Sve su to izvrnute činjenice. Piše da će biti velike promene a ne smak sveta ! Naučite da čitate i da tražite prave informacije. I to što stoji u proročanstvu je tačno !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

GDE PIŠE DA ĆE BITI SMAK SVETA ? 'AJDE NAUČITE DA LEPO TUMAČITE I NE IZVRĆETE STVARI, A PRITOM JE U POSLEDNJE 2 STRANE 10 PUTA NAPISANO TO ! ******
 Bolje o tome da razmisljamo...
 Bolje o tome da razmisljamo... 
Nego da ja vas pitam, jel gde cete za novu 2012.?Bolje o tome da razmisljamo...

Nego da ja vas pitam, jel gde cete za novu 2012.?Bolje o tome da razmisljamo...

ili za nesto drugo.... za cedevitu npr

Pa oni koji veruju u Boga i Isusa Hrista ne bi trebali da veruju u to ....
Zar u Bibliji(otkrovenje Jovanovo) ne pise upravo to: da ce svet ogrezao u nemoral i zlocine, pokoriti sotona, a da ce odlucujuca borba izmedju zla i dobra da se odigra na Armagedonu, i kao posledica toga, svet kakav poznajemo - nestati?

pise,treba procitati.

Mislim da je to umetnuto u sveto pismo... Zasto bi religija koja propoveda mir i ljubav govorila o tome kako ce nas Bog sve BRUTALNO unistiti na kraju?!!
nece sve...samo gresnike i one koji se priklonise sotoni...ostali ce zauvek da uzivaju u raju na zemlji...(naravno oni koji ne budu kolateralna steta...)
Ma nemoj?! Koliko njih se pominje u svetom pismu koji su pocinili grehe pa im je sve oprosteno?! "Oprosit im Boze, ne znaju sta rade", cak se moli za oprost onima koji ubijaju Isusa na najgori moguci nacin!!!
Mislim da je to umetnuto u sveto pismo... Zasto bi religija koja propoveda mir i ljubav govorila o tome kako ce nas Bog sve BRUTALNO unistiti na kraju?!!
onda je 3/4 Biblije - umetnuto...
procitaj pa se uveri...Biblija je jedna od najprevodjenijih i najvise stampanih dela na svetu...
sigurno imas neki primerak na dohvat ruke.
Puna je krvi, ubistava(neka od njih i od strane boga)...uostalom:
http://outandsingle-kc.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/bible-warning-label.jpg
 Kako jedna takva religija moze da bude okrutna... Mada stari zavet zapravo predstavlja Judaizam, a Bog kakvog je mojsije cuo je bio mnogo ostriji nego Isusov otac.
 Kako jedna takva religija moze da bude okrutna... Mada stari zavet zapravo predstavlja Judaizam, a Bog kakvog je mojsije cuo je bio mnogo ostriji nego Isusov otac.