SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle hocete da kazete da vremena nije bilo pre pocetnog datuma kalendara?! (4 vek p.n.e.) :hahaha: Slika u potpisu kao odgovor na sve teorije... :)

ne znam, to je bila proslost, a proslost je sama po sebi zabluda... kao i vreme uostalom.

vreme je relativno, sto se moze dokazati ajnstajnovom teorijom relativiteta...

uzmimo na promatranje interval od 1 minute i postavimo ga u 2 situacije:

1. razgovarajmo sa lepom, dragom i pametnom osobom 1 minutu - prodje u trenu.

2. sednemo li tu istu minutu golom guzicom na usijanu ringlu - traje celu vecnost !

:hahaha:

ne znam, to je bila proslost, a proslost je sama po sebi zabluda... kao i vreme uostalom.

vreme je relativno, sto se moze dokazati ajnstajnovom teorijom relativiteta...

uzmimo na promatranje interval od 1 minute i postavimo ga u 2 situacije:

1. razgovarajmo sa lepom, dragom i pametnom osobom 1 minutu - prodje u trenu.

2. sednemo li tu istu minutu golom guzicom na usijanu ringlu - traje celu vecnost !

:hahaha:

Паганкова релативистичка теорема:

Минут различито траје у зависности с које стране врата од wc-a се налазиш.

2012-a je kraj vremena po majanskom kalendaru.

znaci, tad ce se zavrsiti vreme, ono linearno, u kojem smo sad.

linearno vreme se zasniva na prosloti i buducnosti i tome dolazi kraj.

nema vise proslosti ni buducnosti, ostaje nam samo sadasnjost.

ionako je proslost uvek bila zabluda, a buducnost masta (iluzija)

sadasnjost je bezvremenska, znaci vecna. krajem 2012 - e ulazimo u sadasnjost.

to je veliki skok svesnosti i mnogi ce imati problema sa tim. to ce za njih (verovatno) biti smak sveta...

Znaci,ja ove tvoje reci ovako shvatam :

Krajem 2012. ulazimo u sadasnjost,tj u 2013.... i onda ce zauvek biti 2013. :eek::D

:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa i da bude ebeni smak... zasto da se opterecujemo time?

Elem, ako ga i bude, ako nastradamo bice kao da zaspemo.
Jedina razlika je u tome sto se pre smaka budite, a za vreme smaka se necete probuditi...

I sta sa tim?

Ne pada mi na um da se ja tu sada nesto tresem od straha, da na vikendici kopam skloniste (i da imam para za to, radije bi ih utrosio da sredim vikendicu, da je iznutra oblozim svilom, crvenim lampama i da je napunim jastucima, velikim...da napravim Imaginarium... i samo da "privodim"... :):)

Elem, ebe se meni za smak sveta... do 2012 godine cu se jos mnogo puta iznapijati, prozderati brdo cevapa i tor jagnjad i prasadi... svojim klincima, pubertetlijama nadaviti brdo para, uzivati u njihovom "meraku", u svakom njihovom trenutku bitisanja...i biti banovan jos stotinu puta, i jos na hiljade postova napraviti.

Jedino sto necu, to je da majstora sto mi kao uradi kombije isplatim, jer je to gvno od coveka stavilo turske delove u moje VW-ove, sipao mi sa pijace ulje, a racun mi ispostavio kao "orginale"...
Ako zaista bude smak, i ako budem umro tada, proganjacu to gvno od coveka i na onom svetu...

Pa i da bude ebeni smak... zasto da se opterecujemo time?

Elem, ako ga i bude, ako nastradamo bice kao da zaspemo.
Jedina razlika je u tome sto se pre smaka budite, a za vreme smaka se necete probuditi...

I sta sa tim?

Ne pada mi na um da se ja tu sada nesto tresem od straha, da na vikendici kopam skloniste (i da imam para za to, radije bi ih utrosio da sredim vikendicu, da je iznutra oblozim svilom, crvenim lampama i da je napunim jastucima, velikim...da napravim Imaginarium... i samo da "privodim"... :):)

Jedino sto necu, to je da majstora sto mi kao uradi kombije isplatim, jer je to gvno od coveka stavilo turske delove u moje VW-ove, sipao mi sa pijace ulje, a racun mi ispostavio kao "orginale"...
Ako zaista bude smak, i ako budem umro tada, proganjacu to gvno od coveka i na onom svetu...

a ja cu proganjati tebe:rtfm:

Sal

Ma nemoj? Promasio si temu ovim pitanjem zato sam ti odgvorio na mestu gde odgovor spada ili na mojoj temi NISTA.

Izvoli:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12783781&postcount=57

Велики пророк судњег дана Озиман има одговоре на сва питања у вези апокалипсе.
:amen:

"Transcendentno i Dostojevski - Sta posle" хихи, какав наслов, такав и блог.

И тако, Озимане, каѕес да ништа не постоји. Па да, неће бити света па онда нећемо постојати ни ми, дакле заједноћемо удружееним снагама не постојати са НИШТА.

Poslednja izmena:
Велики пророк судњег дана Озиман има одговоре на сва питања у вези апокалипсе.
:amen:

"Transcendentno i Dostojevski - Sta posle" хихи, какав наслов, такав и блог.

И тако, Озимане, каѕес да ништа не постоји. Па да, неће бити света па онда нећемо постојати ни ми, дакле заједноћемо удружееним снагама не постојати са НИШТА.

Tacno NISTA je pseudopojam. Zakljucak filozofije koji se provlaci od Platona do Bergsona. Ako zelis upotrebi svoj "zdrav razum" i pokusaj da taj zakljucak osporis...Imas moju temu "NISTA"....ako ne zelis onda nemoj ni da s.......

ps. I sta fali naslovu Transcdnentno i Dostojevski? Sta je toliko tu smesno. Cemu majmunski kezovi?

Tacno NISTA je pseudopojam. Zakljucak filozofije koji se provlaci od Platona do Bergsona. Ako zelis upotrebi svoj "zdrav razum" i pokusaj da taj zakljucak osporis...Imas moju temu "NISTA"....ako ne zelis onda nemoj ni da s.......

ps. I sta fali naslovu Transcdnentno i Dostojevski? Sta je toliko tu smesno. Cemu majmunski kezovi?

пих. Како да не, ево цео смисао мог живота је управо у томе да доказујем како је НИШТА нешто, или је НИШТА ништавно или, ух заболе ме мозак од оволике филозофије. Баш немам паметнија посла....

:kafa:

Poslednja izmena:
Elem, ebe se meni za smak sveta... do 2012 godine cu se jos mnogo puta iznapijati, prozderati brdo cevapa i tor jagnjad i prasadi... svojim klincima, pubertetlijama nadaviti brdo para, uzivati u njihovom "meraku", u svakom njihovom trenutku bitisanja...i biti banovan jos stotinu puta, i jos na hiljade postova napraviti.

Pitam se ciji li je ovo mentalitet... :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back