Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...sve isto samo promenite uloge, daklem "cura " stoji a dechkonja gleda u nabreklinu...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa rech je o medjunozzju, nisu se valjda olabavile toliko...?Mislish, u sesi?
Meni smeta, to mi je glupavo... Mada, davno mi nije niko tamo pogledao, olabavile se i tako to. : )
...pa improvizuj malo, recimo u nabreklinu od novchanika na farmerkama shofera u gsp-u a shto svi misle da je neshto drugo, a nije...
...pa rech je o medjunozzju, nisu se valjda olabavile toliko...?![]()
...pa sad te nishta ne razumem, el me zezash ili stvarno ulazish na tretja vrata...?ja ulazim na treca vrata
ne mogu da dobacim do majstora
ja mislila on gleda u svoju
pa je time devojka sasvim sporedan lik u nasoj maloj temi
a ti recimo
kada bi se sagnuo ti bi se prevrnuo preko glave jel da
Мени смета само ако гледа у своју ону ствар или у своје ноге....sve isto samo promenite uloge, daklem "cura " stoji a dechkonja gleda u nabreklinu...?
...i meni, zato nemam tu nabreklinu koju "cure" toliko zzel da vide, ali uvek imam pola chajne u dzepu...Nisu se olabavile toliko, nego mi kratak trup.![]()
u trup
zvuci nekako morbidno
ko da vidim creva
kada kazem trup
aaaaaaaaaaa
...i meni, zato nemam tu nabreklinu koju "cure" toliko zzel da vide, ali uvek imam pola chajne u dzepu...![]()
...ne znam, nisam probao...chajna je ochajna![]()
...pa sad te nishta ne razumem, el me zezash ili stvarno ulazish na tretja vrata...?![]()
...nemam pojma, jako te slabo znam da bih mogao da ti odgovorim to sa auspuhom, ali ako kazzesh da ulazzish na tretja ondak ulazish na tretja i tu dileme nema, samo si ti uskratjena za pogled od kojeg i najhladnija kuchka sva zatreperi...el ovo neka momachko erocka doskochica
kao ja kazem da
a onda ti mene sacekas za neke auspuhe i ostale grane?
nece kaze nista!
dok ne steknem poverenje
pise mi u horoskopu
usta ima jezik nema
vidi vidi![]()
...ne znam, nisam probao...![]()
...nemash pojma, u frizzideru ne mozze tako lepo da se umirishe ko u dzepu, osim ako nemash u frizzideru i otvorenu kachicu sa kozjim sirom od lane...Ja kupila juche u maxiju.
Al ja moju chuvam u frizideru.
Па неам. И ди да турим сад?...nemash pojma, u frizzideru ne mozze tako lepo da se umirishe ko u dzepu, osim ako nemash u frizzideru i otvorenu kachicu sa kozjim sirom od lane...![]()
...nemam pojma, jako te slabo znam da bih mogao da ti odgovorim to sa auspuhom, ali ako kazzesh da ulazzish na tretja ondak ulazish na tretja i tu dileme nema, samo si ti uskratjena za pogled od kojeg i najhladnija kuchka sva zatreperi...![]()