maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
Ja mogu da prilozim koju paru, ali meni ne treba, zanimljivije mi je da sam skidam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corey:Ovako.Možda ste čuli za sajt serije.co.sr koji više ne radi.E pa čova koji ga je držao i dalje prodaje serije ali samo preko maila.Javio mi je pre neki dan da je nabavio sezone 3 i 4 a to je sve ukupuno 4 DVD-a(RIP) a cena jednog DVD-a je 170 din.Pošto nemam toliko keša trenutno(matorci neče sigurno dati) pa ako hoćete da podelimo svako po dvd i da na kraju skupimo
![]()
Mirjanadz:Lepo sam ja pocela da citam sve od pocetka...stranu po stranu...dodjoh do 20 i neke pa rekoh,ajd kao na poslednju...uhhh bas ste se raspisali...pa ko ce sve da cita...
Nego ajd sad ja vama da postavim par pitanja...
1.gde da nadjem prevod...nasla sam na emule skoro sve epizode...
2.sta se u BG-u konkretno davalo-mislim koji serijali...jer pola nisam ni gledala od onoga sto ste pisali na pocetku...
3.jel zna neko hoce li se ponovo davati...
to je zlocin ljudi...ja sam gledala i subotom i nedeljom :-) nisam mogla da docekam!
Miki 13991:
kartmenac@yahoo.com
Pikosso:Ja poslala celu 4 sezonu i 7 epizoda 5 sezone dvoma ljudima koji su mi se javili
Ja lepo kazem da mi se javite, i poslacu vam
Samurai, jel si iz BG-a?!
Sasha85:Samo komplikuju... Nas 2 smo odmah obavile deal...
Sto se tice Samuraja, poslacu mu ja diskove...A ti posalji nekom drugom, ko bude hteo, da se ne cimas previse...
![]()
Ja onako saljem to njemu u toku sledece nedelje... A vi ostali, batalite kupovinu, posaljite njoj diskove...
Sasha85:Samo komplikuju... Nas 2 smo odmah obavile deal...
Sto se tice Samuraja, poslacu mu ja diskove...A ti posalji nekom drugom, ko bude hteo, da se ne cimas previse...
![]()
Ja onako saljem to njemu u toku sledece nedelje... A vi ostali, batalite kupovinu, posaljite njoj diskove...
:)Masa:i jer ima na kraju smolvila?
Pikosso:Ja sam lepo rekla da cu svima poslati koji mi se obrate
No nema veze, njihov problem
Jel ih gledas? Kako ti se cini?!![]()