SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pored ovog što je Fanatik napisao, da dodam da ste Vi ljudi ili mutavi, ili se pravite da ste imbecili. Bar se tako ponašate. NEĆE BITI SMAK SVETA NEGO VELIKA PROMENA ( ako i toga bude ). Utuvuite već jednom to sebi u glavu.

za promene ne mogu da garantujem, nisam vidovita. promene na globalnom nivou mogu biti i sutra (setite se jucerasnjih vesti i carki izmedju brodova juzne i severne koreje).
sto se smaka sveta tice, nema sanse. zasto je po tvom misljenju 2012 bas ta godina? majanski kalendar? vazi. onda bi trebali da ocekujemo smak sveta i 31.12. jer je to znak za kraj jednog ciklusa. tako je i kod maja, kraj jednog ciklusa i pocetak novog.
film cu rado pogledati, vidim na reklami da je animacija odlicna. isti reditelj je snimio i armagedon i dan posle sutra, pa niti su nas pogodile komete, niti je bilo ledenog doba.

Ako je to onaj film sa talas od 8000 metara onda :dash:

Ja bi licno rekao da se zavrsava tad jer im je nestalo mastila.:hahaha:

Just kidding

Verovatno je to kraj jednog ciklusa i ulazak u novi...Mislim da je nesto slicno tumaceno i za rec Apokalipsa ili Armagedon, pa se na kraju ispostavilo da je pogresno prevedena i protumacena rec...

za promene ne mogu da garantujem, nisam vidovita. promene na globalnom nivou mogu biti i sutra (setite se jucerasnjih vesti i carki izmedju brodova juzne i severne koreje).
sto se smaka sveta tice, nema sanse. zasto je po tvom misljenju 2012 bas ta godina? majanski kalendar? vazi. onda bi trebali da ocekujemo smak sveta i 31.12. jer je to znak za kraj jednog ciklusa. tako je i kod maja, kraj jednog ciklusa i pocetak novog.
film cu rado pogledati, vidim na reklami da je animacija odlicna. isti reditelj je snimio i armagedon i dan posle sutra, pa niti su nas pogodile komete, niti je bilo ledenog doba.

Film je tesko sranje, gledao do pola i nisam mogao dalje.....produkcija losa, radnja filma jos gora, prica bezeze, sve nesto navrat nanos....

eto bar sto se mene tice

mozda se nekom i svidi

ukusi su razliciti

sve u svemu neko je hteo da zaradi samo na naslovu posto je tema veoma aktuelna

Film je tesko sranje, gledao do pola i nisam mogao dalje.....produkcija losa, radnja filma jos gora, prica bezeze, sve nesto navrat nanos....

eto bar sto se mene tice

mozda se nekom i svidi

ukusi su razliciti

sve u svemu neko je hteo da zaradi samo na naslovu posto je tema veoma aktuelna

Slazem se da je film bas smoran... I ja sam poceo da ga gledam, ali ni do pola nisam stigao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back