Smijanje na vijesti o nasilju, ubojstvima i slično

Neki to rade jer zele da umane to koliko je ozbiljno,strrasno sto se desilio ili se jednostavno raduju tudjoj nesreci.
Ali, ta radost tuđim patnjama, i to onda npr Facebook, neki imaju sasvim normalne saržaje na profilima, slike s djecom npr....čitate o životu, i onda stave osmijeh na vijesti, evo posebno ovih dana protiv Izraela i slično, na vijest o mučenjima ljudi, ja jednostavno ne razumijem to licemjerje.....

Meštrume, hebale te društvene mreže🤪🤪 Skine se čovjek s njih i ko prepirodjen. Ja imam samo fejs s time da nisam provirio na njega jedno 2-3 godine. Stalno ga kontam deaktivirati i izbrisati posve, ali nema veze, izbrisa ga iz uma

Nego Meštrume, što sa reakcijama tipa sami su krivi za tragediju?
Sami krivi?Pa, npr. neki klinci ispod 25 godina koji mjesecima ili godinama vole prebrzu vožnju, pa onda sami poginu, a pritom ne poginu drugi - to Nine nikako za podsmijeh, ali tad se i može relativno reći - sam pao, sam se ubio.

To su specifičnije situacije.

Fascinantno je da npr. neki stariji ljudi, čak i stariji mirniji pošteni ljudi, čak i npr stariji od 45, ako umru, malo se spominju, a neki ovi ispod 25, koji su veći dio života živjeli s one strane zakona, ako poginu, a pritom npr ne ine druge, onda često neki znaju reć da je bila riječ o dobrim dečkima - najčešće mladi muškarci tako stradaju.

Sami krivi?Pa, npr. neki klinci ispod 25 godina koji mjesecima ili godinama vole prebrzu vožnju, pa onda sami poginu, a pritom ne poginu drugi - to Nine nikako za podsmijeh, ali tad se i može relativno reći - sam pao, sam se ubio.

To su specifičnije situacije.

Fascinantno je da npr. neki stariji ljudi, čak i stariji mirniji pošteni ljudi, čak i npr stariji od 45, ako umru, malo se spominju, a neki ovi ispod 25, koji su veći dio života živjeli s one strane zakona, ako poginu, a pritom npr ne ine druge, onda često neki znaju reć da je bila riječ o dobrim dečkima - najčešće mladi muškarci tako stradaju.
A oni otrovani ugljičnim monoksidom iz agregata koji i nije bio njihov?

A oni otrovani ugljičnim monoksidom iz agregata koji i nije bio njihov?
Me razumijem vašu potrebu da razvlačite nešto što sam davno negdje drugdje napisao. Ja sam sad pametniji i realniji nego tada, iako i u toj objavi se nisam ismijavao, nego sam napisao nešto što nije bilo u redu

Ipak, ja nisam tema, jer nema smisla da ja budem tema ove teme zbog vašeg pamćenja na te detaljne detalje.

Što biste npr. rekli o onima s tog foruma koji se baš hrane tuđim nevoljama i patnjama, koji tuđe nevolje smatraju feštom?Kakvi li si njihovi fetiši?

Me razumijem vašu potrebu da razvlačite nešto što sam davno negdje drugdje napisao. Ja sam sad pametniji i realniji nego tada, iako i u toj objavi se nisam ismijavao, nego sam napisao nešto što nije bilo u redu

Ipak, ja nisam tema, jer nema smisla da ja budem tema ove teme zbog vašeg pamćenja na te detaljne detalje.

Što biste npr. rekli o onima s tog foruma koji se baš hrane tuđim nevoljama i patnjama, koji tuđe nevolje smatraju feštom?Kakvi li si njihovi fetiši?
A što nije bilo u redu? Svi mi prije vidi o što nije i redu kod drugih nego kod nas samih sebe...

Back