Smajlomima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš si se obradovala z:shock: kad si dobila poklon :poklon: a onda se rasplakala :rida: kad si videla da su u pitanju gaće :gace: "bez veze šta će mi one", kažeš :roll: Hej, Deda Mraze z:hi: misliš da je poklon prikladan za mene? :per: e pa u poverenju :tajna: moglo je da bude nešto više kul :cool:

z:dm5: :jelka: :poklon:z:((:rtfm::rida::cmok::andjeo::amen:

Pipi!z:dm5:

Opet si:jelka: pokušala da staviš u :poklon:! z:((

Jesam li ti sto puta iskopirao:rtfm: za rukovanje novogodišnjim poklonima...

Pa šta ako si postala mod na Krstarici? Ne moramo sad svi da :rida:nad tvojom sudbinom.
Da si liki, pa i da te :cmok:, ovako sam samo :andjeo: prema tebi!
:amen:

:snesko: :zima2: z:girl::carapa::cool::tajna::hvala:

Poslednja izmena:
:snesko: pravili smo zajedno :zima2: z:girl: sneska ispred kuce a onda smo usli u kucu da spakujemo pokloncice :carapa: u ukrasne carapice. posle toga smo omarali :cool: i on je navalio da mu kazem sta sam mu poklonila za Novu godinu ali rekla sam mu da je to tajna :tajna: i da se strpi do Nove godine i da je to nesto lepo na cemu ce mi biti zahvalan :hvala:

z:dd::poklon::jelka2::ponoc:z:dm2::zstidljivko:z:sp2:z:gs::veseljaci:

Jedva cekam da dodje Deda Mrazz:dd:i ostavi mi poklone:poklon:ispod jelke:jelka2:pa kad prodje 12 sati:ponoc: Deda Mraz ce jedva da se izvuce iz dimnjakaz:dm2:pa sam morala da mu pomognem i zbog toga zakasnila na zurku:zstidljivko:Kada sam izasla napolje bio je veliki sneg i vejavicaz:gs:,pa sam jedva uspela da dodjem do diskoteke!Kada sam dosla svi su me sacekali sa osmehom i poceelo je veselje:veseljaci:
hahahahahahahaha sad ja dapostavim moju recenicu
z:kiss::zstidljivko:z:cry:z:dd:z:dm2::bob:

Kada me je drugarica poljubila na dočeku Nove godine z:kiss: postideo sam se :zstidljivko: što ju je rastužilo z:cry: Ipak, raspoloženje nam se opet popravilo z:dd: kada je došao deda mraz z:dm2: i posle smo se opet zabavljali :bob:

:dontunderstand: :cao: :ljutko: :cvet: :brus: :cmok: :besna: :vudu: :rida:

Kada me je drugarica poljubila na dočeku Nove godine z:kiss: postideo sam se :zstidljivko: što ju je rastužilo z:cry: Ipak, raspoloženje nam se opet popravilo z:dd: kada je došao deda mraz z:dm2: i posle smo se opet zabavljali :bob:

:dontunderstand: :cao: :ljutko: :cvet: :brus: :cmok: :besna: :vudu: :rida:

:dontunderstand: - Ni sama ne razumem kako mi je sve ovo uspelo .......
Već duže vreme mi se sviđao pa kada sam ga srela, mahnula sam mu :cao: ali on je bio mnogo uobražen :ljutko: nije hteo ni da razgovara samnom!
Ali njegov drug nije gubio vreme, poklonio mi je buket cveća :cvet: i ja sam mu se predala :brus: jer mi je nedostajala pažnja, i dobro sam postupila!
A sada smo zajedno i lepo nam je :cmok: mnogo je fin.
A njegova bivša devojka, koja nije umela da ga ceni, bila je besna zbog toga :besna: mnogo se nervirala, probala je da se osveti :vudu: ali nije uspela, pa je neutešno plakala danima :rida:

:zaljubljena::ljutko::udriglavu::whistling::worth::manikir::zag::orkestar::zurka:

Zaljubljena sam:zaljubljena: u zgodnog frayera, ali me je naljutio:ljutko: i prevario s nekom debilushom:udriglavu:, a onda sam predahnula kad sam nashla nekog boljeg momka:whistling::worth:, ponovo se zaljubila do ushiju:manikir: i zabavljala s njim:zag::zurka::orkestar:

z:)z:shock::lol::neutral::(:evil::thumbdown::azdaja::poludeo:

Prolazi čovek ulicom, ulica zaleđena, okliznu se i pade Gledam... z:)... i šokirana sam ... z:shock: ...i smešno mi je ... :lol: ... u stvari i nije baš smešno ... :neutral: ...:evil: ..... možda mi se naljuti ... uh nije se naljutio, opasnost je prošla ... :thumbdown: ... ustaje i otresa sneg sa sebe .......
I jaooo taman sam se opustila, kad - on pobesne i pojuri me ....:azdaja: .. mnogo je bio besan što sam mu se smejala ....:poludeo: .... samo da me ne stigneeeeee ...

:kafa::cvet::zaljubljena::evil::rida::think::metla::zag::plez:

Jednog jutra, dok si pila kafu :kafa: došao je tvoj novi momak i dao ti cveće :cvet: bila si oduševljena :zaljubljena: ali to se nije svidelo tvom bivšem momku :evil: koji te je posle zvao i molio te da mu se vratiš, čak se i rasplakao :rida: Malo si razmislila o svemu tome :think: a onda rešila da ipak odeš kod svog sadašnjeg momka :metla: i ostala si sa njim :zag: i rugate se ovom bivšem koji je dobio korpu :plez:

:hej: :manikir: :pivce: :udriglavu: :besna: :super: :tongue2: :vudu: :rida:

Jednog jutra, dok si pila kafu :kafa: došao je tvoj novi momak i dao ti cveće :cvet: bila si oduševljena :zaljubljena: ali to se nije svidelo tvom bivšem momku :evil: koji te je posle zvao i molio te da mu se vratiš, čak se i rasplakao :rida: Malo si razmislila o svemu tome :think: a onda rešila da ipak odeš kod svog sadašnjeg momka :metla: i ostala si sa njim :zag: i rugate se ovom bivšem koji je dobio korpu :plez:

:hej: :manikir: :pivce: :udriglavu: :besna: :super: :tongue2: :vudu: :rida:

Dozivao si me ... :hej: ... ali ja sam se pravila da te ne čujem ... :manikir: ... jer naljutila sam se, ti si sinoć cele noći lumpovao sa drugarima ...:pivce: ... a ja sam se pitala - zar opet ... :udriglavu: ... strašno sam se naljutila, nije ti to prvi put ... :besna: ... mislio si da će to tek tako da prođe ... :super: ... misliš da si mi neodoljiv? ... :tongue2: ..... e sada ćeš da vidiš .... :vudu: ... ma srediću te ja ... plakaćeš ti ... :rida: ... i molićeš me .....

:vudu::rida::cvet::zaljubljena::mafijas::azdaja::worth::rtfm::per:

Nakon sto ga je prevarila devojka uzeo je stvar u svoje ruke i osvetio joj se:vudu:, ali se zbog toga se osecao jos gore:rida:. Medjutim ubrzo mu se svidela nova devojka i odneo joj je cvece:cvet: i odmah je osvojio:zaljubljena:, sto se nije svidelo njenim roditeljima koji su mu pripretili:mafijas::azdaja:.Molio ih je da ga postede:worth:, a zatim je otisao kod devojke da joj kaze da ne moze da izdrzi toliki pritisak:rtfm: i da raskida. Sada ona smislja osvetu:per:

:zurka::cao::tajna::think::besan2::kletva:

Poslednja izmena:
bila je zurka i djuskali smi i tako smo se upoznali :zurka: kada je dosao kraj zurke ti si brzo otisao :cao: i rekao mi tajnu :tajna: ja sam rzmisljala dugo i nisam mogala da skontam i:think: i na kraju krajeva kad skontah sta si rekao jako sam biola besna doslo mi da te ubijem :besan2: i na kraju sam te proklela i ubila :kletva:

z:) :snesko: :poklon: z:dm2: z:dm3:

bila je zurka i djuskali smi i tako smo se upoznali :zurka: kada je dosao kraj zurke ti si brzo otisao :cao: i rekao mi tajnu :tajna: ja sam rzmisljala dugo i nisam mogala da skontam i:think: i na kraju krajeva kad skontah sta si rekao jako sam biola besna doslo mi da te ubijem :besan2: i na kraju sam te proklela i ubila :kletva:

z:) :snesko: :poklon: z:dm2: z:dm3:

Milo mi je kada razmišljam o novoj godini z:) ispred kuće sneško :snesko: a u kući poklon :poklon: a na krovu smotani Deda Mrazovi koji se četo zaglavljuju u odžacima z:dm2: z:dm3: .....

:worth::rida::twisted::tajna::aha::zag::metla::andjeo::banovati:

Molim te :worth: nemoj da plačeš :rida: Jeste da su neki ljudi zli :twisted: i da govore svašta o nama iza leđa :tajna: ali saslušaj me :aha: Prepusti se meni :zag: i otići ćemo negde daleko od njih :metla: jer ja znam da si ti moj anđeo :andjeo: a njima će se zlo već obiti o glavu :banovati:

:metla: :zurka: :zzzz: :plez: :cry: :besna: :zag: :plez: :vudu:

Molim te :worth: nemoj da plačeš :rida: Jeste da su neki ljudi zli :twisted: i da govore svašta o nama iza leđa :tajna: ali saslušaj me :aha: Prepusti se meni :zag: i otići ćemo negde daleko od njih :metla: jer ja znam da si ti moj anđeo :andjeo: a njima će se zlo već obiti o glavu :banovati:

:metla: :zurka: :zzzz: :plez: :cry: :besna: :zag: :plez: :vudu:

Jedne veceri je odjurula :metla: na zurku kod bivseg :zurka: gde je prespavala :zzzz: i ludirala se citave veceri :plez: Ujutru je shvatila da je pogresila i bila beskrajno tuzna zbog toga :cry: ali i besna na sebe :besna:. Vratila se u zagrljaj svog divnog decka :zag: , gde je bila potpuno opustena i svoja :plez: ali je i dalje bila ljuta na sebe :vudu:

:zima2: :rumenko: :per: :zurka: :andjeo: :cao:

Bojim se :zima2: da ćeš se postideti :rumenko: kad ti budem zatražio :per: da zaplešemo :zurka: Ali ispala bi pravi anđeo :andjeo: ako bi pozdravila ideju :cao:

:manikir: :pivce: :azdaja: :tongue2: :besan2: :zaljubljena: :cvet: :kletva: :metla: :bljak:

Sređujem se za njega :manikir: a on loče sa društvom :pivce: pa kako ću da ga bijem :azdaja: kada dođe i složi onu mutavu pijanu facu :tongue2: onako bijesna :besan2: što sam se zaljubila :zaljubljena: i pala na njegove fore :cvet: dabogda crk'o :kletva: ma ima da ga počistim iz svog života:metla: smučio mi se više :bljak:

:zstidljivko: z:girl: :heart: :aha: :tease: :poludeo: :mafijas: :pop3: :cry:

:zstidljivko: Flertovao samz:girl:ona je uzvratila :heart: vodili smo ljubav :aha:ali je moja zzena saznala:tease: da sam se glupirao:poludeo: pokushao sam da se izvuchem na dreku:mafijas:ali je doshao njen otac sa pushkom:pop3: i sahranio me:neutral:sad je kasno da se kajem.

:vatromet::kafa::pivce::bljak::guza::rida:

:zstidljivko: Flertovao samz:girl:ona je uzvratila :heart: vodili smo ljubav :aha:ali je moja zzena saznala:tease: da sam se glupirao:poludeo: pokushao sam da se izvuchem na dreku:mafijas:ali je doshao njen otac sa pushkom:pop3: i sahranio me:neutral:sad je kasno da se kajem.

:vatromet::kafa::pivce::bljak::guza::rida:

Bila je to Nova godina i svi su proslavljali uz vatromete :vatromet:
A ja sam se zesce smorila uz kafu i novine :kafa:
Zatim je moja najdrugarica dosla i napili smo se :pivce:
Meni je bilo muka i povratila sam :bljak:
A drugarica se previse napila i pocela je da mi se smeje i da mi se guzi :guza:
Ja sam se brzo otreznila i pocela da placem svateci da sam Novu godinu protracila i da sam povracala a najdrugarica mi se smejala :rida:

:cmok::zag::gace::andjeo::kiss::zzzz::udriglavu: :orkestar::pivce::amen:

Upoznao sam jednu finu devojku :cmok: Brzo smo postali bliski :zag: i jedne noći sam joj predložio da stupimo u seksualne odnose :gace: pristala je :andjeo: i pao je seks :kiss: posle koga smo spavali kao bebe :zzzz: Međutim, sledećeg dana sam se naljutio :udriglavu: jer je ona otišla na koncert a nije mi se javila :orkestar: pa sam i ja rešio da odem negde bez nje, i tako sam otišao na pivo s društvom :pivce: Ali ovaj mali ispad nije bitan jer ćemo umeti da oprostimo jedno drugom :amen:

:think: :worth: :thumbdown: :rtfm: :whistling: :telefon: :rumenko::dosadno: :ljutko:

Najzad je osvežena jedna od mojih omiljenih igara :cool:

Besna si :besna: što tvoja sestra ceo dan telefonira :telefon: ili turpija nokte :manikir: kad bi bilo mnogo bolje :super: da upozna nekog finog momka :kpozdrav:

:dontunderstand: :okok: :zaljubljena: :butkice: :zag: :rtfm: :brus: :think: :vudu:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back