Smiješno ili tužno - Sarajevo glavni grad Republike Srpske

siticentar:
Nisi zasluzio odgovor zbog "Smisljanja" eli eto sta cu:

Napredan dio Slavena sa mjesavinom Ilira itd. odselio na MARS i 1992 godine, svemirskim boroovima sisao na Juznoslovenske prostore i nazvao se Bosnjacima.

Jenom rijecju (odgovor vazi samo za tebe, ostalima se izvinjavam, zbog nekoreknosti prstiju koji svasta mogu napisati kao i tvoji)) Toliko napredan narod, da moze otici na Mars, i toliko nazadan da po povratku nece da prizna da su bili prije odlaska SRBI.

Dobro, recimo nisu bili Srbi pre!
ALI ŠTA SU ONDA BILI PRE NEGO ŠTO SU PREŠLI NA ISLAM, pametnjakoviću jedan!!??

fosilvaso:
Moguća je bila i Juga, pitanje samo na koji način, koliko dugo i uz koje troškove čak i USA te Sovjeta, patnje i žrtve!

U pravu si 100%, sta ce mio ko reci mene, ne interesuje, ja sam Jugonostalicar, ali ne bih Jugu kakvu je htjeo Milosevic, da BIH bude pstorce te drzave a isto tako nisam ni za BIH u kojoj ce biti bilo koji narod pastorce te Republike u Jugi, niti novo nastaloj BIH.

Sto bi rekli Bosnjaci, svi narodi trebaju doci "TOBE", da bi se napravila normalna BIH, MOGUCA JE, ali cini mi se dugacak stap nacionalizma.

siticentar:
U pravu si 100%, sta ce mio ko reci mene, ne interesuje, ja sam Jugonostalicar, ali ne bih Jugu kakvu je htjeo Milosevic, da BIH bude pstorce te drzave a isto tako nisam ni za BIH u kojoj ce biti bilo koji narod pastorce te Republike u Jugi, niti novo nastaloj BIH.

Sto bi rekli Bosnjaci, svi narodi trebaju doci "TOBE", da bi se napravila normalna BIH, MOGUCA JE, ali cini mi se dugacak stap nacionalizma.

U svakom slučaju teško je urediti neku demokratsku zajedničku BiH jer se tako ni za vreme WW2 nisu potukli narodi i verska zajednica u BiH kao nedavno!

samomama:
Kad smo kod pjesama,danas je godisnjica reintegracije Grbavice, sve se vrti oko Sarajeva....

Za balije i Hercegovce bi zato što misle živeti zajedno u Federaciji BiH ( Balija i Hercegovaca), bilo najbolje da glavni grad svoje države presele u Mostar, ovako je gnjavaža oko zajedničkih poslova i odluka na relaciji Mostar-Sarajevo!?:):):)

fosilvaso:
Dobro, recimo nisu bili Srbi pre!
ALI ŠTA SU ONDA BILI PRE NEGO ŠTO SU PREŠLI NA ISLAM, pametnjakoviću jedan!!??

Mislim i ubjedjen sam da su bili prvenstveno ljudi, ne zato sto su ili nisu bili Iliri, Sloveni, Avari Huni, kelti itd. Mozes li ti povuci crtu od 7 vijeka do danasnjkeg dana i kazati "Bre miju preci su svi bili Srbi i u krvi porodicno nema mjesanaca????????????????''

DNK- peovjeri, nisi cist garant.

siticentar:
Mislim i ubjedjen sam da su bili prvenstveno ljudi, ne zato sto su ili nisu bili Iliri, Sloveni, Avari Huni, kelti itd. Mozes li ti povuci crtu od 7 vijeka do danasnjkeg dana i kazati "Bre miju preci su svi bili Srbi i u krvi porodicno nema mjesanaca????????????????''

DNK- peovjeri, nisi cist garant.

Ali, VIŠE NISU, jer se koriste raznim podlim trikovima i historijskim debilnostima da bi dokazali svoja 'prava' i na račun toga profitirali!:)

Btw: Ja znam da nisam genetski 'čist' ali mi to ne smeta da se izjasnim kao Srbin!

samomama:
Grbavice,rano ljuta,pritisla me teska tuga, na trenutak pomislim da si sada neka druga
hej Grbavice bolna si mi,izdaleka gledam ulice tvoje
tamo su slike djetinjstva moga,tamo je sve sto je moje
kroz zivot cijeli Miljacka dijeli mene od krila tvog
i ne znam kad cu,al znam da cu doci do doma svog..........................
Направите попис у Сарајеву,па реците колико има Срба.Ако их по попису буде више него што их је било '91. ,ма нек' буде 80% од тог броја,бићу спреман да тврдим да сте демкратска и секуларна држава...У супротном могу само да мислим да бисте хтели да пљачкате те исте Србе.То је једини разлог за унитарну државу!

misoni:
Направите попис у Сарајеву,па реците колико има Срба.Ако их по попису буде више него што их је било '91. ,ма нек' буде 80% од тог броја,бићу спреман да тврдим да сте демкратска и секуларна држава...У супротном могу само да мислим да бисте хтели да пљачкате те исте Србе.То је једини разлог за унитарну државу!

Bilo bi super za balije da im je to jedini razlog!
Istina je užasna za njih: Šlepanje uz Srbe i Hrvate im omogućuje nekakvu 'državotvornost' inače bi spali na manjinu. Što i jesu!:)

Back