Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Active Desktop Kalendar.Googlaj i naći ćeš.absonic:care, koji ti je ovo program sa kalendarom i ovim taskovima i to...
Na kolko diskova staje sve to što imate?
I da dečak se zove Google Kai.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Active Desktop Kalendar.Googlaj i naći ćeš.absonic:care, koji ti je ovo program sa kalendarom i ovim taskovima i to...
Miki 13991:
Da,većina,onaj tvoj,a Vader je bio moj ranijeSamurai Jack:E ovo se zove Smallville / Superman fan do koske!
Jesu ono nasi avatari oko kalendara? Bar moj jeste, a video sam i ovog Vader-a da neko ima...
koji browser imas?maniaccc:Zasto se meni ne prikazu slike koje postujete...pocinje da me nervira to...:mad:
ondak se googliraj sa ''opera not loading images''..maniaccc:Ne, Operu koristim...
Ako mislis na ''prave'' oficijelne/originalne Smallville DVD,Miki 13991:I ja isto operu koristim,ali mi normalno otvara.
Btw,na koliko DVD-ova su te 4 sezone?
yep.Samurai Jack:Ljudi meni definitivno ne stize obavestenje o novim porukama na ovom forumu...jel ima neko slican problem?
Lex ? :shock:Tinar:Ah, ja sam vec prebolela Klarka... Sad imam pravog mushkarca na oku... 8)
Samurai Jack:Ljudi meni definitivno ne stize obavestenje o novim porukama na ovom forumu...jel ima neko slican problem?
ps. ni mejlovi da imam PP mi ne stizu.... :?