Smallville

Pa nishta, videcemo sutra. :mrgreen: Mene pochinje malo da smara to shto je Lana uvek zrtva. Ipak... Bash, dok sam danas gledala, sam razmishljala kako je Lajonel veoma zgodan za svoje godine... Ono, bash je macan... A Adam je isto sladak, shteta shto sam propustila sve epizode sa njim. Jedino sam uspela da odgledam onu gde on svira klavir kod Lex-a na aerodromu dok sam chekala avion... :lol:

Samurai Jack:
Pa....meni i nije bas...sad kod Lane ima vise mesta za Klarka...
fan1.gif

He, he... Tu se slazemo... :D

E ova epizoda je bila pravo osvezenje, ali me Lana malo iznervirala, sa onim njenim sranjcima.. :D
Kraj je bio fenomenalan... :-D Tom je definitivno jedini koji bi mogao da zameni Chrisa... :-(

Sta se zalite, ja ceo dan nemam Pink... Ali da vam odam jednu tajnu... Uvek ima Pinka na onom drugom kanalu... ;)

Nego, sta vas zanima izmedju Lane i Clarka?

Ovu epizodu su bas zakomplikovali... :?

Ja sam to video...razgovor izmedju Lane i Klarka na kraju nismo videli...
A to sa kljucevima mi totalno nije jasno...sta je Johnatan imao ako je pravi kljuc kod Swann-a? Mislim da ce se objasniti al da me ubijes ne mogu da se setim sta je objasnjenje...

ok, ovo je otprilike bilo to:

Clark: I know the way I've been acting is kind of hard to understand, but, Lana, my feelings for you have never changed.
Lana: I guess a part of me knows that. But, you know, it's like Lex says, a person isn't who they say they are in any one moment. They're who they've always been.
Clark: Lex? What does he have to do with this?
Lana stops and turns to Clark.
Lana: I trust him. I trust his advice. He only wants what's best for us.
Clark: Look, Lana, how many times have we been standing here avoiding what we both want?
Lana: That's because every time you let me get close, it hurts that much more when you leave. You can't keep changing the rules.
Clark: I'm sorry, Lana, I never meant to hurt you. But I promise, I'm not gonna leave this time.
Lana: (Quickly.) Maybe I am. (Clark stops, surprised.) You know what your dad said about looking back on his life and feeling as though he'd missed something? Clark, I have been so focused on you, waiting to see if we could ever get back together, that maybe I'm missing out on some opportunities.
Clark: (Hurt.) Like seeing other people.
Lana: No. No, I mean everything. Until I figure that out, I can't keep doing this. It's not fair to either of us.

Clark looks down silently, unable to respond. Lana walks back to her car. She looks at Clark as she gets in and starts the engine. He watches her regretfully.

Samurai Jack:
Ja sam to video...razgovor izmedju Lane i Klarka na kraju nismo videli...
A to sa kljucevima mi totalno nije jasno...sta je Johnatan imao ako je pravi kljuc kod Swann-a? Mislim da ce se objasniti al da me ubijes ne mogu da se setim sta je objasnjenje...

Hm... Pa, to sam Dr. Swanom je bilo na samom kraju... :? Ovo sa Lanom i Clarkom je bilo pre toga...

E, sad... Nije pravi kljuc ono bio?

Back