SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeleo bih da zapocnem temu o , po ko zna koji put, najavljenom smaku sveta.
U ovu pricu su se upleli razni likovi: Maje sa svojim kalendarom koji racuna vreme samo do 2012-te, teoreticari zavera i planeta X, Nibiru, globalno zagrevanje, topljenje polova, zamena magnetnih polova, reptili....i mnoge "face" koje su proricale tokom vekova o neumitnom kraju svega....
Iskreno, sve vise me brine srozavanje ljudske vrste glede morala i civilizacijskog ponasanja.Moje misljenje je da ce covek samom sebi presuditi,bez obzira stigao taj meteor ili ne....

Ma da da...biće smak sveta. Isto kao što su krajem 80-tih i početkom 90-tih najavljivali da će 1999 godine u potpunosti izumreti ptice pa se meni danas posrećilo da me dve u*enjaju :D

Nije ciklus već završen ne lupaj. Veliki ciklus Maja (13.0.0.0.0. po njihovom označavanju) završava se 21. decembra 2012. godine, kad će biti i tranzit Venere. Ovaj ciklus iznosi 5125,36 godina i počinje 11 Augusta 3114 g.p.n.e. Kontaš ?:)

Sto znaci da zivimo u najgorem delu ciklusa... Konacno nesto bolje od 2012-te ako je logicno zakljuciti... :D

Narode,woleo bih da sledece reci koje napisem,rese wec jednom owaj dogadjaj:

Ne znam gde sam citao,ali dawno,nekoliko tibetanskih monaha (mozda 10) posedalo je u krug,i snagom swog uma materijalizovali su bice po imenu Golem. Znaci njih deset je snagom uma sa istim mislima materijalizovali bice.

E sad,zamislite sta bi moglo da uradi pola covecanstva (oko tri milijarde ljudi) kad dodje taj dan. Znaci tri milijarde ljudi ce snagom swog uma,i sa istim mislima biti fokusirani na taj trenutak. E sad,dodajmo tom broju jos milijardu koji ne weruju,ali opet duboko u sebi imaju bar malo were u to. I sad,postavlja se pitanje da li ce 4 000 000 000 ljudi uspeti da "materijalizuje" smak sweta tog dana? Ipak je to welika snaga uma.

Ne znam gde sam citao,ali dawno,nekoliko tibetanskih monaha (mozda 10) posedalo je u krug,i snagom swog uma materijalizovali su bice po imenu Golem. Znaci njih deset je snagom uma sa istim mislima materijalizovali bice.

E sad,zamislite sta bi moglo da uradi pola covecanstva (oko tri milijarde ljudi) kad dodje taj dan. Znaci tri milijarde ljudi ce snagom swog uma,i sa istim mislima biti fokusirani na taj trenutak. E sad,dodajmo tom broju jos milijardu koji ne weruju,ali opet duboko u sebi imaju bar malo were u to. I sad,postavlja se pitanje da li ce 4 000 000 000 ljudi uspeti da "materijalizuje" smak sweta tog dana? Ipak je to welika snaga uma.

Na to vec imas odgovor... 2000. su svi ocekivali nesto veliko... I?! Nista...

zanimljivo..........
mada opet,njihove sposobnosti su zaista neverovatne..........
ne mogu se oni porediti sa "obicnim" ljudima.................
msms,mnogi od njih imaju sposobnost levitacije..............

Materijalizacija snagom misli ne pije vode. Budjav lebac, sto bi rekao Sal.

Evo i zasto, primer iz prakse.
Kada uvece pocnu oni "brezobrazni" filmovi, barem 100000 muskih geliptera zeli i projektuje snagom misli onu stvar.
I da li se materijalizuje?

Kakvi.
Znaci, pisi propalo da ce smak sveta doci snagom uma.

Materijalizacija snagom misli ne pije vode. Budjav lebac, sto bi rekao Sal.

Evo i zasto, primer iz prakse.
Kada uvece pocnu oni "brezobrazni" filmovi, barem 100000 muskih geliptera zeli i projektuje snagom misli onu stvar.
I da li se materijalizuje?

Kakvi.
Znaci, pisi propalo da ce smak sveta doci snagom uma.

hahaha, to je zato sto sve uprskaju posle 3 minuta... xD

Jel ti shvatas da mi nismo pripadnici zvanicne nauke u potpunosti?! Ja sam pripadnik zabranjene arheologije... Ali to je prica za sebe...

jel ti znas sta lider Rendzera Sal misli o zabranjenoj arheologiji.

Znaci ja postaovio link o zabranjenoj arheologiji a Sal mi na to rekao:

To su samo spekulacije sumanutih ljudi.
.

post broj #38 na ovoj temi: http://forum.krstarica.com/threads/318981

@tema

ne verujem da ce biti nista spektakularno 2012. godine

jel ti znas sta lider Rendzera Sal misli o zabranjenoj arheologiji.

Znaci ja postaovio link o zabranjenoj arheologiji a Sal mi na to rekao:

post broj #38 na ovoj temi: http://forum.krstarica.com/threads/318981

@tema

ne verujem da ce biti nista spektakularno 2012. godine

Ja i on se slazemo oko reposa, o drugim stvarima nismo pricali... Uostalom ne znas kodekse rendzera zato shhhh...

Ja proucavam ali takodje RACIONALNO posmatram stvari... Dakle ne mislim da su ranije postale super razvijene civilizacije vec neke kao sto su medju antickim bila egipatska...

Ima razlike medju obozavateljima te teme... ;)

Neki veruju da je sve nestalo u nuklearnom ratu! lol xD

Sal prica o fenomenu ludila, a ne o vama vi ste nebitni. I ne lazi da je spominjao Buudalu.
Molim urednike da snkcionisu spam i klevete koje se izricu.

Od Parkerissa se ne moze nastaviti diskusija u ovoj temi.

Opet kopira postove sa drugih foruma iako je od moderatora upozoren na to

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back