SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ne bi vredjali samo cu pitati:

Zasto se nije dogodio taj rat??? Mozda zto sto smo obavesteni???

Velika je mana tvoja to sto te okupirala ljudska ogranicenost i zbog toga smo takvi kakvi jesmo... Pusti nekad mastu na volju mozda nekad i shvatis neke stvari koje pretpostavljam sad ne. Ako me budes pitao A KOJE STVARI definitivno ponovo nastupa OGRANICENOST!!!
Dakle, Svabov uzivaj!!!!!

koji to rat se "dogodio"...bas 2005?
da li je moguce da smo ga...propustili...:)

Da se ne bi vredjali samo cu pitati:

Zasto se nije dogodio taj rat??? Mozda zto sto smo obavesteni???

Velika je mana tvoja to sto te okupirala ljudska ogranicenost i zbog toga smo takvi kakvi jesmo... Pusti nekad mastu na volju mozda nekad i shvatis neke stvari koje pretpostavljam sad ne.

Volim ja da pustim masti na volju.
Onda ljudi mogu da lete, deda mraz mi dolazi svaki dan i donosi karton kinder jaja, u svemir se leti na dnevnoj bazi samo uz povlasticu GSP-a, a sa vanzemaljcima odavno najbolji ortaci.

Sta ne valja u ovome?
Pa to sto svet ne funkcionise na osnovu maste.

Hm, da, ali ne one maste tipa: "Gde li je gremlin, tu sam ga zaturio", nego one maste: "Imam 5 elemenata, kako cu ih spojiti".

Sam sebe trpas nekim izjavama... Prelistaj malo Psihologiju i videces da se masta definise na vise nacina u zavisnosti od starosnog doba. Po tvojim izjavama, masta ti je na nivou petogodisnjeg deteta...

Elem, ne zelim da skrecem sa teme a i rasprava je presla u mlacenje prazne slame ali avaj, 100 sela, 100 obicaja pa smo ponovo na istom...

Sto se tice 21.12.2012. ostavicu za neke malo kompetetnije pa tom pitanju. Ono sto sam rocitao o menjanju polova i toga slicnog, delovalo mi je uverljivo i ako se nerazumem u isto....

ahahahahhah ,registrirao sam se samo da komentar ostavim ...
aj molim vas nemojte gasit temu pišite nešto po njoj , samo da mogu ostavit komentar u petak , 21.12.2012. u 12 i 12 ahahahahahahah
ahahah pa vi koji vjerujete u ovo ste smiješni , da se crna rupa osamostali i počne gutati sve oko sebe , zar vam nije jasno koliko se puta to dogodi u svemiru (da se već događalo na zemlji dio medija bi već pisao naslove ....) a ispada da je i taj dan medijskog sranja došao :mrgreen:
:hahaha: ali dobro me pamćenje služi kad se vratimo u 99-tu i ono sranje sa 2k bugom ! šta je ljudi onde pare bacilo ko zna šta će sada pričati :rotf:
treba to sve pozatvarat (mislim na ove što paniku šire) mislim stvarno :dontunderstand:
pamtite ove godine života najvažnije su ove , jer će promijenit svijet , baš kao što su se nekad pitali vrti li se zemlja oko sunca ili je centar svijeta za 100 godina bit će poznato od čega je svemir nastao pozdrav !

...
stvarno su ovakve teme postale prenapuhane ...otkako se saznalo i zna za ovaj CERN-ov projekat..
sigurno CERN nije prva organizacija koja je ovako nesto pokusala da napravi i napravila,druge su naravno bile u tajnosti i ko zna kakvu su stetu nanjele za Zemlju,...upravo zbog toga vecinom imamo i toliko poplava,zemljotresa,itd,itd..unistavamo planetu svjesno,ali smaka svijeta jos uvijek nema....
u Kur'anu stoji da Isus mora sici na Zemlju i da na Zemlji mora vladati 50godina mir..
kada se to desi,nastupit ce smak svijeta..!

Sam sebe trpas nekim izjavama... Prelistaj malo Psihologiju i videces da se masta definise na vise nacina u zavisnosti od starosnog doba. Po tvojim izjavama, masta ti je na nivou petogodisnjeg deteta...

I sta s tim?
Ono sto izmisli neko od 35 je ozbiljnije nego ono sto izmisli neko od 5 godina?

Ono sto sam rocitao o menjanju polova i toga slicnog, delovalo mi je uverljivo i ako se nerazumem u isto....

Hm, ja petogodisnjak ? :)

back to subject?

smak sveta

ne lichna snobovska prepucavanja ko moze vishe da bude naduven (da ti kazem sto sam) sopstvenim ovaplocenjem utripovanih verovanja ili imaginacijom odredjenom starosnom dobi homo sapiensa

anyway nevermind tema je ionako zakucanov mora budesh solidna budala da se primas na stvarne opasnosti a ne na mrmljavine izrecene pre vishe hiljada godina od strane nekog namtjora sa primitivnim cerebralnim korteksom

"Well, that's the last we should be hearing from Lucy man. She's probably stuffing herself down the incinerator about now. You know what we need? We need some opium. " (uzeto iz Paranoja u Las Vegasu citiran Dr.Gonzo)

Neverujem da ce se ista desiti te 2012. godine ali vratite se nekoliko godina unazad i setite se koja je to informacija,kako to kazu neki,procurela iz americkog pentagona.Ato nema veze sa ovom 2012.godinom kada ce se navodno desiti smak sveta nego tek sedam godina kasnije......................

Poslednja izmena:
naah man po toj listi pitam se kako smo josh uvek zivi nisam dodushe neshto vichan s digitronom

"Napravio bi bolje teorije da sam bio bolji matematicar"
Albert Ajnstajn

elem, rofl, znaci teoretski svaki cas nesto moze da nas zvekne
ukopavaj se shinko

Zeleo bih da zapocnem temu o , po ko zna koji put, najavljenom smaku sveta.
U ovu pricu su se upleli razni likovi: Maje sa svojim kalendarom koji racuna vreme samo do 2012-te, teoreticari zavera i planeta X, Nibiru, globalno zagrevanje, topljenje polova, zamena magnetnih polova, reptili....i mnoge "face" koje su proricale tokom vekova o neumitnom kraju svega....
Iskreno, sve vise me brine srozavanje ljudske vrste glede morala i civilizacijskog ponasanja.Moje misljenje je da ce covek samom sebi presuditi,bez obzira stigao taj meteor ili ne....

Zeleo bih da zapocnem temu o , po ko zna koji put, najavljenom smaku sveta.
U ovu pricu su se upleli razni likovi: Maje sa svojim kalendarom koji racuna vreme samo do 2012-te, teoreticari zavera i planeta X, Nibiru, globalno zagrevanje, topljenje polova, zamena magnetnih polova, reptili....i mnoge "face" koje su proricale tokom vekova o neumitnom kraju svega....
Iskreno, sve vise me brine srozavanje ljudske vrste glede morala i civilizacijskog ponasanja.Moje misljenje je da ce covek samom sebi presuditi,bez obzira stigao taj meteor ili ne....

pa bash to. I ja verujem da cemo mi sami sebi najaviti kraj,jer trenutak kad se najvishe srozamo dole,onda ce se prekinuti..a nekako mi se cini da sada josh uvek nismo potonuli najdublje shto mozemo,glede univerzalne psihe te ce se stoga i nastaviti...nazalost. Neshto slicno kao shto je Zevs radio,sa ona cetiri doba,pa u jednom od njih ljudi su se toliko otudjili od Boga { kad kazem Bog mislim na Ljubav,simboli bozanskog-dobrota,saosecanje, hrabrost, ,suprotno Bogu tj. Ljubavi - bes,stanje zavisti,gorcina ,dakle otudjili se od dobrote u sebi} i postali nerazumni da je morao da taj svet unishti da bi poceo novi.I volela bih da mislim da ce nashe imati srecan kraj,ali nazalost, mislim da cemo izgubiti od nas samih,od nashe nize prirode. kada dotaknemo dno,bice,po meni,kraj. A za 2012-tu i ja sam bash ranije mislila o tome,,mada mislim da ce to vishe biti pocetak neke druge ere, univerzalne izmene necega,pre nego smak sveta. Meni se nekako cini da bi pocetak nekog smaka sveta bili globalni verski ratovi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back