih.
Hvala na pozdravu, preneću ga supruzi. Ona je odabrala ne samo partnera, već i prijatelja, s kojim istina i poverenje nisu samo reči, već način života.
Ako se naši putevi opet ukrste, bilo na javnom profilu ili van njega, nadam se da ćemo moći da razgovaramo bez filtera — ali i bez predrasuda.
Veran sam, ali smo seksualno razvezani i to je naš izbor koji ona potencira i prihvata.
I slepi ljudi vole.Može li se neko stvarno voleti ako se ne zna kako stvarno izgleda?