maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
Hehe...
Jel znas uopste hoce li biti nesto izmedju Clarka i Lois, da li uopste nameravaju da dodju do toga?
Jel znas uopste hoce li biti nesto izmedju Clarka i Lois, da li uopste nameravaju da dodju do toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je u domenu nagadjanja..maniaccc:Hehe...
Ok, network, zato sam i stavio "mrezi/kanalu" jer to tamo ima razne ''pojavne'' forme, koje je ovde komplikovano pojasnjavati, u svakom slucaju hvala na ukljucivanju, i nadamo se tvom daljem ucescu.. (don't be shy)..Trinity:Samo mala ispravka - The CW nece niti kablovski kanal, vec network nastao ujedinjenjem UPN-a i The WB-a (tzv. netlets - tj. male mreze).

pa nemoj samo da ''lurk-ujes''..Sasha85:He, he... Uvek tu...![]()
Super epizoda.. Moras znati dosta o kontekstu Superman/Batman dinamike - u skorasnjoj ''stripografiji'' da bi u potpunosti ukapirao reference koje su ovde figurirale..maniaccc:Ocekivao sam vise od Vengeance..ne znam zasto, ali sve kao da je nekako zbrzano...plus opet nije bilo Lois...

Svakako da je vrlo popularna - narocito u odredjenim ''demografskim'' populacijamadr.koki:Zhix, ti rece da serija nije previse popularna u americi.Nije tacno. Serija je neverovatno popularna ali ne bas kod svih, skoro svi od 10 do 25 je gledaju i daje se na Foxu i na jos nekoliko kanala. Znam zato sto sam je tamo prvi put gledao. A Kristin Kreuk........mmmmmmmmmmmm...... san snova.
mislim da je covek nesto pobrkaomaniaccc:Zar se daje i na Foxu? Ja sam mislio da se daje samo na WB i Abc Family?