Smallville

danas sam prvi put odgledala smallville
danas je moj TV dan, pa sam pravila spisak sta cu da gledam... covece, zauzeta sam od 11 do 21, s malim pauzama, ali sam pukla, i evo me na netu umesto da gledam na B92 o ratu svetova.... :lol: ma sta vam ja ovo pricam.... ne obazirite se, TV mi pomutio svest :D
p.s. pravicu TV dan svake subote... :) :) :) :)

bas mi se svideo smallville.
a sta je bilo na onim fajlovima koje je cuvao leksov otac? i na onom s osam uglova?

i zasto zeleno kamenje onako utice na leksa?

(nisam jos sve shvatila, a ko ce da ceka prokletu sledecu sobotuuuu...???)

Turn off the light:
danas sam prvi put odgledala smallville
danas je moj TV dan, pa sam pravila spisak sta cu da gledam... covece, zauzeta sam od 11 do 21, s malim pauzama, ali sam pukla, i evo me na netu umesto da gledam na B92 o ratu svetova.... :lol: ma sta vam ja ovo pricam.... ne obazirite se, TV mi pomutio svest :D
p.s. pravicu TV dan svake subote... :) :) :) :)

bas mi se svideo smallville.
a sta je bilo na onim fajlovima koje je cuvao leksov otac? i na onom s osam uglova?

(nisam jos sve shvatila, a ko ce da ceka prokletu sledecu sobotuuuu...???)
Čekaćeš i više od toga.Ponavljaju epizode...
36.gif

Turn off the light:
a sta je bilo na onim fajlovima koje je cuvao leksov otac?

Spalio ih je Klark... Ako si na to mislila... To su bili fajlovi o Klarku,i verovatno o nekim drugim cudnim desavanjima u SmallVillu...

Turn off the light:
i na onom s osam uglova?

Taj osmougao je deo sa broda... Vec ko zna koliko dugo se vuce.... Bio je prvo kod Lexa,pa kod jednog fotoreportera,pa kod jednog naucnika i sad zavrsio kod njega...
Kada je u jednoj epizodi Klark ubacio taj deo u brod,on je poleteo...

Turn off the light:

Nije na Lexa,nego na Klarka... To zeleno kamenje je sa iste planete sa koje je i Klark i nekako mu oduzima snagu...

Vishe od desetak, poshto su prvo prikazivali dve nove odjednom pa posle jednu reprizu i jendu novu. Ja nisam uspela da odgledam poslednje tri subote!!!! :evil: :evil: :( :( :cry: :cry: I can't wait for the weekend to begin... :D

Danas sam skidala sa Kazaa neke delove iz serije... Kakva sam ja jadnica. :shock: Imaju i chitave epizode da se skidaju, a to verovatno traje po 10 sati. Tamo pishe 798, ali bez preterivanja... :lol: Lana mi se sve manje svidja... :? Bash mi je bilo drago shto ju je pozvao na date. I bilo mi je super kad su otishli na onaj rejv. Yebote, oni nishta ne rade tamo... :roll:

Hocu reci da ne izlaze, npr. po zurkama. Malo je dosadno... Jednom su izashli u onaj bar, kad je Klark poludeo i podivljao (mmmmmmm 8) ), i kao na ovaj rejv, i nishta vishe... :?

Tinar:
Hocu reci da ne izlaze, npr. po zurkama. Malo je dosadno... Jednom su izashli u onaj bar, kad je Klark poludeo i podivljao (mmmmmmm 8) ), i kao na ovaj rejv, i nishta vishe... :?

Pa izlaze u "Talon" stalno.
ha, i to mi je nesto, kazes ti..

A mala mestashca u Kanzasu i ne vrve bas od kafica..
:)

Oni su uostalom strasno vredni i rade uvek nesto korisno kao sto je pravljenje drvene ograde, kapucina ili sta vec... Usput se druze i zabavljaju. Iliti ne znaju za bolje. A cim vide nesto od ostatka sveta brze bolje se vrate nazad i eto nama omiljene serije...

pozdrav

Cisto da vam javim, od danas Smallville i nedeljom od 11... Standard prikazivanje, jedna stara, jedna nova...
Oni koji su danas propustili, mocice da gledaju u subotu 2 nove epizode... ;)

Znachi i u subotu i u nedelju su po dve epizode (iste)? :?
LM, propustila sam posledjih i-ha-ha epizoda, ali sam ukachila poslednje dve pa se pitam:
1. Da li su Lana i Klark uradili "neshto"?
2. Kako se to Luteru vratio vid? :shock:
3. Zashto su se posvadjali Klark i ona plava, uvek zaboravim ime :roll:?
4. Jel Klark nashao neshto u pecini?
I ako je bilo neshto uzbudljivo, spomenite i spasite me neznanja... :(

Tinar:
LM, propustila sam posledjih i-ha-ha epizoda, ali sam ukachila poslednje dve pa se pitam:

1.Lana i Klark su se navodno smuvali, tj. jesu, ali bogte pitaj kako ce to da izgleda...

2.Ja mislim da mu se vratio posle onoga kad je pucao serif u njega...

3.Zove se Kloi..Nisu se posvadjali, nego je ona ljuta jer se ona "smuvao" sa Lanom!!!

4.Video je ono sto je onaj ludi naucnik napisao na zidu, nesto kao da ce poslednje dete vladati planetom, a on misli da je to on!!

to je to...

Tinar:

hehe, odgovoricu ti samo na trece, jer sam jedino tu sigurna za odgovor.

on i kloi su se posvadjali jer je ona ljubomorna na lanu sto je klark voli (sto je uzrok), odnosno zato sto on nije stigao da napise nekin clanak za novine (sto je povod)
onda je klark dao ostavku (da se tako izrazim)

okej? :D

Back