Smallville

maniaccc:
Hehe...
Jel znas uopste hoce li biti nesto izmedju Clarka i Lois, da li uopste nameravaju da dodju do toga?
to je u domenu nagadjanja..
sto se mene tice, nadam se da ne, i da ce se tu malo vise pridrzavati mita/canona..
znaci, oni se spoje tek znatno kasnije, kada Clark radi kao novinar u
Daily Planet-u.. (nakon koledza, i 2-3 godine putovanja/lutanja po svetu)..

Trinity:
Samo mala ispravka - The CW nece niti kablovski kanal, vec network nastao ujedinjenjem UPN-a i The WB-a (tzv. netlets - tj. male mreze).
Ok, network, zato sam i stavio "mrezi/kanalu" jer to tamo ima razne ''pojavne'' forme, koje je ovde komplikovano pojasnjavati, u svakom slucaju hvala na ukljucivanju, i nadamo se tvom daljem ucescu.. (don't be shy)..
welcome.. :)

kako da postujem sliku

maniaccc:
Ocekivao sam vise od Vengeance..ne znam zasto, ali sve kao da je nekako zbrzano...plus opet nije bilo Lois...
Super epizoda.. Moras znati dosta o kontekstu Superman/Batman dinamike - u skorasnjoj ''stripografiji'' da bi u potpunosti ukapirao reference koje su ovde figurirale..
8)

Zhix, ti rece da serija nije previse popularna u americi.Nije tacno. Serija je neverovatno popularna ali ne bas kod svih, skoro svi od 10 do 25 je gledaju i daje se na Foxu i na jos nekoliko kanala. Znam zato sto sam je tamo prvi put gledao. A Kristin Kreuk........mmmmmmmmmmmm...... san snova.

dr.koki:
Zhix, ti rece da serija nije previse popularna u americi.Nije tacno. Serija je neverovatno popularna ali ne bas kod svih, skoro svi od 10 do 25 je gledaju i daje se na Foxu i na jos nekoliko kanala. Znam zato sto sam je tamo prvi put gledao. A Kristin Kreuk........mmmmmmmmmmmm...... san snova.
Svakako da je vrlo popularna - narocito u odredjenim ''demografskim'' populacijama
(mladi od 16-30 i sl), tu jeste prva, ali sveukupno nazalost nije.

Vrlo precizne podatke o tv rejtinzima u americi nije tesko naci - a sajt www.kryptonsite
ih ima za svaku epizodu vec dan nakon emitovanja.

Evo recimo za poslednju - 5.15 - ''Cyborg'', emitovanu pre 2 dana:
http://www.kryptonsite.com/news.htm

Da se od pocetka emituje na jednom od 3 glavna americka kanala ABC, NBC ili CBS,
koje imaju mnogo razgranatiju mrezu kanala (afilliates networks) tamo nego sto je ima WB,
najverovatnije je da bi i ukupna gledanost bila mnogo veca - kao sto je to bilo sa
serijom ''Lois&Clark: New Adventures Of Superman'' pocetkom 90-ih, i koja je meni u
poredjenju sa Smallville-om bila totalno smece, a isla je na ABC-u..

Popularnost se moze meriti na razne nacine, recimo po broju internet foruma,
i kolicini diskusija i ili fan-fiction-a u vezi sa tv serijom i sl..

Tu je svakako Smallville u samom vrhu..

A inace, ne moras se hvaliti da znas nesto vise od ostalih zato sto si nesto
gledao na Fox-u, koji je prilicno blentava tv mreza (za americke pojmove)..

I da - K.K. - mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
;)

Back