Smallville

Ne volim ni ja....zato i postoji Justice League....
Ja sam i smislio zato da se njih dvojica zgotive a da se malo pokace kao super junaci dok se Klark ne otrgne uticaju magije, kriptonita, tašte il cega vec...
A onda bi on video da ovaj ima dvostruki identitet jer tako moze da se bori protiv zlih sila (Skeletora :lol: ) i niko ne sumnja...i to da Klarku ideju da bi on mogao nesto tako da uradi jednog dana...
E, ma prica se sama sklapa... :D
Naravno, ubacio bih i pokoji komican momenat....obzirom da su i Adam i Klark super fini i dobri momci za razliku od svih ostalih...Kloi bi ih onako iz zezanja pitala ''Dobro bre vas dvojica, sa koje planete ste vi dosli?'' Na šta bi ova dvojica samo slozila neke tunjave face i gledali u pod, plafon, jedan u drugog....''Ko?...mi?...ne...mi samo...uh....ovaj...''

Hehe...da si mi ti ziv i zdrav...postoji cela web strana koja odbrojava do premijere Superman Returns u USA...
lood.gif

@Absonic

Sudeci po nekim drugim diskusijama na krstarici, tebi bi se sigurno svideo neki novi ''kredo'' Supermena:

Za istinu, pravdu, i protiv spanskih serija i narodnjaka!
;)

Chloe: Adame, jel vidis tu ko je jos slao emailove Lani?
Adam: Samo malo, da.. Sa nekog foruma Krstarica, neki manniac, samurai, zhix..
Lana: zhix..? hmm, zar to nije onaj moj stalker sto robija dozivotnu?
Clark: Ne brini Lana.. Sredicemo ih sve djuture..

zhix:
Chloe: Adame, jel vidis tu ko je jos slao emailove Lani?
Adam: Samo malo, da.. Sa nekog foruma Krstarica, neki manniac, samurai, zhix..
Lana: zhix..? hmm, zar to nije onaj moj stalker sto robija dozivotnu?
Clark: Ne brini Lana.. Sredicemo ih sve djuture..

:lol: Hahaha, to obozavam da radim! Ugasim zvuk i zezam se sa nekim sta pricaju glumci...
Sinhronizacija spanskih serija je vrlo zabavna! Probajte i to... 8-)

Pa dobro, vi stvanro niste normalni!!!! Dvadeset stranica za 12 dana. AMAN!!!! Ne mogu sve da chitam. Ajde, ko je dobrovoljac da mi ukratko ispricha epizode... :mrgreen: Pochevshi od 16.09.

Tinar:
Pa dobro, vi stvanro niste normalni!!!! Dvadeset stranica za 12 dana. AMAN!!!! Ne mogu sve da chitam. Ajde, ko je dobrovoljac da mi ukratko ispricha epizode... :mrgreen: Pochevshi od 16.09.

Ooooooo...pa ko to nama do'sho? :D Ako sam ja dobro sracun'o...ti nisi gledala 4 epizode...ako si dobra sa engleskim imas detaljne, ali pricamo o glasnoci-Laninog-uzdaha-u-decibelima detaljnog opisa svake epizode na netu...
Ako ti i engleski niste bas ruku pod ruku...onda ce mo mi da ti prepricamo do detalja...
usvari...what the heck..moze i jedno i drugo... :D

Ukusi su razliciti,to je normalno.

Louis je drugacija i koliko se secam,Supermen je uvek bio blizak sa njom.Zajedno su radili...secate se da ju je Supermen vodio u filmu na sastanak...cesto su se svadjali...;-)
Louis ima jezik,ostra je...:-)

Lana je Lana.

Za pocetak samo da znas da si propustila 2 verovatno najbolje epizode do sad.. :)
E pa ovako:
Shattered
Morgan Edge je preziveo i vratio se u Metropolis sa novim licem..i dalje zna Klarkovu tajnu (nije izgubio pamcenje ili tako nesto) i non stop sa sobom nosi kryptonit nanizan na kanap.. :shocked:Lex to saznaje i trazi od njega da prizna sve poslove koje je imao sa Lionel-om..
Sledece vece neko pokusava da ga ubije u palati i on uspeva da pobogne skocivsi kroz prozor...naravno pobegne kod Klarka i zamoli ga za pomoc..Klark mu je tu poverovao i otisao u palatu da vidi ima li tragova..naravno ne nadje nista osim parceta polomljenog stakla na podu...ceo prozor je zamenjen, rupe od metaka, sve...
On vec sumnja da je Lex poludeo jer ga je uhvatio kako ljulja zavijeno cebe i peva mu..
ispostavi se da je to Lexov brat koji je umro kad je Lex bio mali, i da on ima tu traumu od detinjstva..ali Lex tvrdi da nije lud, vec da ga drogiraju..
On odvodi Klarka do tog nekog skladista gde se nasao sa Morganom ne bi li doakazao da nije lud..kad stignu tamo, nema nikakvih znakova, od onoga sto je Lex pricao vec je tu neka kineska radionica..
Lex bezi, otima auto i odlazi u Metropolis u LuthorCorp...upada u Lionel-ovu kancelariju i preti mu pistoljem kako bi mu rekao sta ima sa Morganom i gde je on..na kraju on mu kaze gde je, i on odlazi kod njega..Klark ga prati...Upada u Morganovu kuci i nailazi na njega...zahteva od njega da mu kaze da da li ga drogiraju i ko to radi..on mu odgovara da to sve radi Lionel i da je od pocetka to bio njegov plan kako bi ga napravio ludim.. :shocked:
Kad se spremi da puca u njega Klark dotrcava i uzima Lexu pistolj sa ledja..Pocinje da mu biva muka, jer Morgan ima onaj kryptonit kao odgrlicu..Morgan ga naziva Kal, i Lex provali da se njihov dvoje poznaju i pocinje da misli da je i Klark protiv njega...Morgan izudara Clarka sa kryptonitom oko ruke, a Lex se dokopa pistolja i puca u Morgana..on proleti kroz staklena vrata..Dok Klark pokusava da odgura od sebe kryptonit Lex ga napada kako ga je izneverio i kako mora i njega da ubije...tad cuje nesto napolju, pogleda kroz vrata i vidi da je Morgan pobegao...istrcava u dvoriste i Morgan pokusava da ga udari kolima...on ga ubije kroz sofersajbnu i tu ulece Klark gura Lexa da ga ne bi udario auto i auto udari njega...On ga naravno totalno smrska, a Lex je sve to vidi..Govori mu kako ga je od pocetka lagao i da on uopste nije covek...u to dolaze likove iz ludnice i odvode ga, a Klark bezi...sledeca scena je kako Lionel dolazi u bolnicu i gleda Lexa kroz staklo, koji izgleda totalno lud..
KRAJ

Ufff...
Nadam se da si zadovoljna ovom jednom epizodom, jer smo ti obecali detalje..
Izvini ako je malo nerazumno , umoran sam i komplikovano je prepricati nesto u detalje sto si gledao pre 2 nedelje..
Neka me neko slobodno dopuni ako ima jos nesto..

PS. Uskoro i Asylum

Back