SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maje su za modernu nakuku i dalje misterija.

Da, poznate su po tome sto su sve to izracunavale a nisu imale tocak i nisu znale da izmere kilo krompira... Zato su misterija...

ajmo u kafanu, da se zezamo tamo. eno otvorio sam sampanjac.
Da ne kvarimo temu, kad je vec Parkeriss poceo drndati.,

Bih ja rado, ali zove skola... Uci se pravo, dolazim za 15 min kad obnovim ovo... Da se ne preforsiram... xD

Ti monasi što su stvorili Golema nisu nimalno slični nama. Fizički da, ali pishički - nikako. Oni su po ceo dan meditirali, i na kraju uspeli da materalizuju pomoću uma. A i čak da je sve što sam rekao netačno, smak sveta ne može da se materalizuje, lol. A i neće biti smaka sveta.

a koji su to proroci? i ko uopste moze biti siguran da ce se njihov kalendar bas tada zavrsiti? mozda je rec o "resetovanju"... :think:
a kao sto maki rece, verujem da ce biti masa samoubistava itd, bas kao sto je bilo 2000...

pa njihov kalendar se tada zavrsava...............a to za smak sveta........nzm
a pa kao,poslao ih bog.........ne mogu sad da se setim,a mrzi me da googlam.........
ali,da nisam sigurna da je tako,ne bih to napisla...............

a pa kao,poslao ih bog.........ne mogu sad da se setim,a mrzi me da googlam.........

Meni je pojam smaka sveta u bibliji cudan... :confused: ... Zasto bi Bog tako brutalno ubijao ljude koristeci 4 jahaca apokalipse i ostale stvari... Msm da je to naknadno umetnuto bzvz... :confused: ... Odvratno...

ajde bas pogledaj koje proroke je bog gde poslao? mislim kad si vec sigurna nemoj da te mrzi.
kalendar se zavrsava isto kao sto se zavrsila 1999, pa dosla 2000. mozda nismo dobro preveli njihove zapise? mozda se pojavljuje novi ciklus? ima milion varijanti, ne znaci odmah da ce svet nestati tog datuma...

e........ja govorim da i od ovoga nece biti nista.......
vec 100 puta su pripadnici kako hriscanske religije,tako i sekti(za druge religije necu da tvrdim)-i nista.............
msm,prelistaj malo moje postove,nemoj svoju frustraciju da iskaljujes na meni,a nisi me ni skontala.........:roll:

ja uopste nisam frustrirana nego...
pitam te lepo koji su to proroci najavili kraj sveta? sto se hriscanske religije tice, tamo jeste "najavljen" obracun sa nevernicima ali nigde ne pise da ce nestati zivota na planeti kao sto se smatra u nekim sektama. dakle treba ipak razgraniciti babe i zabe,

ja uopste nisam frustrirana nego...
pitam te lepo koji su to proroci najavili kraj sveta? sto se hriscanske religije tice, tamo jeste "najavljen" obracun sa nevernicima ali nigde ne pise da ce nestati zivota na planeti kao sto se smatra u nekim sektama. dakle treba ipak razgraniciti babe i zabe,

trazim......gledala sam na ng-ju.sada samo treba pronaci...................
znam sigurno da je recimo ova Vanga najavljivala jedno 10x..................
a za ostale trazim.............

rendzerke, ne se prepirati, nasi smo..
Cinjenica je da propas sveta najavljuje kako ko stigne i kako mu se cefne, tumaceci i oblacice u kafi kao znak apokalipse....

Dao meni drug neki eHtra dokumentarac o apokalipsi Seven Signs Of The Apocalipse... Full efekti, naracija, sve sami eksperti eksperti, bibliografi, religijski poznavaoci... I krenem da gledam, stvarno sve full, neka imena... I kada odjednom jedan od "eksperata" kaze: "Nebitno bilo da je hriscanin, jevrej, musliman, hindu ili budista zna da se nalazimo u periodu kada dolazi kraj sveta!".......... MOLIM?!?!?!?!?! Budisti i kraj sveta?! Molim te!!!
O ostalim detaljima ne bih ni da pricam... Khm, khm... ;)

P.S. Rendzerke mirne... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back