SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Tzoa, legendo...
Znaju, bre, lopvi , ZNAJU...
Samo se zezaju.
Ovdje većina ljudi, kao i na drugim forumima, iz dosade lupa svašta.
A to za proročanstva...
Ma bilo je svakakvih, ali znam koja imaju 0 odsto tačnosti.
Ona o smaku svijeta.
Jedini SMAK koji ćemo vidjeti 2012 jeste kragujevački.
I to ako Najda i društvo odluče da naprave reunion.
:mrgreen:

Nego da ja vas pitam, jel gde cete za novu 2012.? :) Bolje o tome da razmisljamo... :)

U Egipat.
Posto je velika piramida vanzemaljska gradjevina, sigurno postoji neki skriveni mehanizam koji omogucava da piramida odleti u orbitu pre nego sto sve ode u tri lepe.
Ja samo moram spremno docekati svoju sansu da uletim u piramidu i odletim kuci...na Sirijus :)

pyramid.jpeg

Joj...
A taman sjeo da popijem pivo...
Biblija JASNO navodi da NIKO ne zna dana,ni sata...
No vidim ja da je ovdje mnogo alternativaca...
Dakle, može biti 2012,ali i 7689,na primjer...
Nekako sam više za drugu verziju.
Ja bih ipak u Rio 2016,da lovim Brazilke...
:mrgreen:

Ma nemoj?! Koliko njih se pominje u svetom pismu koji su pocinili grehe pa im je sve oprosteno?! "Oprosit im Boze, ne znaju sta rade", cak se moli za oprost onima koji ubijaju Isusa na najgori moguci nacin!!!

Ako si bas zapeo...:

Otk.Jov. 11.13:

I u taj cas zatrese se zemlja
vrlo, i deseti dijel grada
pade, i tresenje zemlje pobi sedam
hiljada imena covecijih;
i osali se uplasise, i dase slavu Bogu nebeskome...

11.18:
...i dodje gnev tvoj i vrijeme mrtvima
da se sudi...i da se pogube oni koji
zemlju pogubise...

16.2:

i otidje prvi andjeo, i izli
casu svoju na zemlju; i postase
rane zle iljute na ljudima
koji imaju zig zvijerin i koji
se klanjaju ikoni njezinoj.

16.3:
i drugi andjeo izli casu
svoju u more, i posta krv
kao u mrtvaca, i svaka dusa ziva
umrije u moru...

Ukratko...Biblija je puna primera gde se Bog sveti onima koji ne veruju u Njega...pretnji istog Boga...Resavanja pitanja buntovnika i bludnika po kratkom postupku....

Amos 2.1:
Ovako veli Gospod: za tri zla i za cetiri sto ucini Moav,
necu mu oprostiti...
2.2:
Nego cu pustiti oganj na Moava
te ce prozdrijeti dvorove
u Kariotu i Moav ce poginuti...

Znaci...
Ko zeli, procitace, pa ce videti koliko je ustvari Bog osvetoljubiv i nemilosrdan.

Nego da ne skrecemo u off,ja sam prvi koji ne bi zeleo da se svet zavrsi kataklizmom 2012-te,(najmladja cerkica ce mi tada imati sedam god.),ali vrlo sumljam da ce ljudski rod moci jos dugo ovako bez nekog veeelikog sukoba.
Po onome sto vidim, sve ide ka sukobu svetskih razmera.....

Mislim da je to umetnuto u sveto pismo... Zasto bi religija koja propoveda mir i ljubav govorila o tome kako ce nas Bog sve BRUTALNO unistiti na kraju?!!

onda je 3/4 Biblije - umetnuto...
procitaj pa se uveri...Biblija je jedna od najprevodjenijih i najvise stampanih dela na svetu...
sigurno imas neki primerak na dohvat ruke.
Puna je krvi, ubistava(neka od njih i od strane boga)...uostalom:

http://outandsingle-kc.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/bible-warning-label.jpg

onda je 3/4 Biblije - umetnuto...
procitaj pa se uveri...Biblija je jedna od najprevodjenijih i najvise stampanih dela na svetu...
sigurno imas neki primerak na dohvat ruke.
Puna je krvi, ubistava(neka od njih i od strane boga)...uostalom:

http://outandsingle-kc.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/bible-warning-label.jpg

Znam da je puna, nazalost. To me najvise i kopka... :think: Kako jedna takva religija moze da bude okrutna... Mada stari zavet zapravo predstavlja Judaizam, a Bog kakvog je mojsije cuo je bio mnogo ostriji nego Isusov otac.

Da...ali u osnovi svega (ko je roditelj, shvatice) stoji izvodjenje dece (ljudi) na pravi put...ako nece milom, hoce silom:hahaha:
A od istorije koju "pamtimo" treba samo pogledati zadnjih dve-tyri decenije, pa ce nam biti jasno da Bog u Isusovo vreme (pa cak ni u doba Mojsija) i nije bio okrutniji od , recimo, Causeska, Idi Amina, Gadafija ili Sadama.
Sta reci za nj.v. Busa mladjeg?
Bler?Klinton?

Barem je Bog (ako ga ima) radio u interesu coveka, ovi ce nam glave doci...

cujem da su tvorci filma "2012" napravili sajt na kome su navodno mnogi naucnici i bla bla izneli svoja misljenja kako ce 2012 zaista biti smak sveta. komentari su razni, najporazavajuci su komentari tinejdzera koji najavljuju samoubistva preventivno, da ne bi gledali katastrofu. najostrije su osudjeni tvorci filma i tog reklamnog sajta zbog izazivanja panike... msm uzas.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back