Pikosso
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Ju jeeeeeee 
Nisi odlgedala ni jednu epizodu?!
JOJ!
hehe, ma lagano

Nisi odlgedala ni jednu epizodu?!

JOJ!

hehe, ma lagano

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:@Miki 13991
reci mi ti sreco kak' se zovede taj program shto pretrazuje te mailove...
cist' me interesuj'
absonic:@Miki 13991
reci mi ti sreco kak' se zovede taj program shto pretrazuje te mailove...
cist' me interesuj'
zhix:
Budi uveren da oni koji rade spam znaju kako se ti programi zovu..
(ako im ''ime'' za to uopste treba)..
nemoj misliti da se to ne radi i na forumima..
ljudi obicno zato maskiraju/stave npr: johnxx.smithxx<remove_x>@provider.com da bi zavarali te programcice..
celokupni internet email biznis ulazi u veliku krizu upravo zbog spam-a, (95 % ukupnog email saobracaja cini spam), i pored toga sto je pre par meseci donet nov (najnoviji) paket zakona u americi koji ima to za predmet krivicnog gonjenja..
A kao sto vidite gore, Marija je veoma ''vesto'' ''maskirala'' svoj sa marjia..![]()
Trinity:Ima li neko u Beogradu 4. i eventualno pocetak 5. sezone na DVD-u?
Ja nemam nista od Smallvilla, ali imam dosta drugih serija (Veronica Mars, Buffy, Angel, Alias, Lost, 24, Tru Calling, The 4400, Seinfeld itd.), pa ako ako neko ima ovo sto ja trazim i hoce da napravimo neku razmenu, neka mi se javi na savic.marjia@sbb.co.yu
Sasha85:Ma, naravno...Ne znam sta ce vise od toga...
Ej, veruj mi, nisam imala vremena da odgledam ni jednu epizodu...
goocha:Trinity,obrati se Pikosso ,koju ovim putem pozdravljam ,najbolja je! : ))))
Samurai Jack:A tek ti Granzort uleti u zimski raspored TV programa.... 8-)
samo pitaj 8)Jovcica:Javite se kad odgledate koju epizodu da počnemo da komentarišemoJa već imam jedno pitanje (nejasnoću) u vezi jednog simbola... Je l' neko raspoložen za PP?
![]()
Miki 13991: