Smallville

Pa kad malo bolje pogledas i nije bila toliko losa. Klarka oslabljenog kriptonitom su Lex i Pit vezali za drvo i trazili da mu kaze gde je sakrio kljuc koji otvara tajnu prostoriju u pecini, Pit je zatim osramocen odlucio da ode...u epizodi od 12 sati su Lana i Kloi brzinom od 235 reci u minuti, bez pauze, pricali o....o....aj ti povataj sta pricaju sa 235 reci u minuti...

Fanatic_Kv:

Said ti ne lici na Pita malo? Jos je i otisao na kraju epizode... ;) A one dve Gilmore kokoske pricaju non-stop, bez pauze, uopste nije bitno sta ce reci, samo da kazu nesto...
ps. to ja sebe da ubedim da sam ustvari gledao Smallville...mamicu im Pinkovsku :evil:

Izgleda da cemo ponovo aktivirati onu pricu o razemi diskova i gledanja cetvrte sezone na ''svoju ruku''

Lepo sam ja pocela da citam sve od pocetka...stranu po stranu...dodjoh do 20 i neke pa rekoh,ajd kao na poslednju...uhhh bas ste se raspisali...pa ko ce sve da cita...
Nego ajd sad ja vama da postavim par pitanja...
1.gde da nadjem prevod...nasla sam na emule skoro sve epizode...
2.sta se u BG-u konkretno davalo-mislim koji serijali...jer pola nisam ni gledala od onoga sto ste pisali na pocetku...
3.jel zna neko hoce li se ponovo davati...
to je zlocin ljudi...ja sam gledala i subotom i nedeljom :-) nisam mogla da docekam!

Mirjanadz:
Lepo sam ja pocela da citam sve od pocetka...stranu po stranu...dodjoh do 20 i neke pa rekoh,ajd kao na poslednju...uhhh bas ste se raspisali...pa ko ce sve da cita...
Nego ajd sad ja vama da postavim par pitanja...
1.gde da nadjem prevod...nasla sam na emule skoro sve epizode...
2.sta se u BG-u konkretno davalo-mislim koji serijali...jer pola nisam ni gledala od onoga sto ste pisali na pocetku...
3.jel zna neko hoce li se ponovo davati...
to je zlocin ljudi...ja sam gledala i subotom i nedeljom :-) nisam mogla da docekam!

Ne znam gde mozes da nadjes prevod, a nisam bas ni siguran da li ga uopste i ima..

Davalo se na pinku 3 sezone i tu su stali, trebalo bi da bude i 4. sezona, ali kod Pinka se nikad ne zna..imas na Pinkovom forumu jos neke informacije o tome...

Ljudi, kako stojite sa epizodama cetvrte sezone? Ovi sa ADSL/Cable vezama verovatno dobro, a ovi sto su se javljali da nemaju te epizdoe jesu uspeli da ih nabave?
Ja bih, nadam se, uskoro trebao da dobijem cetvrtu sezonu pa da razdelimo to medju sobom i krenemo da gledamo cetvrtu...ko shisha Pink...

Ovako.Možda ste čuli za sajt serije.co.sr koji više ne radi.E pa čova koji ga je držao i dalje prodaje serije ali samo preko maila.Javio mi je pre neki dan da je nabavio sezone 3 i 4 a to je sve ukupuno 4 DVD-a(RIP) a cena jednog DVD-a je 170 din.Pošto nemam toliko keša trenutno(matorci neče sigurno dati :)) pa ako hoćete da podelimo svako po dvd i da na kraju skupimo :D

Back