Smajlomima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta ću sad? video me je...postidela sam se al sam i iznenađena da je sve u redu posle one svađe...stvarno ne razumem muškarce..al ih volim...stalno mislim o njima...i spuštam zastavicu...i uživam...

:worth::(:evil::zag::P:heart:

molim te ne ljuti se djaavole moj mali zagrli me nasmesise skuvala sam ti rucak ljubavi moja (nakon sto se vratio iz nabavke sargarepe :D)

:pivce: :heart: :kiss: :krevet: - ha MOSHA i nema milijardu smajlija samo 3 :mrgreen:

Otisla sam na manikir i od dosade zaspala, usnila sam da sam vestica na metli i u snu pocela da mlataram rukama tako neartikulisano da je manikirka pozvala popa da mi istera djavole. Probudila sam se i rekla.. aman ljudi pa to je sve bio samo san.

:heart::roll::sad2::klap::plez:

Dok sam pevala neko mi je ukrao brus:lol: ali sam ipak nastavila da se zezam sa prijateljem koji mi je poklonio cveće...odradih manikir i zakasnih na posao,pa mi dodeliše otkaz a ja pukoh od smeha a zatim se razbesneh i odlučih da strweljam svog šefa dok pije kafu i čita novine.

:think::thumbdown::sad2::rtfm::evil::besna::roll:

Pokusavala sam da naucim lekciju:think: ali ne ulazi mi u glavu:thumbdown: Sta sad da radim :sad2: kad imam sutra test i dobicu 1 :rtfm: Moji ce da budu ljuti :evil: i nece da me puste da izadjem :besna: ... Moracu da pravim puskice...:roll:
:manikir::super::zurka::pivce::zzzz::kafa: :banovati: :plez::udriglavu::rida:

Doterala sam se i otišla na žurku,gde sam se napila i zaspala na stolu.Otišla sam u školu dva dana kasnije gde me je sačekala razredna i obavestila da sam dobila 1,i celo društvo me je zezalo.Nisam mogla da verujem šta mi se desilo,pa sam počela da plačem kao mala beba...

:heart::aha::cmok::zag::sad2::neutral::evil:

ti mislis da manikiram nokte a ja sam gola i cekam te alooooo gola sam i ludim dok ne dodjes i sad me je prosla yebica aj caooooo

..................................................................(izmislite nesto pobegli smajliji na audiciju za novi forum)

Moramo da porazgovaramo :rtfm: molim te reci mi :worth: ne razumem :think: zašto uvek moram da ti dam neko cveće :cvet: da ne bi bila besna i pravila scene :besna: već da me saslušaš? :aha:

:manikir: :metla: :zurka: :cao: :bye: :zag: :cvet: :azdaja: :vudu: :rida:

Ja i moja frendica "Veštac" coolirale smo na žurci,gde sam upoznala slatkog tipa s kojim sam se smuvala. Došla sam jako kasno kući,i mama me je gađala nekom motkom i nije mi dala da uđem u sobu...bila sam tako tužna što sam morala da prespavam napolju:lol:...

:hahaha::per::rumenko::mrgreen::rtfm::p:roll::heart::think:

Smejala sam se sa "drugom"na casu i nastavnica je pocela da se dere na mene,ali ja sam se i dalje smejala,dala mi je 1 u dnevnik!kako me nervira....ali meni se on svidja,*** kako ne shvata....sta da kazem roditeljima????

:hej::banovati::cvet::pivce::udriglavu::kafa::tongue2::andjeo:

Eej,ljudi,verila sam se i dobila cveće! Sad ću sve da vas častim...uuu,je...,sve pare potroših...mora da se radi (ja inače čitam novine na radnom mestu i pijem kafu i zato primam velike pare:lol:)...nema veze,važno da sam vas častila....Ajde,kažite,nisam li anđeo?!!

:cool::rotf::rotf::rotf::whistling::thumbdown::worth::plez::dosadno::ljutko::twisted:

Ja sam kul osoba :cool: koja voli da se smeje :rotf: :rotf: :rotf: i baš me briga :whistling: ako to neko ne odobrava :thumbdown: A ako mi se neko ulaguje :worth: zeza me :plez: ili smara :dosadno: ja samo okrenem glavu :ljutko: ili ga pogledam zlobno :twisted:

:kafa: :metla: :pivce: :zaljubljena: :kiss: :andjeo: :brus: :rumenko: :besna: :kletva: :udriglavu: :cao:

Dok sam jutros pio kafu, zzena je vech otishla na posao, odluchim da navratim u kafanu. Kad tamo jedna cica, poljubila me u chelo...ja se pravio fin sve dok se nije skinula a onda sam se postideo i odbio. Cica je pobesnela i dozvala mi zzenu... Shta mi se to desilo? Zzena me je ostavila.

:zima:z:girl::snesko:z:dm3::grudvanje2::ponoc:

joj,kako je zima...al ja volim zimu...posle ću da pravim sneška belića a onda ću pokušati da se provučem kroz dimnjak da ostavim deci poklone....uživam u grudvanju i jedva čekam novu godinu....:ukras6::bob:z:bv:z:lol:z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back