Smallville

Prvo,gospođice Savić,mail adresa se ne ostavlja tako.Postoji program koji pretražuje forume,i traži e.mail adrese koje su napisane u postovima,pa te posle bombarduju spamom.Ako baš moraš da pomeneš adresu,napiši:"U mom progilu imate adresu" i to je to.
Drugo,nemam ništa od smolvila,čitaj postove gore.
Treće,danas su dali praznoglavu Britni i njen debilni film.Grozno.

absonic:
@Miki 13991

reci mi ti sreco kak' se zovede taj program shto pretrazuje te mailove...
cist' me interesuj'

c008.gif
c008.gif
c008.gif

absonic:
@Miki 13991

reci mi ti sreco kak' se zovede taj program shto pretrazuje te mailove...
cist' me interesuj'
:roll:
Budi uveren da oni koji rade spam znaju kako se ti programi zovu..
(ako im ''ime'' za to uopste treba)..

nemoj misliti da se to ne radi i na forumima..
ljudi obicno zato maskiraju/stave npr: johnxx.smithxx<remove_x>@provider.com da bi zavarali te programcice..

celokupni internet email biznis ulazi u veliku krizu upravo zbog spam-a, (95 % ukupnog email saobracaja cini spam), i pored toga sto je pre par meseci donet nov (najnoviji) paket zakona u americi koji ima to za predmet krivicnog gonjenja..

A kao sto vidite gore, Marija je veoma ''vesto'' ''maskirala'' svoj sa marjia.. ;)

Ideja da svako gleda 4-tu sezonu prema svom rasporedu i ucestvuje na forumu moze verovatno samo teoretski da funkcionise, ako i tako..
Mora postojati neka zajednicka ''polazna'' tacka za sve (ili bar vecinu)..
8)

zhix:
:roll:
Budi uveren da oni koji rade spam znaju kako se ti programi zovu..
(ako im ''ime'' za to uopste treba)..

nemoj misliti da se to ne radi i na forumima..
ljudi obicno zato maskiraju/stave npr: johnxx.smithxx<remove_x>@provider.com da bi zavarali te programcice..

celokupni internet email biznis ulazi u veliku krizu upravo zbog spam-a, (95 % ukupnog email saobracaja cini spam), i pored toga sto je pre par meseci donet nov (najnoviji) paket zakona u americi koji ima to za predmet krivicnog gonjenja..

A kao sto vidite gore, Marija je veoma ''vesto'' ''maskirala'' svoj sa marjia.. ;)

A može i ovako: ime et sezampro yu

Trinity:
Ima li neko u Beogradu 4. i eventualno pocetak 5. sezone na DVD-u?

Ja nemam nista od Smallvilla, ali imam dosta drugih serija (Veronica Mars, Buffy, Angel, Alias, Lost, 24, Tru Calling, The 4400, Seinfeld itd.), pa ako ako neko ima ovo sto ja trazim i hoce da napravimo neku razmenu, neka mi se javi na savic.marjia@sbb.co.yu

Cetvrtu nemam ali bi uskoro treebalo da je dobijem, ali zato imam petu sezonu! Tj. bar ono sto se emitovalo u USA (8 epizoda do sad)...HDTV rip, ali su na obicnim diskovima, tacnije staju na 4 diska...

Vau, odgledala sam prvih 8 epizoda 4.sezone... Moram da priznam da su bolje nego prethodne...
Ali svaki, baš svaki put kada završi uvodna špi;ca u glavi mi pevuši: "Markeeeeeetiiiiiiing, TV piiiiiiiiink" Grrr...
Javite se kad odgledate koju epizodu da počnemo da komentarišemo :) Ja već imam jedno pitanje (nejasnoću) u vezi jednog simbola... Je l' neko raspoložen za PP? :)

Back