Smesne situacije vas i vasih ljubimaca

To je bilo kad je bio mali, sad nemam snage ni da pisem njegove dozivljaje, a moje blamove. Na primer, ima neki fazon da mora ljudima da sedi u krilu, ko god sedne bilo gde, na stolicu, fotelju, krevet,on mora da mu sedne u krilo. E sad, to je bilo medeno i slatko kad vidis malu kucu kako se trudi da se popne tebi u krilo, ali kad ti se konj od 30 kila ugnezdi u krilo i zakloni ti ceo vidik i nije vise tako smesno. I sto je najgore, ako mu ti ne das da se popne, nema veze, on ce na silu, gura te njuskom i nema sanse da se odupres...Prosli put kod veterinara, zamalo zena slog nije dobila, sela ona da ukuca neke podatke u kompjuter, a on ni manje ni vise, zaleti se i skoci joj u krilo...Inace cela vet ambulanta ga zove CURKA...mislijm da to sve govori...

Pa sta ti mislis da sam uradila??????
Kao svaki autoritativni gazda ja sam lupila sakom o sto i izvukla ga iz kreveta,malo ga istukla da mu se to nikad vise ne ponovi i legla u svoj krevet ko gospoja!!!!!!!!;);););););););)
AL ZAMALO!!!!!!!!
Naravno da sam se uvukla pored praseta i zaspala ko top pored mog zivog termofora!!!!:D:D:D

:lol: To se i nama redovno desava, samo sto je nase prase malo,takoreci prasence pa to i nije strasno.

Hajde da stavljamo slike svojih ljubimaca u smesnim pozicijama, situacijama, danima...
i dajte objasnjenje kako je doslo do toga
Evo i moje>

Dzesika koja je kopala po kantici, stavila je poklopac na glavu i ispala kao rudar:heart:

4-1-1.jpg

Nova godina. Svi ukućani otišli su u posjet baki i djedu i čestitati Novu godinu.
Naša brak jazavčarka je ostala sama kod kuće.

Nakon tri sata kad smo se vratili ona je sjedila nasred dnevne sobe i sa mutnim očima lelujala jedva sedeći.
Pitali smo se šta joj je da je tako čudna.

Ja odlazim do svoje sobe i nađem gomilu papirića razbacanih po podu i počnem da vičem na sestru zašto nije bacila omote od čokoladnih ukrasa sa jelke u kantu za smeće.

Ona doleti zamnom i viče mi da nije ona. Pitam ja nju: "Kako nisi, pogledaj pun je tepih toga...."
...i onda mi sine :idea:

Uglavnom, naša milejdi jazavčarka je jedva dočekala da nestanemo i pojela sve one alkoholne flašice što su visile na božićnoj jelki.
Čak ih je i lijepo odmotala da madam ne jede foliju u koju su bile zamotane. :zcepanje:

I zaboravih reći...jelka je ostala da stoji i nijedna kuglica nije pala na pod.:eek:

Poslednja izmena:
Maca se ujutro uvukla u auto i nastavila da spava na zadnjem sedištu. Ja je, naravno, nisam ni primetila dok nisam došla do kancelarije. E onda se i ona probudila, valjda od mog "nežnog" kočenja i skretanja. Nisam imala kud, strpala sam je u torbu i uletela u kancelariju (nisam se usudila ostaviti je pola dana samu u autu). Ona je kancelariju osmotrila, prokrstarila, zatim se sakrila među registratore i zaspala :) kad sam krenula kući, morala sam da je budim. Nije se budila ni kad bi neko ušao u kancelariju. Sve vreme sam razmišljala šta ću ako počne mjaukati kad neko uđe, šta da kažem odkud mačka unutra :)

Back