Smallville

Dogovoreno..Sa takvom strategijom, nema sanse da ne uspemo...
20.gif

Samurai Jack:
pa...ehm...ovaj...kako bih rekao...
blush.gif
...bese ne moramo na svaki post da odgovorimo, jel?
shy.gif

sala, sala...najbolje ste!
king.gif
:lol: :lol:

I jesmo ;)

maniaccc:
@Jovcica
Pa zar imalo sumnjas u nas?!

Je l' to bilo retoricko pitanje? :lol:

Da sumnjam u vas? Cek' da vidim, tu ste vi koji imate tenk, bazuku, mitraljez, pistolje, sekiru, tu je i jedan samuraj i jedan starogrcki ratnik. Ko jos moze da sumnja u takvo drustvo? :-D
"Vrlo je vazno da imamo plan, jer planina je to".
icon_razz.gif

maniaccc:
Moramo da osmislimo strategiju, ovi sa Pinka igaju prljavo..

Prvo cemo da uletimo u zgradu ovako
5.gif
, a onda napadomo ovako
8.gif
8.gif
26.gif
23.gif
2.gif
11.gif
16.gif
24.gif
38.gif
7.gif
18.gif
i onda ce vec sve doci samo od sebe.. :twisted:

Bilo bi steta ako se i strategija devojaka ne prikaze na ovako izuzetno slikovit i takticki genijalan nacin..

Doduse mozda racunaju na efekat iznenadjenja.. :shock:

E...kada sam ja bio mali uvek sam zamisljao sta bi se desilo kada bi se sudarila dva moja omiljena super junaka He man i Superman...mislio sam da samo He-man moze da se suprodstavi Supermanu i obrnuto...e, sad svi imate priliku da vidite sta bi bilo...
http://rapidshare.de/files/5612925/...e_Universe_-_From_Eternia_with_Death.pdf.html
3.8MB
Primeticete da je He-man nacrtan kao lutajuci varvarin koji se bori protiv Skeletora bez nekog dubljeg unosenja u radnju, istoriju, kontinuitet....to je bilo dok Filmation nije krenuo sa pravljenjem crtanih filmova....
Ne bi bilo srecnijeg momka od mene kada bi se u nekoj ''never gonna happen'' epizodi Smallvilla sreli Klark i Adam...ma vec sam sve smislio...njih dvojica se super zgotive i onda Klark pod uticajem nekog tamo kriptonita (ili magije) prolupa i postane agresivan....a ko moze da jedini da zaustavi poludelog Supermena? ''By the power of Grayskull....''
Jao...sav skakucem od srece...

Back