Ovde mozete pisati zanimljive dogadjaje sa vasim ljubimcima ili o necemu sto je vas ljubimac uradio a vi ste se nasmejali zbog toga...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setamo pristanistem i zastanemo da gledamo one fensi italijanske radnje dizajniranog namestaja. u izlogu oni cupavi tepisi sto lice na travu-alge sta li i gile mrtav ladan krene da izvidi sta je to unutra i tup o staklo, aj' sto je bilo smesno (nije jako udario) nego njegov nastup, srkenuo i pravi se da se nista nije desilo...
gile jede jabuku i drzi je ko peceno prase nabijenu u usta kada prestravljeno shvata da mu se neka cudna skupina ogromnih zivotinja do tad nevidjenih ( krave ) sumnjivo piblizava i pocne da laje- ne ispustajuci jabuku iz usta buf buf kao sa prigusivacem... i bezi u kola, stavlja sape na prednje sediste i zabrinuto "bufce" jos uvek drzeci jabuku i gleda koji mu to vrag prilazi...
Sta je sada sa Butchom?
Nazalost ziveo je jako kratko, imao je samo 3,5 godina kad je uspavan zbog jedne vrste autogenog oboljenja!!!!!!! To je bilo 2000god.
Jos ga nisam prezalila niti cu ikada!!!!!
Svaki put kad pogledam Dona ne mogu a da se ne setim njega........
Eto,tako!!!!
Ali o tome drugi put jer ovo nije tema za to!!!
Nazalost ziveo je jako kratko, imao je samo 3,5 godina kad je uspavan zbog jedne vrste autogenog oboljenja!!!!!!! To je bilo 2000god.
Jos ga nisam prezalila niti cu ikada!!!!!
Svaki put kad pogledam Dona ne mogu a da se ne setim njega........
Eto,tako!!!!
Ali o tome drugi put jer ovo nije tema za to!!![/QUOTE
Bas mi je zao!:-(:-(:-(Steta je jer tako pametan pas mora da zivi dugo.Meni je pas takodje bio uspavan,ali zbog nesrece.Inace imam jedan smesan dozivljaj sa njim.To u sledecoj poruci.