СЛУЧАЈ "РАТКО МЛАДИЋ"

smaraš

20.jpg

u Italiji ima blic-strip ..... nisam znao...a kurir

pođi od sebe prvo..pa posle

Od sebe i polazim pa zato, s' punim pravom mogu da kazem da bagra zlikovachka treba da odgovara za sve shto je uradio i da treba da se skine sramota sa poshtenih srba, koji ne zele da dele odgovornost sa ratnim profiterima i zlochincima!
počela si CV
:confused:

ne koristi moje fore

11 put da li kupila knjigu?
a koje su to "tvoje fore" ???
ako mislish na tvoju omiljenu literaturu, mozda da mi je neko drugi preporuchi, ovako, nisam zainteresovana
pročitao sam ja LDP i NVO odavno ne treba da mi preporučuješ više

Treba da se javi sam, put pod noge pa u Hag, da se već jednom skine Srbiji s grbače.

Ma jok, on bi u Italiju, tamo su jace penzije :D

p.s. a kada ce Srbija da izruci Carlos-a ? Sve dok Carlosa ne izruci, nema razgovora o pridruzivanju EU, jer ipak to je najozloglaseniji svetski terorista, a mnogo puta je boravio u Srbiji te se sumnja da je jos uvek tu. :roll: :D :P

....sada je vreme za novu temu, sta teletabisi znaju o zavicaju :P lol ... da vas cujemo :D

Да ли после ослобађајућих пресуда ..Насера Орлића и сада Харадинаја..Србија треба да испоручи Ратка Младића верујућу да ће добити фер и коректно суђење?

General Mladic se nikada nece naci u Hagu,htela to Srbija ili ne !!! ;-)
Interesantna je prica za Kardzica,svi znaju da je u Bosni a nema ga! :mrgreen:
Nema sta,kada ameri nesto obecaju onda stvarno i ispune a podsetimo se da je Merlin Olbrejt obecala Karadzicu imunitet na Haski tribunal!

Ђенерале џабе те траже, сви су Срби Младићеве страже!!!

nisi ti sve pronašla ima i na Kopaoniku

Ne treba ja da trazim.
Moje je samo da prezirem takve a svet neka trazi i naravno kaznjava!

Chime se vi ponosite, potpuno mi je jasno zashto ste protiv EU, jer takve tamo zatvaraju u "kavez"
Vidim, opredelili ste se da celu drzavu drzite u "kavezu" samo da bi mogli da uzivate u "podvizima" kojih se svaki krshten chovek gnusha i stidi!!!

Back