PogledSProzora
Zainteresovan član
- Poruka
- 235
Ako se zaljubiš u rumenilo, nemoj kriviti lice kad se ono spere. Nisi ti zaljubljen, nego zaslijepljen. A tu ne pomaže ni micelarna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam prelep prirodno.To ne sporim, samo mislim da postavljac teme previse stavlja akcenat na sminku kao odgovornu za neku njegovu ugly coyote situaciju
Prvo nadji devojku pa brini ove izmisljene brigeImaš pravo na svoje mišljenje. Hvala ti. Što ne znači da je istina i da je tačno ali ako ti je tako lakše i ako si srećnija, super.
E i mi smo prelepe prirodno,bile.Ja sam prelep prirodno.Ne treba mi laž.
I to starenje treba da bude dostojanstveno a ne iskompleksirano i frustrirano.E i mi smo prelepe prirodno,bile.
Ma mi smo na silikonu.I to starenje treba da bude dostojanstveno a ne iskompleksirano i frustrirano.
Imam punoletnog sina i ženu već 20 godina.Prvo nadji devojku pa brini ove izmisljene brige
Jel zgodan sin?Imam punoletnog sina i ženu već 20 godina.
Pa na oca. HahaJel zgodan sin?
Opa,da vidimoPa na oca. Haha
Ne voliš starije? Kao ja, ja sam tip kao Džordž Kluni, obrve, markantan, sa sedim sa strane. I glas.Opa,da vidimo![]()
Pa preko 45 bih bas zaobisla,i to mi je mnogo al eto da bude neka granicaNe voliš starije? Kao ja, ja sam tip kao Džordž Kluni, obrve, markantan, sa sedim sa strane. I glas.
Imam 45. Hehe Nije preko. Ali izgledam mlađe kad se "našminkam", odnosno obrijem i ošišam. To je moja šminka. Nisam gej sa bradom i dugom kosom. Mada žene to vole. Repiće. Užas. HahaPa preko 45 bih bas zaobisla,i to mi je mnogo al eto da bude neka granica
E ja volim muskarce onako sa kratkom bradom,nista.Imam 45. Hehe Nije preko. Ali izgledam mlađe kad se "našminkam", odnosno obrijem i ošišam. To je moja šminka. Nisam gej sa bradom i dugom kosom. Mada žene to vole. Repiće. Užas. Haha
Jel pod "sminkanjem" se misli full make up ili samo puder i maskara?Ne treba preterivati sa sminkom. Vec tridesete pokazu pravo lice zene koja se sminka od 15-e recimo
Cuvajte se…
A i zanimljivije je valjda da se zaljubi u vas i vase osobine a ne skup parfem ili dobar korektor.
Pa brada raste, što smo duže zajedno. HahaE ja volim muskarce onako sa kratkom bradom,nista.
Imas punoletnog sina i zenuPa brada raste, što smo duže zajedno. Haha
Ah, Kluni kažeš? Glas ti verujem na reč, ali sa obrvama i sedom kosom iz profila, pre ličiš na mog oca kad uverava goste da mu je onaj biljni eliksir ‘čist vitaminski tonik’, a ne za ono drugo.Ne voliš starije? Kao ja, ja sam tip kao Džordž Kluni, obrve, markantan, sa sedim sa strane. I glas.
Pa ja sam se bio zaljubio u neku devojku još davno koja je imala maskaru a da toga nisam bio ni svestan i onda kad je skinula, bila mi je "ružna", o tome vam pričam.Jel pod "sminkanjem" se misli full make up ili samo puder i maskara?
Nemam pojma.Jel pod "sminkanjem" se misli full make up ili samo puder i maskara?
To ni u teoriji nije moguce,puder i maskara samo malo mogu da poboljsaju izgled.Pa ja sam se bio zaljubio u neku devojku još davno koja je imala maskaru a da toga nisam bio ni svestan i onda kad je skinula, bila mi je "ružna", o tome vam pričam.
Uopšte šminka, ako je već ja ne nosim.Nemam pojma.
Postavljac teme da definise.
Ja sam svega tri puta bila u tom full-u i jedva prezivela
Oduvek se mnogooo malo sminkam ili uopste (sto je istinitije reci kad sam u pitanju ja).
Ma bukvalno to crno što nema ispod oka, a imala je crne oči, maskara još više ističe plave oči, a nekad plave oči nisu lepe bez maskare.To ni u teoriji nije moguce,puder i maskara samo malo mogu da poboljsaju izgled.
Tebe je nesto drugo odbilo kod nje:
Skafandere, pa dajte nam jednu svoju sliku bez šminke, znate ono, bez filtera, bez poza, bez mraka iz kafane. Čisto da proverimo da li biste i vi prošli tu maskaru realnosti koju tražite od drugih. Ili da vas zamišljamo kao Džordža Klunija iz komentara?Pa ja sam se bio zaljubio u neku devojku još davno koja je imala maskaru a da toga nisam bio ni svestan i onda kad je skinula, bila mi je "ružna", o tome vam pričam.