andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.386
Pa,ne znam.. nemam odgovor na tvoje probleme(moje plave oci su uvek lepe)Ma bukvalno to crno što nema ispod oka, a imala je crne oči, maskara još više ističe plave oči, a nekad plave oči nisu lepe bez maskare.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,ne znam.. nemam odgovor na tvoje probleme(moje plave oci su uvek lepe)Ma bukvalno to crno što nema ispod oka, a imala je crne oči, maskara još više ističe plave oči, a nekad plave oči nisu lepe bez maskare.
Lepši od Klunija i mlađi 20 godina, u punoj snazi, kao mustang, vrela krv.Ah, Kluni kažeš? Glas ti verujem na reč, ali sa obrvama i sedom kosom iz profila, pre ličiš na mog oca kad uverava goste da mu je onaj biljni eliksir ‘čist vitaminski tonik’, a ne za ono drugo.
Znaš kako kažu, markantnost je divna stvar… dok ne krene da kompenzuje godine koje nisu rešile šta zapravo žele.
A što se granice tiče, 45+ je vreme kad Kluni potpisuje s advokatima, ne započinje šarmantne prepirke po forumima…
ali ti nije 20,i sta sad?Lepši od Klunija i mlađi 20 godina, u punoj snazi, kao mustang, vrela krv.
Ka sam očaran plavim očima, to je nešto najlepše na planeti ali samo kod žena.Pa,ne znam.. nemam odgovor na tvoje probleme(moje plave oci su uvek lepe)![]()
Ni ne želim 20. Možeš da ga uhvatiš sa obe šake i sa 15. I da mu se vidi glava. Hahaali ti nije 20,i sta sad?
Uuu dirty, dirtyda li se voli neciji izgled ili "unutrasnjost"?
Sve više ljudi danas govori o autentičnosti, ljubavi prema sebi, prirodnosti — a istovremeno, šminka, filteri, estetske korekcije i plastične operacije postaju norma.
Gde je tu istina?
Za mene je šminka — laž.
Maska. Obmana. Prevara. Zločin protiv autentičnosti.
Zaljubim se u nečije plave oči, lice kao iz snova... a onda — jedno skidanje šminke i ceo "avion" sleti u realnost. Bezlično. Ponekad čak i neprijatno. Kao kad srokaš krompir sa začinima, pa zaboraviš kakav je stvarno krompir.
Društvo je to koje je normalizovalo svakodnevno nošenje maske?
Ako bih ja svakog dana lepio veštačke trbušnjake, crtao bradu i koristio filtere da izgledam kao glumac — rekli bi da sam smešan, jadan, patetičan.
Ali kada žena stavi pola tone šminke — to je "nega", "lepota", "samopouzdanje".
Gde su granice?
Je l' pošteno zaljubiti se u masku?
Je l' trebalo da šminka, filteri i estetske korekcije budu bar deklasifikovane kao "opasna iluzija"?
Može li se neko stvarno voleti ako se ne zna kako stvarno izgleda?
Ali mi zelimo 20!Ni ne želim 20. Možeš da ga uhvatiš sa obe šake i sa 15. I da mu se vidi glava. Haha
Zezam se naravno. Pa ako je unutrasnjost bitna cemu lickanje fasade?da li se voli neciji izgled ili "unutrasnjost"?
Lepši od Klunija, mlađi 20 godina, u punoj snazi… pa još i sam kažeš!Lepši od Klunija i mlađi 20 godina, u punoj snazi, kao mustang, vrela krv.
Pa mi se lickamo zbog sebe,ne zbog vasZezam se naravno. Pa ako je unutrasnjost bitna cemu lickanje fasade?
Da li ima veće laži?Pa mi se lickamo zbog sebe,ne zbog vas
Malo si pobrkala, ja baš govorim protiv šminke. Ali ne vidiš od ega. Uvek ću da govorim u ime prirode i Boga. Ali je i ljubav i seks prirodno.
Заљубиш се у намазано и исфилтрирано лице... а не у личност. Шта радиш, листаш профиле клинки на друштвеним мрежама и тражиш у кога ћеш да се заљубиш? Зрело, нема шта... Добио си шта си заслужио.Извини, али ово је јако смешно.
Не бих отворила ову тему да сам била на твом месту, јер оним што си овде открио о себи дискредитовао си све што пишеш на Религији и духовности.
Ja sam čuo da se lickate zbog drugih žena, zbog ega, da budete lepše.Pa mi se lickamo zbog sebe,ne zbog vas
DamnPa preko 45 bih bas zaobisla,i to mi je mnogo al eto da bude neka granica
Kako da pokažem snagu, jedino što "krijem" je da imam 100 kila mišića na visinu od 180, kao tajson. Ali vi volite 190. Kao da će pre trešnje da obere. Haha Da li je neko pametniji kad je viši?Lepši od Klunija, mlađi 20 godina, u punoj snazi… pa još i sam kažeš!
Znaš kako kod nas narod kaže, ko se sam hvali, il’ nema ko drugi, il’ nešto krije.
Ali da ne sudim na prvu, ajde ti nama pokaži tu snagu, makar u rečenici s manje samopromocije.
Ovako deluje kao da si spremniji za reklamu nego za razgovor.
uvlacite ih da bi videli pisu!Da li ima veće laži?Kao, mi idemo u teretanu zbog sebe. Ili uvlacimo stomake jer volimo
![]()
Covek treba da se takmici samo sa sobom.Ja sam čuo da se lickate zbog drugih žena, zbog ega, da budete lepše.
Ne mora samo zapada. Ja bio sa jednom turkinjom. Lepa k'o lutka. A šminku mislim ni da nije stavljala ili nešto minimalno. Spremi se za grad brže nego ja. Ono 3 minute.Ljudi su se sminkali odvajkada, nekad samo zene, nekad i zene i muskarci, to je prosto tako. Ono sto meni smeta je kultura preteranog sminkanja tipicna za balkan, tursku i sl. Sminka treba da istakne lice a ne da sluzi sama sebi i bude u prvom planu. Ali eto, to su neke kulturoloske razlike izmedju balkana i recimo zapadne jevrope
Mi sitne volimo krupneKako da pokažem snagu, jedino što "krijem" je da imam 100 kila mišića na visinu od 180, kao tajson. Ali vi volite 190. Kao da će pre trešnje da obere. Haha Da li je neko pametniji kad je viši?
Džabe da uvlačimo kad će opet da ispadne. Haha a i oni sa pločicama više vole sebe nego tebe.uvlacite ih da bi videli pisu!
E toooo.Mi sitne volimo krupne![]()
Nažalost, u pravu si. Ja sam mog zadnji put video uživo pre 24 godine. Nedostaje mi ponekad...uvlacite ih da bi videli pisu!
Pa stvarno,kad ti neko nije po ukusu a ni nemas nista sa njim i dalje ti smeta.Malo kreona i karmina nije izobličavanje.
Uvek imate izbor da vam se ne svidi neko sa puno pudera i šminke